💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 410
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Цвети е едно сладко дечко, има нужда от подкрепа. Стрина много грозно я нападна, въобще не е лицемерна, те с Радо и Теди  не са грам лицемерни.
Човек или има, или няма достойнство... няма значение дали е на 20, или на 80...

# 2 236
  • София
Който е изпуснал Цецо и Ива при Гала в На кафе. Simple Smile

# 2 237
  • София
Днес червените бяха много бавни на трасето. И замотаването на първото топче на Рълев - загубата беше ясна.
Очакван съвет на червените (за зрителите, кака Вили леко я изненадаха). Утре който и да излезе срещу Мудева, ще я бие.

Diavolo, знаем, че си плувец, ама защо пък трябва плувец да печели? Да, съгласна съм, че за да си победител, трябва да можеш да плуваш, ама това не е основното (въпреки, че е задължително според мен) и няма нужда да си мега добър. По тая логика няма и нито един гимнастик спечелил, пък я гледай колко такива елементи има. Трябва да печели играч с комплексни качества. Не да си супер сила в един елемент, а на всичко друго гола вОда (да, Калояне, теб визирам).

# 2 238
  • Дубай
Благодаря за видеото!

Ама много са хубави Цецо и Ива един до друг, някой знае ли дали си имат половинки?! Цецо да не му мисли много ми да действа... Базикам се!

Не очаквах, че и днес ще загубят червените, но до някъде е отражение на това, което направи Крум. Тоест, наистина се обгради със слаби хора и поле за изява, и печелене на грошове по този начин. Лошото е, че ще си откарват на реката.

# 2 239
Днес червените бяха много бавни на трасето. И замотаването на първото топче на Рълев - загубата беше ясна.
Очакван съвет на червените (за зрителите, кака Вили леко я изненадаха). Утре който и да излезе срещу Мудева, ще я бие.

Diavolo, знаем, че си плувец, ама защо пък трябва плувец да печели? Да, съгласна съм, че за да си победител, трябва да можеш да плуваш, ама това не е основното (въпреки, че е задължително според мен) и няма нужда да си мега добър. По тая логика няма и нито един гимнастик спечелил, пък я гледай колко такива елементи има. Трябва да печели играч с комплексни качества. Не да си супер сила в един елемент, а на всичко друго гола вОда (да, Калояне, теб визирам).

Цвети дали ще може?

# 2 240
Diavolo, аз от сезон 1 си чакам жена да победи, ти за плувците си се загрижил Simple Smile

# 2 241
  • София
Ми на мен ми е болна тема и трън в петата. Sad

# 2 242
  • София

Цвети дали ще може?

По-добра е според мен и, ако продукцията не реши друго, ще може. Не помня на тази битка имаше ли плуване? Че това би променило нещата всъщност

# 2 243
  • На Изток от Рая
Diavolo, мисля че все още има шанс за плувците, повечето жилетки отпаднаха, май само Цвети остана... Незнайно до кога.

# 2 244
Гладиаторите се влачат по терена, Рълев мн добре ги навигира: спокойно, без напрежение, но няма никакъв живот и енергия в това племе. Жалко, след кастрацията, която заформи Крум на гладиаторите най- интересното ще бъдат интригите и съветите на червените! И после мн умен бил Крум, поне да спечели, та да знаем за какво опропасти тази част от играта, ама не ми се вярва…

Ооооо, как така да спечели?
Пу,пу, пепел ти на езика Stuck Out Tongue Winking Eye
Стига, наистина ще спра да го гледам това предаване.

# 2 245
Първа черна точка за Рълев. Подлъга Крум да предаде жените, а сега ще играе с тях срещу него. Подличко

Напротив, всеки по-умен би постъпил така. Той знае, че Крум го използва като глас да се отърве от жените. След като останат петимата пак ще е на пангара и се опитва да обърне нещата. Трябва да е луд да не направи ход в случая Grinning

# 2 246
  • София
Бясна съм на Крум, че ни обрече да гледаме предрешени битки! А колко по-интересно можеше да бъде, ама... пусти страх. Да го видим сега какво ще измисли, като му шитнат Калоян и Цвети и остане сам. Те хората са казали, че каквото човек сам си направи, цялото село не може да му го направи. Прав беше Гатьо, че каквото си си заслужил, това заслужаваш.

# 2 247
Мисля, че Радо се съгласи да гласува срещу Цвети само и единствено, защото има доводи срещу нея, все пак тя го прати на Чистилището. Предният път като си смени гласа /според Рълев/ той каза, че нямал доводи да гласува срещу другия. Най- вероятно не лъже, а си е просто такъв.

# 2 248
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 2 249
Цвети ще е втората номинирана.
Рълев и Радо асистенти.Тук много не го обмислих,може би Крум вместо Радо.
Мудева си отива,писах го още в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт