💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 310
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
И аз да се изкажа за Мудева - браво за циците и тънкото кръстче, естествени красоти Grinning Обаче на някои кадри, явно е без сутиен там, така да си личи, че си увисват, а е само на 22 реално...
Така е, определено...
Скрит текст:

Това Мудева ли е??? Егати грозните цици - висят като на 50 годишна...
грозни, грозни ама ги показва.
като на сомалийка са rotfImbo 

# 2 431
Цвети голямо мрънкане....Rolling Eyes

# 2 432
Еееееее най убав е Мастагарков.
Момчил и той не е лош.
Оффф, Цъфти яко ме дразни

# 2 433
  • Другата България
Ето това :“АЗ ще преценя кой ще вземе лидерството“ в пъти повече може да ме отврати от поведение на участник, отколкото това как изглежда. В случая Цвети е права, обаче няма как Крум да си признае грешката.
Еееееее най убав е Мастагарков.
Момчил и той не е лош.
Оффф, Цъфти яко ме дразни
Джоли, не го харесвам Пастъгарков.
Момчил го харесвам, да, но Мишо ми е най-....привлекателен. Като мъж.
/Чак ме е срам да го казвам, че е по-млад от сина ми.../

# 2 434
Още снощи в промото стана ясно, че червените ще паднат, а и Ралица на съвета го потвърди с тъпото и не на място включване.

Хайде сега, Ралица го потвърдила.От къде Ралица ще знае кой ще падне?

# 2 435
  • София
Много грубо се отнесоха към жеста на Мастагарков.
Грозни и ехидни коментари!

# 2 436
Много грозни коментари за неща, над които хората нямат контрол Simple Smile

# 2 437
Като ги гледам всички сега, става ми жал за тези хора. Дори за Крум. В средата на играта, а те бинтовани, с лепенки, болки....

И аз съм ЗА водни битки повече.

# 2 438
Кака Вили ще отхапе главата на  господин Никой Крум

Ох, на тръни бях с наш Радо.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 20:19 от djoleva

# 2 439
За мен е скандално да няма плувец победител за 5 сезона.
Това е скандално. При положение, че са на морето.
Това идва до докаже колко нечестно е всичко.
Защото в една тежка игра ако има много плуване, всички топ атлети заминават на кино, ако срещу тях има топ плувец.
Такава преднина ще им натрупа, че няма да има стигане.
А и те ще са гроги след това на другите компоненти.

Скандално е, че не могат един пъзел да наредят.Кой им е виновен за това?Каквато и преднина да имат на пъзела са тотал щета

# 2 440
  • Другата България
Скрит текст:
Аз съм луд фен на Сървайвър и харесвам интриги и схеми, а не игри. За първи път гледам Игрите, но ме интересуват основно играчите и отношенията им, по време на състезанията ровя винаги в телефона и чета тук.
Същата работа съм и аз. Само че тук в отношенията между играчите много сериозна намеса има продукцията, няма как като в Сървайвър да ги оставят сами да си развиват отношения, коалиции, да има интриги, да има неочаквани ходове, и въобще всичко сървайвърско. Другият момент е, че това постоянно джуркане и местене на този и онзи тук и там не оставя възможност за коалиции и това те да се разгърнат. До момента само сините не са пипани, свещената тройка Мартин, Пастъгарков и Дунев. Тук съм съгласна с Дяволо, че това са тримата “екскурзианти“, които са със специален статут и надали някой се съмнява, че ще ги добутат до почти последно, там осмици, петици....кой до където може.

За довечера мисля, че Цвети ще е избрана с гласовете на трите жени, Радо и Рълев. Калоян и Крум ще гласуват за Виолета. И мисля, че Мудева има шанс да победи Цвети, зависи много от играта. Друг е въпроса, че Цвети е по-интересна за продукцията и вероятно целта е да остане повече време.
Промото не съм гледала, но за съюзници вероятно Рълев и Крум.
Blush Никаква изненада. Ето това имам предвид когато казвам, че всичко е предвидимо, а не ми се иска да е така. Я да бяха Виолета и Рълев в противоположни коалиции....

# 2 441
Добре, че не пратиха Виолета,  за лесни 100 гроша Joy

# 2 442
Кака Вили ще отхапе главата на  господин Никой Крум

# 2 443
  • София
Сработват се вика Радо, хахаха
Рълев и Вили се хилят.

Слонът в стъкларски магазин що касае социална игра Виолета има зверски късмет, който не заслужава. Толкова груби грешки допусна, но това е ИВ и тук това е простено...

# 2 444
Тия явни гласувания са доста тъпи, защото играчите могат да коригират вота си, като слушат тези гласували преди тях.. Във Фермата се прави по-добре - всички гласуват тайно и после обявяват вота си. В Сървайвър е още по-интересно..

Общи условия

Активация на акаунт