💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 968
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 050
И рИваньето почна!

# 1 051
  • Брюксел / София
Дунев мисли дъщеря си докато набива наденици в резиденцията - доообреее Wink Няма такава “мъка” Wink

# 1 052
  • Някъде в Матрицата
Крум ще “купува” гласове със салам Wink

Че как ще си осигури гласове без "кебапчета"? 🤣🤣🤣

# 1 053
Много ми се ще, като загуби Николчето битката, да я сменят с тати. По негово желание, разбира се!

# 1 054
  • Варна
Турският сериал започва, на фона на истерясалия Крум това сега май ще ме накара да си сипя
Отдавна съм си наляла, .то иначе  не се издържа това предаване 😁

# 1 055
С нетърпение очаквам включването на Виолета да им насмете стратегиите на всичките Grinning

# 1 056
  • Брюксел / София
Аз чакам разговор между Виолета и Крум!

# 1 057
Крум ще “купува” гласове със салам Wink

Че как ще си осигури гласове без "кебапчета"? 🤣🤣🤣
Ако намери брашно в реката или случайно в гората и омеси питка... Ще го гледаме и на финал!

# 1 058
  • София
Mata kosmata така е, но не си признават.
Благодаря!

# 1 059
  • софия
Вили да се забърза, че след малко ще свърши луканката.

# 1 060
  • Варна
Вили да се забърза, че след малко ще свърши луканката.
🤣

# 1 061
  • Другата България
Поне това нацелих, преди време, че Никол няма да влезе във формата. Като гледам битката...а и златната кокошка няма изпускане.
Пак за КрумЧо да си кажа. Ако физическата му подготовка беше съчетана с темперамента на Момчи и стратегическото мислене на Мартин /относно социалната игра/, то той щеше да е наистина страхотно попадение на продукцията и потенциален финалист. Обаче, този егоцентризъм и АЗ-ът, който е водещ и при поведение, и при решения, го правят лесна мишена за “хиени“ от рода на Виолета, която явно наистина ще влезе в тяхното племе. Като прибавим и рационалния Рълев, Крум просто няма шанс.
А можеше да има....

# 1 062
Дунев всичко би дал да види Николчето, само не и да иде като Валентин на чистилището

# 1 063
Една кошница със салами по никакъв начин не компенсира това, че разби Гладиаторите. Колкото и луканки да им занесе щетите са непоправими. Злобата с която взе еднолично решение, въпреки че и Калоян се опита да му налее акъл не ми позволява да оценя жеста му в днешната игра.

# 1 064
Идеално, тоя ще си ходи по-скоро без всичкото злато, което му предложиха. Много ми е интересно как някои хулят и бесят продукцията, като предлага това и онова на сините, а като се предлага място на финал на Крум е ОК и е честно, защото той е топ стратег, но другите не са?!? Това не е ли двоен стандарт?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт