💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 610
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Другата България
Аз друго сега се чудя.
Дали новите ще са с имунитет.
И понеже всички очакваме да са с такъв, вероятно няма да го имат.
Много хора са - Виолета, Мудева, Теди, Момчил, Мишо, Оряшкова....според мен няма как да дадат имунитет на половината участници. Това още снощи го писахме май.

# 1 471
  • София
Радо ледения терминира всякакви плочки и топчета! 😀💪

Бесен бушмен вилнее в Царево! 😀
Крум ми е като едно тазманийско дяволче. 😀

# 1 472
Грам не й съчувствам на НиколчИ за хейта, който отнася. Не ми пречат килограмите й, макар да се изумявам каква треньорка по гимнастика може да бъде. Това, което ме дразнеше е, че не се отказа и не си тръгна. Като се знае колко е некадърна и без никакви качества за такава игра, ами стани и си тръгни. Първа игра да загуби ок, втора пак ок, ама в абсолютно всички да си последен и накрая толкова да изнаглееш, че да се хилиш, че сте изгонили Цецо, айде няма нужда. Хем некадърна, хем злобна. Като си влязъл в подобна игра и като не ставаш за нищо, ще си търпиш хейта.

# 1 473
Така е - сама се е набутала. Продуцентите може да я пазят по някаква тяхна причина, но че тя самата няма адекватна самооценка си е неин проблем. Никой не е отишъл да я хейти в залата, ама като се е изтъпанчила тук какво очаква???

# 1 474
Манифествам загуба на Гладиаторите довечера и утре  и номинация за Хана 🤍

# 1 475
Не съм видяла Дунев да моли или изисква от съотборниците си да го пазят и щадят , за да се срещне с дъщеря си. Да никога не се е натискал или самопредлагал за елиминации , но за мен това е съвършено нормално. Мартин изтъкна срещата с дъщерята като аргумент при един от съветите , защо ще номинира едиси кой , а не Дунев. Изсмукано от пръстите оправдани , лъжливо , но и манипулативно. И целия народ запя , как Дунев е пазен за тази среща. И що и продукцията намесиха.

# 1 476
За Дунев не знам. Но да не забравяме, че ние не виждаме всичко, а знаем още по-малко Wink Но Дунева си беше бутана откровено.

# 1 477
Ми, той не го е казвал, но със сигурност го насаждаше. Виолета не седна да реве за дъщеря си непрекъснато и да се притеснява за нея, защото много добре знае на какво е способна Дени, сигурно 'и е било кофти, но не го е навирала.

Дунев меко казано ме е изумявал с някакви изказвания и тогава Виктория го сложи на място в синхрона. Те я пращат в изгнание, той си лала неговото да пратила поздрави на дъщеря му. Крайна наглост, не знам не се ли усеща, какво му има.

Та, да де, ясно, че не са чак такива зверове, че да му унищожат възможността и мечтата да играе с дъщеря си. Не е нужно да го казва, достатъчно го показваше.

# 1 478
  • Sunshine state
Никол
Никол от "Игри на волята": Рълев е страшно мрънкало!

Какво име на подкаста... FlushedAstonished

# 1 479
Явно жените които пишат тук са топ манекенки Simple Smile

# 1 480
Ние не участваме в ИВ и не се представяме като гимнастички, нали?

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 21:54 от bonbonka6

# 1 481
Дунев каза, че не иска да ходи на елиминация и да рискува, защото чакал Никол, защото иска да се срещне с дъщеря си.
Пак повтарям Никол се сблъска с целият този хейт, защото изобщо не е подготвена за този формат и е взела мястото на някой наистина кадърен и подготвен. Влязла е благодарение на баща си.
И да подозря се че и се дава храна по договор. Това подозрение се зароди виждайки другите от Чистилището как изглежда ха в сравнение с нея. Те бяха зомбита
Ни най малко. Нито съм манекенка, нито имам нужната физическа подготовка и издръжливост. И затова си лежа на дивана и цъкам у форума. Не съм в игрите.

# 1 482

Манекенки може да не сме, ама и толкова некадърни като Никол също не сме. 😉 Освен това не ходим по предавания, за които нямаме качества. 😃

# 1 483
  • Sofia
Е, хем на никой не му пречели килограмите на Никол, хем към 95% от обидите към нея бяха с думички, свързани с теглото й, и то доста груби и грозни думички. За сравнение – сещам се за само един негативен коментар за тялото на Мартин например. Та бодишейминг (или както беше там оная модерната дума) си има. Иначе да, много от критиките не са безпочвени. Въпросът е как се изразяват.
Чак даже не ставала за треньор Никол, защото била пълна!! Добрия треньор не го правят килограмите му. Няма да ви показвам треньорката на миналогодишната световна шампионка по худ. гимнастика, че да не ви възмущавам допълнително.

# 1 484
Ок, кофти е да се обижда Никол, ама все пак и тя не се свени яко да злобее и очевидно в последния подкаст обижда Рълев. Като оставим теглото настрана, Никол не се представя добре (което не е задължително да е обвързано с килограмите) и е злобна, това е. Поне да беше добродушна, другото сигурно щях да го игнорирам и дори да ѝ симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт