💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 272
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Няма стига.
Ще си го хваля колкото си искам. След като Крум може да се плюе по 20 пъти на ден и аз да чета тези глупости, аз пък по 20 пъти на ден ще го хваля. На който не му харесва да ме прескача! Само дето аз не прескачам обаче.

Относно рейтингите и асоциациите със Сървайвър и че видиш ли имало много схеми и за това пада рейтинга. Това са глупости. Схемите тук са доста елементарни и за какви схеми говорим, когато продукцията ти съсипва всичко? Издават ти ходовете, непрекъснато правят промени и т.н. По-скоро става един миш маш. Играчите се опитват да играят играта повече от предните сезони. Продукцията обаче също играе играта на макс и накрая става ето това - турлугювеч!
Рейтинга е по-слаб, просто защото сезон 4 стигна абсолютния пик с култови герои и хората емоционално се изпразниха така да се каже. Освен това финала разочарова страшно много хора и нямаше как да няма отлив.
Аз очаквах да има отлив, само че отлива е по-голям и се запазва като тенденция. Т.е. къде е причината?
Ами на хората им писна от шашмите на продукцията и намесите и. Бяха бесни на елиминирането на Цецо по такъв малоумен начин и много хора се отказаха тогава следейки гневните писаници тогава във фейса.

Извинявайте ам аз искам да гледам Цецо срещу Момчил на тежко трасе. Не Момчил срещу Туньо или Рълев срещу Цветка. Искам да видя най-добрите един срещу друг.
Дайте им плуване бе хора. Събрали сте елитни плувци, вместо това гледаме топчета, халки, топчета, халки и люлката на смъртта и гъбките по 10 пъти на седмица.
Бе вие добре ли сте???

Един тръгва нанякъде, друг се връща, трети тръгва, връщат го още не е стигнал до буса

Десет човека си тръгнаха след травми и болести, на много не им се играе, нямат мотивация и се чудят как да си тръгнат по-бързо.

Евтино, евтино и елементарно. Лъха на Игри Алиекспрес отвсякъде.
А какво предаване само можеше да бъде, за чудо и приказ. Но не и с тези продуценти.

# 2 356
Стига с тези похвали към Крум, изобщо не вярвам колко е харесван. Да- добър на терен, да- мисли или поне пробва. Имаше огромен потенциал да е топ...Ама не е смел, не е истински играч! Като ще привличаш вниманието на всички, трябва да умееш и да го поддържаш както трябва! Опитва се да си постели тип Алекса- да се заобгради от слаби женички, които да го възхвалят и избутат до финала. Ама сори, пич, не ти се получи никак. Гатьо му поднесе Момчи на тепсия, готов силен съюзник, водещите се опитаха да подскажат за повелята на Гатьо, Крум обаче не ще силни съюзници, защото това значи, че ще дава гръб на силни хора и после финалът ще е зор, тук Виолета е права! Не стига това, ами и уби всякаква интрига у зрителя и сега ще трябва да вадят сигурно от архива някоя игра като за тях да спечелят поне веднъж за малко съспенс за пред публиката.

Гатьо му поднесе Момчил,но за тази цел трябваше да спечели играта в понеделник,а те не го направиха и нямаше как да избере него.За Мишо беше повече от ясно,че няма да го вземе каквото и да стане.
Крум определено си има стратегия,която умело следва,но имам усещане,че плановете му много скоро ще се сгромолясат и ще е на пангара.

# 2 357
  • София
"Никол Дунев разкри кой е най-големият интригант от Изгубените"
чак в Дарик Нюз от днес: https://dariknews.bg/novini/liubopitno/nikol-dunev-razkri-koj-e- … zgubenite-2363347

# 2 358
  • София
Надкаст Лайв

Цецо и Ива капитани на играта в На Кафе

Никол: ''Ядох суров рак и сурови миди!''

Никол отговаря на 5 неудобни въпроси:
''Най-секси участникът е Румен Радев!''

# 2 359
Дяволче, малко е обидно са наричаш писането тук глупости, когато се отнася за Крум. И по точно когато се плюе по Крум. Още повече в създадената от теб тема. И тъй като поне 80%от пишещите тук плюят по Крум/с пълно основание според мен/, значи ли това че всички тези потребители пишат глупости.

# 2 360
  • София
Жени Джаферович диша.
Аз:
Няма стига.
Ще си го хваля колкото си искам. След като Крум може да се плюе по 20 пъти на ден и аз да чета тези глупости, аз пък по 20 пъти на ден ще го хваля. На който не му харесва да ме прескача! Само дето аз не прескачам обаче.

Иначе наистина не разбирам защо хората се дразнят, когато някой има различен фаворит. Има много други участници, хвалени в пъти повече в секунда, отколкото Diavolo хвали Крум, и никой не държи сметка за това, може би защото не настъпва когнитивен дисонанс. Аз миналата година подминавах цели свитъци с хвалби по Филип и нищо ми нямаше. Hug

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:01 от La Vikinga

# 2 361
"Никол Дунев разкри кой е най-големият интригант от Изгубените"
чак в Дарик Нюз от днес: https://dariknews.bg/novini/liubopitno/nikol-dunev-razkri-koj-e- … zgubenite-2363347
Цитат
Кой беше най-големият интригант от Изгубените?

Най-големият интригант от Изгубените? Хммм. Може ли да кажа двама? Васил и Елена. Васил, защото... когато ставаше въпрос за това кой да изпратим на битки, как да го кажа, просто му личеше колко много се сърди. Той не говореше. Уж казахме, че няма да има сърдити, но той въпреки това се сърдеше. Елена, защото тя си е drama queen още от ден 1.

Това момиче наясно ли е какво означава думата интригант?

# 2 362
  • София
Добре, извинявам се.
Спирам да пиша повече по тази тема. Последно:

Пипшете каквото си искате, няма проблеми и не ми пречи. Аз не ви преследвам и не ви репликирам и не ви търся сметка защо мислите така или онака за този или онзи.

Обаче аз съм обвиняван, че го хваля. Ами ще си го хваля да. Мое право. И не желая да бъда вкарван в обяснителен режим и да се обяснявам защо харесвам някого и защо не харесвам друг.
Тук съм за забавление, а не да губя ценно време да се обяснявам.

# 2 363
Дяволо, това е леко неуважително изказване, за което съм изненадана, но твоята субективност спрямо фаворитите ти (каквито е ясно, че всеки си има) не бива да рефлектира до такава степен в комуникацията.  Факт- Крум е недолюбван масово. Ти си водеща фигура във форума и би следвало много добре да го знаеш това. Няма как всички да си стискаме мнението, защото ти е любим, нали така?

# 2 364
  • Sofia
Дяволчето си го харесва Крум и си го хвали. Доколко е обективен е друга бира, старае се. Чак пък да е възхваляван Крум... От кого, колко?! Повечето тук не го харесват.

Аз да похваля Мудева с нещо Stuck Out Tongue Winking Eye  – снощи я имаше в няколко кадъра, в гръб, докато бута колелото – много красиво женско тяло, хубав торс, балансиран, с тънка талия и издължени крайници. На мен ми е хубава и в лице, даже повече без грим.

# 2 365
Ти можеш да си го хвалиш колкото искаш, но в факт че Крум е меко казано недолюбван от зрителите. А че участниците го хвалят - ми добре. Те всички си се хвалят взаимно. И си се поддържат. Но за мен зрителя е по важен.
НО е и факт, че заради Крум, Гладиаторите са тотал щета.

# 2 366
  • София
А как някой ако е "необективен" в коментарите си за участниците, обижда потребителите тук? Никак, защото Diavolo не репликира пишещите, той си пише за Крум, а когато човек чете нещо, с което не е съгласен, той се чувства засегнат, да не се повтарям, но когнитивният дисонанс си е истинско явление и аз също го изпитвам. Добре, че Diavolo беше фен на Елизабет по време на трети сезон, че и по-лоши неща е виждал тук във форума. Grin Тогава темата се създаваше от потребителка, която никак не харесваше Елизабет и не го криеше, и въпреки това двамата си комуникираха без проблем.

Aaliyah миналата година също търпя критики заради това, че харесва Алекса, дори съмнения, че е член на семейството му, и по едно време почти беше на път да напусне темата.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 15:49 от La Vikinga

# 2 367
Не знам аз ли съм не по реда си, ама Мудева на реката ми е по-красива от тази, дето сега гледам в ИГ.

# 2 368
Дяволо, свиквай с новата реалност. Аудиторията се променя в социалните мрежи. Това важи и за тук.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:40 от Анонимен

# 2 369
  • София
И аз съм от тези, които харесват Крум. Не е ясно доколко ще има успех стратегията му, но пък не може да се каже, че е безхарактерен ... като Мастагарков например.

Общи условия

Активация на акаунт