💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 355
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 190
Димо пак се прояви като асистент на играчите, спаси Виолета🙂
Обаче нямаше “Благодаря, братле” … Simple Smile
Нормално, никой не го видя 😂

# 2 191
  • София
Плувците този сезон:
Радостин, Михаил, Калоян, Момчил, Васил и Ива!
6 човека - рекорд!

Вики Пенелова, Радосвета, Мудева, Цецо, Румен Радев и Рълев също плуват добре, особено Рълев и Вики.
Можем да ги добавим но на по-заден план.

И колко водни битки видяхме?
НУЛА!

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 22:01 от Diavolo

# 2 192
  • Брюксел / София
Гладиаторите се влачат по терена, Рълев мн добре ги навигира: спокойно, без напрежение, но няма никакъв живот и енергия в това племе. Жалко, след кастрацията, която заформи Крум на гладиаторите най- интересното ще бъдат интригите и съветите на червените! И после мн умен бил Крум, поне да спечели, та да знаем за какво опропасти тази част от играта, ама не ми се вярва…

# 2 193
  • София
И за следващия сезон се записват по-малко плувци. Бога от машината обаче именно тогава залага на плуване. Нормално да го "измисли" човек. Пък и във водата се снима по-трудно, на операторите и "мокри" трябва да плащат.

# 2 194
Ако Рълев се познава с Виолета отпреди игрите, значи има вероятност да са се загаджили с Дени пак отпреди това.. Нещо като Оряшкова с Мудевите стана..
Изпревари ме !
Точно щях да го напиши.
По начина по който се държи Вили с него ми се струва, че има нещо с Дени. Стрина е много остра с мъжете и като питбул преследва целта жена, разбирайте Дени, да е победител. А към Рълев държанието й е съвсем различно от тази линия, която държи.
Мисля, че се вкарвате във филми. Съвсем друга щеше да е играта ако това беше истина. Според мен е по-вероятно да са се заприказвали първия ден, когато играха двойките. Вили и Дени не си губят времето и завързват контакти при първа възможност.

# 2 195
Браво и на Рълев и на Марто. Абе не е лесно да те търкалят така нагоре, надолу. И после пък и да ги навигираш за топчето. Ако Калоянчо го търкаляха така сега щеше да е припаднал

# 2 196
Плувците този сезон:
Радостин, Михаил, Калоян, Момчил, Васил и Ива!
6 човека - рекорд!

Цецо, Румен Радев и Рълев също плуват добре, особено Рълев.
Можем да ги добавим но на по-заден план.

И колко водни битки видяхме?
НУЛА!
И се питаме що одат по Мичурин, кат могат и на Панчарево /или на някой язовир/!
До Стара Кресна например има и гОра, и рЯка и е дивичко, и красивичко!
И къде отидоха онези ескурзии от първия, че даже и втория сезон!

# 2 197
  • София
Калоян и Теди най-слабата двойка до сега. Рълев е супер на колелото, само топчето му куца. Ама и Марто е много добър  тук.
Теди поне направи опит да се затича, но Калоян си кара с едно и също темпо... яваш яваш... Stuck Out Tongue Winking Eye
Напълно необяснимо поведение...

# 2 198
Няма как да има истинска водна битка с Цвети, която изпитва неописуем ужас от каквато и да е било вода. Както разбрахме днес дори от малкото басейнче.

# 2 199
Калоян и Теди най-слабата двойка до сега. Рълев е супер на колелото, само топчето му куца. Ама и Марто е много добър  тук.
Теди поне направи опит да се затича, но Калоян си кара с едно и също темпо... яваш яваш... Stuck Out Tongue Winking Eye
Напълно необяснимо поведение...
А, викаш, яваш-яваш е кат мавяна, ма я няма тая припряност!

# 2 200
  • Варна
Почти нямаше плуване, все някакви канута.
Само като се сетя за Жорко от миналия сезон🥰❤️

# 2 201
  • София
Мартин си е играч!

# 2 202
Лелята бита от Мартин.. няма да се спи тая нощ. Joy

# 2 203
То въобще във втори етап победа на червени ще видим ли ??? Ех Круме, Круме как съм ти бясна да знаеш.

# 2 204
  • София
Браво на Мартин! Отличен навигатор. Честита победа на Старейшините! Няма 7 от 7. За първи път няма да има син съвет!

Общи условия

Активация на акаунт