💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 545
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 755
Крум мисли непрекъснато във всеки един момент.
Най-големия тактик е. Това са му го признали всички участници в сторита и изказвания.
Крум е доказателството как един обикновен човек може да побеждава по-тренирани от него.
Освен, че е отлично подготвен физчески е много хитър и много адаптивен.
Той вече трябваше да е аут от игрите, но успя да прбеори 800 м. плуване и 30 кг. верига 8 курса по пясъка.

Плюс продукцията му спести един остров...

# 1 756
Дунев излезе ли?
От резиденцията имам предвид.
Нали тъжи......
Ами всеки заслужава това, което си е заслужил. Нали така, Гате?
Крум стратегията. Не иска Момчил и Мишо. Ами, дръж сега тоз съвет.
Утре пак.

# 1 757
Вече тотално се обърках кой с кой при Гладиаторите. Голяма мешаница стана.
Гросмайсторска партия.
Да видим кой кого ще надиграе. Много стратези в това племе. Вили, Крум и Рълев държат високо ниво.
Другите дори не осъзнават, че са просто пионки в нечия игра и се мислят за фактор, а са просто глас и месо за отстрелване в даден момент.
 А Радо кефи! Всички влизат в една втора трета коалиция, а той в блажено неведение бичи айляк. Satisfied
Водата ври и кипи от стадо пирани той бос по водата ходи. Nerd

Мудевата верно много глупавичка жена. Ветропоказател, има нужда някой да й надува платната и да определя курса. То верно има нужда и от индианци или жените им Satisfied, извинявам се не се стърпях, не може само вождове, но пък да си пластилин в нечии ръце с пълното съзнание за това, ми не си е работа.

# 1 758
  • София
Мастагарков явно е направил нещо лошо на Мишо, за да заслужи подобна прическа. Joy
Рълев е страхотен, толкова жилав и изобщо не му се опря Пастагарков, въпреки че е толкова по-силен физически. Крум е много бърз, Дунев нямаше никакъв шанс, даже не разбра какво стана. Следващия път да излезе срещу Калоян - и двамата ще имат равни възможности.

# 1 759
  • Варна
Айде, веднага да клюкарим. За това никога няма да има жена на финал 🤧

Вече има жена финалист и се нарича Паулина. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Уф, не ми напомняй за тая.

# 1 760
Играта е нагласена за сините, дето са:
1) По-тежки
2) По-сити
3) Имат професионална джудистка шампион и трениращ жиу жицу

Но червените имат хъс и сърце. Крум разнесе по-тежкия Мишо, а ето сега и Рълев какво прави.
Айде момчета!
Игата не е нагласен за сините, ами по скоро твоя любимец Крум им поднесе игрите на тепсия. То само с един Рълев не става.

# 1 761
  • Другата България
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев.
И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.
А обикновено хитрата сврака е с двата крака, така ще стане и с Крум. Надявам се.

# 1 762
Момчил как ги носи всички.
Мартин да преосмисли дали Мастагарков им е най-силният им в племето.

# 1 763
Кой искаше Момчил срещу рълев. Браво Момчи✌️✌️✌️♥️♥️♥️💪 най добрия

# 1 764
Забелязвам липса на мисъл в борбата, а борбата не е само сила и пехливанлък, а пъргавина и познаване на физическите принципи - лостове, динамика. Как не се сетиха, че могат да чакат другия докато копае и да го хванат през кръста, а после във въздуха и носене (вместо суплес). Или че въртенето има много по-голяма сила от тегленето.  Поне Оряшкова да ги беше подучила...

# 1 765
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев.
И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.
А обикновено хитрата сврака е с двата крака, така ще стане и с Крум. Надявам се.
Много ясно, абсолютно е така! И тази игра не беше на Крум, както вече 7 пъти ни се повтори, а на Момчил.

# 1 766
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ралица похвали Момчил и не му чете конско, не мога да повярвам.

# 1 767
  • София
Стратегът и най-приспособил се, хитър (но иначе простоват), ама егоцентрик - та, Крум е точно като Кръстаич на националния отбор в момента. Обиграваме се. Ама 10 поредни мача без победа.
Това ги чака.

(ПС. Футболните ми аналогии изобщо не са метафора. И той говори за "имаме изготвен план". Точно Кръстаич - и БФС-то дето му дадоха баницата. Като ония с червените екипчета. тук.)

# 1 768
Ама,какъв е този cringe разговор между Благо и Дунев, неудобно ми става чак, толкова изкуствено и ненужно,че не е истина 🤦

Колко време са вече пред камерите, грам не се очупиха поне малко.

* Сори, гледам със закъснение пак 🫶

# 1 769
  • София
Кой искаше Момчил срещу рълев. Браво Момчи✌️✌️✌️♥️♥️♥️💪 най добрия
Аз, но на финал, където битката не се решава от един елемент. И мисля, че знам какъв ще е развоят. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт