💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 255
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 250
  • USA
Аз благодаря на Дяволо за анкетите и хубаво поддържаната тема! Те с Бенгън главно са причината да ни четат участниците и редовно да се споменава темата в Надкаст, че и наши въпроси се вмъкнаха с негово съдействие!

Участниците ни четат,защото това е мястото,където се дават реални оценки и се задават адекватни въппроси без излишни обиди и селски изказвания.
И това го правим всички ние,не е Дяволо,Мяволо и Бенгали.

Очаквано червените са отново на елиминации. Играта ми беше скучна.

# 2 251
  • Дубай
Мисля, че Цвети ще е втората номинирана, а съюзници Рълев за Мудева и Крум за Цвети. И, да, Мудева ще си замине.

# 2 252
Този сезон въпреки всички обрати ми си струва малко даже доста скучен и предвидим особено сега в втора фаза.

# 2 253
  • София
Аз си правя ревизия на прогнозата от неделя, защото тогава не знаех за толкова много различни и странични фактори, които абсурд да предвидя, да не съм екстрасенс.
Мудева е пътник според мен, защото и се изчерпа образа.  Вече няма какво да даде и стана безинтересна.

Питат Бушмена в какви отношения е с Рълев и той отговори в отлични и се уважават много. И това е само една игра. Някои хора явно страшно много искат да има конфликт между тях двамата, ама няма. Защото са сериозни ТОП играчи, а не лекета като много други...

И Рълев е отговорил с:
''Точно така''

Между другото няма по-хвален участник този сезон от Крум. Не е Момчил, не е Радо, не е Рълев, не е Мартин, не е Мастагарков, не е Цецо и т.н.
Следя внимателно всички сторита и публикации.
Крум е със специален статут. Ами явно има защо, не мислите ли?
Друг много хвален играч е Денислава.

Днес в епизода, Виолета, която е много пестелива на похвали особено за мъже на три пъти му направи егати и четките на Крум, включително и самият Рълев.
И ето сега нагледно двама от най-добрите играчи този сезон трябваше да се съюзят и да заиграят заедно само и само за да елиминират тазманийското дяволче.

# 2 254
  • Брюксел / София
Втора фаза е обречена заради Крум! И Калоян, и Цвети помогнаха и допринесоха за това в последната игра, която беше сигурна победа за червените и съответно резиденция, ако Калоян не беше извадил топчето на Рълев и Цвети не се мота дълго и продължително с последното топче. Та така…

# 2 255
Не съм броила отзивите, но в Крум има нещо много привлекателно. Той е като "малкия човек" на Чарли Чаплин. Очаквам всеки момент да ми сготви и сервира някакъв чепик с изящен поклон. Grinning Симпатичен е дори, когато се дъни.

# 2 256
И на мен ми стана скучен сезона, вече не чакам с нетърпение следващ епизод, както минали години. От толкова мешане в игрите и бутане на участници се срина цялостната идея на предаването. Стана Игри според волята на продукцията. И няма значение колко са подготвени физически и стратегически участниците ,като няма никакви правила. А тези еднолични решения на играчи да разместват цялата игра дори без да са спечелили битка или правото за това съвсем ми разруши интереса. Имам си фаворити и това го държи все още, но отпаднат ли...

А Крум може и да е готин човек, определено е мислещ играч, но за мен се издъни като стратег. А и играчи бутани от продукцията моментално ми стават черни, а такива които провалят не само своята , ами и играта на останалите съвсем. Иначе в реала може и да е готин, но тук не ми е.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 21:58 от Joy 05

# 2 257
  • На Изток от Рая
В момента Рълев, Дени и Крум предават на живо в инста

# 2 258
  • София
Цвети на номинация, Крум и Рълев помощници, Мудева - чао. Яд ме е, че червените паднаха, много исках Дунев да ходи да се бие, че вече прекалена скатавка стана. За мен Цвети си е ок, остана си с Крум и Калоян. Вили ще си ги хрусне за закуска момите като ѝ свършат мръсната работа да разкарат силните мъже, ако въобще се стигне до там. Оф, исках Гладиатор(к)ите да спечелят днес!

# 2 259
Днес спокойно можеха да бият червените, нито беше силова битката, нито пък гладът толкова беше фактор.

Всички въртят схеми, коалиции, смятат гласове, ситуации или-или,  варианти ако-то, сал наш Радо е "ми, ние двамата", звездата на епизода, определено Simple Smile

А иначе забравих за отбележа нещо за Мишо вчера - единственият играч (поправете ме, ако е имал и друг/а и съм изпуснала), който вчера, говорейки за Никол каза "...бяхме заедно от ден ПЪРВИ..". Ейййй, толкова ме дразнят всички с това "ден едно", че как да не ми стане още по-симпатичен Simple Smile

П.П. И на мен ми направи впечателние, че Крум, Рълев и Вили днес се изказаха ласково един за друг взаимно, не беше само в посока на Крум, имаше и наобратно.

На съюзниците награда 30 гроша, голям праз, до тук освен за измъкване от чистилището, да не би да са дали възможност някой да ги ползва тия грошове.

# 2 260
  • На Изток от Рая
Явно са си в много добри отношения, Рълев отиде да яде дюнер и Марто се включи, казаха, че териториалната битка щяла да бъде много интересна.

# 2 261
Все по-вероятно да са верни слуховете за Рълев и Дени

# 2 262
  • София
Мхм,значи Рълев,Вили(респ.Дени) влизат с готова коалиция.Няма лошо де,поне Радо се  не дава.
Как грейна милият като разбра,че трябва да гласува за Цвети.Едва го навиха.Simple Smile
Значи Виолета не е никакъв стратег,а прост манипулатор,сложният е в другото племе. Simple Smile
Крум е стратег и тактик,лоялен към коалицията си,мислещ много напред.Моля ви не ме убивайте с камъни.
Избра си бушони,може да не се махнат от реката,но по план накрая вижда как влиза в обединеното племе с коалицията си.
Единствено не сметна,че Виолета ще влезе при тях.Амазонките не знам какво й се връзват,при положение,че една от тях вече е номинирана.Самата тя гласува срещу жена.Инак се блъска в гърдите,че прави женска коалиция.
Ами не им ли светва на двете Тедита,че Радо трябваше да е на пангара,а някак не е...
Радо е голям! И винаги него първи го изпитват на съвета с цел да не забрави за вота Simple Smile
Поздравления за старейшините!Счупиха каръка! Дано да им се получат залозите -те ще гледат кастинг битка за първи път Simple Smile

# 2 263
  • Sofia
"Игри според волята" – искам да поздравя Joy 05 – право в десетката!  Simple Smile

# 2 264
Все по-вероятно да са верни слуховете за Рълев и Дени
Направо са си верни за мен. Готина двойка са.

Общи условия

Активация на акаунт