💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 433
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 040
Виолета като официален говорител ли се изявява? Сякаш дава пресконференция.
Толкова е дразнеща и досадна, пфууу....

Тедито пак каквото му кажат/втълпят, това говори.

Шматката Мудева да заминава.

# 2 041
Каква Мудева хорааа. Няма имунитет отрязваш главата на змията.ВИОЛЕТАААА. Всички казват влезе Виолета и обърка всичко емиии тогава. Обачееееее иммааа жокеер. Продукцията. Все още чака битка на родата примерно Дени срещу Виолетаа. Няма да позволи другоо.

# 2 042
Според мен, ако добре се сещам на снощния епизод, Цвети си каза истината. Мисля че добре постъпи, остана си със своята коалиция и съвсем нормално е да им предаде какви ги вършат Виолета и момичетата. Не съм фен на Крум и неговата коалиция, но смятам че в тоя случай са прави. Също ми харесва как Цвети и го каза директно на Виолета: Не можеш да дойдеш в ново племе и след няколко часа да очакваш всички да играят с теб.

# 2 043
  • Варна
На. всеки съвет е много, много важно как ше тръгне съвета.

# 2 044
Цвети остана лоялна на своя избор и дадена дума.. това, че някаква си новодошла в племето, "на 2 часа служба" има някакви си свои идеи, не я задължава с нищо..

# 2 045
За мен Крум го изиграха. Рълев е ГолЕм.😁 Продължавам да се убеждавам , че много му пречи характерчето на Крум за да стане стратег. Хване ли го яд и забравя къде е. И добре, че са двете пионки да му се водят по акъла и " добрата " продукция, че иначе щеше да е жив зян.

# 2 046
  • Някъде в Матрицата
Каква Мудева хорааа. Няма имунитет отрязваш главата на змията.ВИОЛЕТАААА. Всички казват влезе Виолета и обърка всичко емиии тогава. Обачееееее иммааа жокеер. Продукцията. Все още чака битка на родата примерно Дени срещу Виолетаа. Няма да позволи другоо.

Е, може двете на елиминация. Едната отстранява другата. Майката се жертва за дъщерята. Драма, сълзи. Рейтингът удря тавана. Тука завъртаме 10000 поста...
🤣

# 2 047
  • Другата България
Цвети най-сетне се осъзна за Крум.
Късно, късно.....ще се реваншира само ако на следващ съвет гласува за него.

# 2 048
  • Sofia
Рълев не дължи нищо на Крум и хитро го извъртя, за да спаси Радо и да издъни коалицията му с новите. Е, имаше шанса и да гласува последен.
Виолета пък не преброила гласовете Joy Голям стратег няма що...

# 2 049
  • София
Калоян за кого гласува? Не го ли дадоха?

# 2 050
  • Някъде в Матрицата
Калоян за кого гласува? Не го ли дадоха?
Мудева

# 2 051
Първа черна точка за Рълев. Подлъга Крум да предаде жените, а сега ще играе с тях срещу него. Подличко
Рълев е длъжен да се съобразява с Крум ли. Ха откъде на къде. Та Крум беше срещу него и Радо. Браво на Рълев.

# 2 052
Дойде леля и започнаха скандалите.

# 2 053
Цвети скачала от коалиция в коалиция, пък КАКА ВИЛА създава коалиция след коалиция! Хахаха, падам от смях! То бива манипулации, ама стрина си е стрина!

# 2 054
Тая е нещо като женския Вальо, само че доста по-злобна.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт