💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 346
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 265
Крум каза ,че чат пат чете бг мамата ,щото Туджаров го запалил.Имало много хубави мнения за тях тук и доста хора ,които знаят и предусещат  нещата.Рълев се засмя :" Ааа да Бг.мама".

# 2 266
  • Дубай
Не само четат, ми и пишат най-вероятно... Сигурно е много забавно и интересно, да четеш коментари за себе си и да се включваш в дискусията под прикритие.

# 2 267
  • София
Ефектът Радо! Simple Smile
Чиста душа е и за това има късмет и за себе си и носи късмет и на тези с него. Simple Smile

Още не съм прочела всичко, но Diavolo, за Радо много неща бих казала, но чиста душа и да е, какво ги касае останалите в играта? Грам логика не вкарва, очевидно и мисъл няма, та като цяло разбирам, че го защитаваш, защото е плувец, но точно този конкретно само това умее. Да плува. Ако в даден момент Рълев се откаже да го пази - абсолютно ще го разбера. Даже Калоян вкарва повече мисъл при гласуване и избор на коалиции...

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 23:55 от gg__

# 2 268
  • SF
Щом четат, да прочетат: Аз съм за Мастагарков, Момчил, Рълев (щях да съм и за брат му), Мишо и... кого забравям, не помня. Simple Smile

Радо хич не я умее играта на коалиции. Simple Smile Той си намразва някого и си го наказва на съветите. Аргументирано си го наказва. Рълев е в ступор понякога. "Абе дай да номинираме Едикой-си, ЕдиСикой всъщност. Като се махне той и гласовете стават 5 на 6! - Ааа, не, аз ще номинирам Този, защото вчера направи това!" Даже, когато го наговарят, имам чувството, че наливат бездънна кофа. Той е убеден, че трябва да се номинира по друг някакъв негов си начин. Почва да ми става симпатичен с тази си неориентираност.

Сега какви са коалициите при Сините? Дени с Мартин, това е ясно. Към тях е Оряшкова, евентуално Вики, ако е забравила как я наредиха на предишния съвет, Дунев и от новите кой?

# 2 269
Абе само аз ли не виждам с какво толкова е хвален Крум?Ако говорим за другите участници може и да е така не споря,но "фенската любов"тотално го изяде.Никъв фаворит не е там .Момчил и Рълев са бая преди него според мен.Иначе ако говорим за игра и поведение мен Крум не ме дразни много .Има някой моменти където взе тъпи решения ,но определено е един от най -силните този сезон .🙂

# 2 270
  • Дубай
Наистина Радо все не е разбрал за гласовете на номинации.Уж се разбрали с Рълев преди това, на съвет обаче, решава да си гласува както той иска без да преценя.

# 2 271
Дени сега в Бг ли си е?

# 2 272
Не, имах предвид, че там битките са честни и всичко зависи от това кой колко е подготвен.
За Максимал знам много неща ама не мога да казвам.
Очаквай доста любопитни неща и скандали с ИВ...
Но когато му дойде времето и започне сезона. Simple Smile
И за пореден път се чувствам изтървала влака с този Максимал(на лични моля,че да не се срамя пред света😥) .
А и битката изгледах на фона на НОК и трансформиращ преразказ😜,та сега се връщам да ви чета.

# 2 273
То си се знае, че БГ-Мама е институция Satisfied

Липсва ми екранно време с Момчи, но ми изглежда по-щастлив и доволен в син цвят.
Радо ми е много сладко дете, не мисля, че е неориентиран, даже напротив, но определено не е социално отракан, както и твърдо следва някакъв свой вътрешен компас.
И Цвети ми е някак мила, тя също ми е като детенце, но този път наистина неориентирано и неадекватно за мястото, на което е.
Крум честно казано не ми е интригуващ като играч. Играе си играта, но за мен като зрител не прави интересни ходове.

При все, че харесвам Дени и мама змия като играчи, пиша черна точка на Рълев, ако е в реалния живот с нея, нЕма да ми прави коронките значи Trollface

# 2 274
  • SF
Наистина Радо все не е разбрал за гласовете на номинации.Уж се разбрали с Рълев преди това, на съвет обаче, решава да си гласува както той иска без да преценя.

Той сякаш изобщо не мисли в тази посока. Имам чувството, че ако са на кантар той и Виолета например, той ще си даде гласа срещу Крум и ще се аргументира защо го прави.
След това колкото и да се опитват да му обяснят, че е могъл да се спаси и сам, Радо пак ще е убеден, че е трябвало да номинира Крум с аргумента за номиниране на Крум.
Така и Цвети беше отпратена при другите. Реши, че не я харесва и прецака крехката им коалицийка, без изобщо да брои и пресмята. Рълев го прие за младежка напереност, някаква грешна трактовка на въпрос на чест, но вече започва да се стъписва от това абсолютно безхаберно поведение на Радо по време на съветите.
После ходи като ученичка да се извинява и да се обяснява на диктатор Крум за това, че са стъпили накриво. За мене това обяснение беше абсолютно излишно и ненужно. Нека знае Крум, че нищо не е сигурно.

# 2 275
  • София
Ако четат, малко повече уважение към нас, моля. Какви са тия хилежи, момченца, ще дърпаме ушите! И миналата година съм запомнила Чакалчето как се хилеше като стана въпрос за нас Rolling Eyes Тук са ви най-разумните фенове, без подигравки към форума, да не се разправяме! Wink

# 2 276
  • София
Аз стискам палци на Рълев - изненадва ме с мисълта си за социалната игра и на Мартин - "шокира" ме с добра физическа игра.
Освен за тях двамата съм за: Дени, Благо и Теди, но те са ми на 2-ро място.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 00:39 от gg__

# 2 277
  • София
Цвети ми беше от фаворитите след като минаха епизодите с визитките. Казах си "ето най-накрая подготвена и целеустремена жена", но от тогава нататък само ме разочарова. (Дори не споменавам фобията й от вода) Отчужди се от Амазонките и не можа да се сприятели с никоя от тях, после при Гладиаторите провали отношенията си с Радо и Рълев, сега двете Тедита и Виолета я ненавиждат и на всичкото отгоре собствената й коалиция също не я долюбва. Добър човек е, обаче тотално й липсват социални умения. Дори Радо си има един Рълев зад гърба. Цвети си няма никой и на никого няма да липсва, ако отпадне. 😕

# 2 278
  • SF
Теди е много хубава, силна, спортна, но като си отвори устата, всичко свършва. Не може да се изкаже гладко. Даже никак не може да се изкаже. Добре е, че мълчи, за разлика от Мудева, която е надарена със същите ораторски умения, беден речник, но пък много й се дърдори. Едни анализи, разсъждения...

# 2 279
  • София
Някой ако гледа лайфа- нещо интересно казаха ли?

Общи условия

Активация на акаунт