💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 603
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 590
Хора, може да говорите каквото искате за Виолета но на мен ми харесва като играч. Харесва ми колко е директна и иска да играе играта!
За поред пък Цвети показа за какво става въпрос. Просто толкова слаб играч. Вместо да направи обрат в играта и да направят истинска женка коалиция тя тича и като малко момиченце отива да се обяснява на Крумчо.
Виолета си е играч, ма другите женки са тъпички!

# 1 591
Боже, Цвети има най-много акъл! Мудева от самочувствие ще се надиграе! Много се кефя!

# 1 592
  • SF
Харесвам чувството за хумор на Момчил. Simple Smile
Ще видиш, какво ни е на нас, брат! Simple Smile

# 1 593
  • София
Радо без да разбере дори събра двете основни коалиции в племето. Той всъщност проспа цялата ситуация, а те си го пазят като писано яйце. Grinning Радо да си в този формат.

# 1 594

Не вярвах, че ще го кажа, но факт. Тя се оказа по-принципна и мислеща. Двете Тедита са си простички.

# 1 595
Рълев в прав текст заяви на старина, че няма да предаде Радо. Заяви го и на Крум
А през това време Радо си лежи под навеса.
Еми ще му падне главата на Радо. То не може и така. Хубаво е над нещата, ама друг му бере грижата да го запази

# 1 596
Цвети не била толкоз проста!
Хахаха това много ми хареса. Явно не само ....гледа ИВ отгоре отгоре.

# 1 597
Боже, Цвети има най-много акъл! Мудева от самочувствие ще се надиграе! Много се кефя!
Цвети е без грошове и ѝ се пече яйце у дупе! И няма да си пусне мястото в племето, щото вече пътят е към къщи, а не обиколка по забележителните племена!

# 1 598
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Радо си е най-добре, живее си в неговия свят. Толкова е далеч от всякакви стратегии и интриги, че няма повече накъде. Пълен стоик и непукист, Рълев да струва, да прави, но да го спаси.

# 1 599
Хора, може да говорите каквото искате за Виолета но на мен ми харесва като играч. Харесва ми колко е директна и иска да играе играта!
За поред пък Цвети показа за какво става въпрос. Просто толкова слаб играч. Вместо да направи обрат в играта и да направят истинска женска коалиция тя тича и като малко момиченце отива да се обяснява на Крумчо.

Цвети ще бъде запомнена като предния посредствен играч....А имах такива надежди за нея като и гледах визитката

# 1 600
  • Другата България
Очаквано без Рълев и Радо няма да има женска коалиция.
Рълев за момента се държи достойно, адмирации за което.
Достойно относно Радо.

Мудева :“Не обичам да се забърквам в мислите си...“ Joy
В кое, Мудева? Joy

# 1 601
Мудева каза, че не е добра в мисленето Joy

# 1 602
Радо си е най-добре, живее си в неговия свят. Толкова е далеч от всякакви стратегии и интриги, че няма повече накъде. Пълен стоик и непукист, Рълев да струва, да прави, но да го спаси.
Да, да го спаси, докато нашия гледа в една точка
И като му падне главата, Рълев ще е виновен

# 1 603
  • Варна
Гладиаторите половината в лилаво

# 1 604
Тедитата обаче имат имунитет тази седмица. И никой това не го отчита.

Да му имам спокойствието на Радо. Дреме под навеса, а Рълев се бори за него. 😅

Общи условия

Активация на акаунт