💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 384
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 205
  • На Изток от Рая
Дунев трябва да е най-доволен, че му се печеше ла@но на г@за

# 2 206
  • София
И на мен ми направи впечатление как Рълев посрещна Вили когато влезе в племето, а именно като доста близки хора. И от нейна страна някак беше по-нежно и по майчински, но и от негова беше по-така, абе има нещо.

# 2 207
  • София
Малкият Наполеон пък Ралица... Понякога са супер непрофесионални водещите (а дори не съм фен на Крум).

# 2 208
  • София
Няма как да има истинска водна битка с Цвети, която изпитва неописуем ужас от каквато и да е било вода. Както разбрахме днес дори от малкото басейнче.
Това поражда поне два въпроса:  1. защо е решила да участва?   2. защо са я одобрили?
Че не е и единствената на този хал... Гатьо... и др.

# 2 209
Крум бил направил слабо племе.. от къде тръгна тая глупост. Сините ги дърпат Момчил, Мастагарков, Мартин и Дени, а свободните за избиране Мишо и Оряшкова са никой..

# 2 210
  • София
Ралица този път да каже верни неща в сарказма си. Жалко, че е само сценарий. И, всъщност, това е надъхване - до какво ли ще доведе?

# 2 211
  • При семейството си
Няма как да има истинска водна битка с Цвети, която изпитва неописуем ужас от каквато и да е било вода. Както разбрахме днес дори от малкото басейнче.
И защо вкарват Цвети в основните племена, а новото Вики, сигурно и други като нея, остават вид резерви?!
Цвети доста голямо разочарование, предвид визитката и заявката и’.

# 2 212
  • София
Според мен грешката на Рълев беше при навигирането на топчето, а по самото трасе съплеменниците му бяха по-бавни. И се получи комбинация от двете.

Вижте какъв синхрон даде за това кой не може да бъде победител. Като по учебник. Bowtie

# 2 213
  • Другата България
Идват червените на реката, и надпис : “СТАРЕЙШИНИ“.
Аматьори.

# 2 214
Изписват на екрана Старейшини в синьо ,и дават реката и Гладиаторите😂🤦Топ просто

# 2 215
Крум бил направил слабо племе.. от къде тръгна тая глупост. Сините ги дърпат Момчил, Мастагарков, Мартин и Дени, а свободните за избиране Мишо и Оряшкова са никой..
И Момчил беше за избиране, но Крум заяви че не ги иска двамата с Мишо.И да слабо племе събра.
Ауууу Крум иска да го номиниран. Защото ще играе срещу Мудева и ще ябие

# 2 216
  • Варна
Цвети пак не комуникират с нея🙄

# 2 217
  • София
Цвети докога ще моли за помощ Крум, не усеща ли отношението му? Унизително е.

# 2 218
- Айде, да ходим за дърва, мъжете ..
Виолета: - Айде!

Няма да ги остави сами 😁

# 2 219
  • София
Офф, пак ги има тези скапани съюзници.
Още един елемент с който продукцията определя кой да спечели след това елиминационния дуел ако иска.
Простотия.

Общи условия

Активация на акаунт