💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 191
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 505
Крум обаче си вярва, че върне ли се Цветка са непобедим. Че и се заканва на другите, че са дръзнали да тръгнат срещу него
Твърде много си е повярвал и не осъзнава, че с или без Цвети, той вече е никой

# 2 506
Ще ги сгазил Крумчо, много ми е смешен. Той не стига ,че е с най- малобройната , а ми с най- калпавата коалиция. Много трудно Радо или Рълев ще бъдат отстранени дори и да са на елиминация. А и близначката и Виолета и те не са малък залък.

# 2 507
  • София
Офф, ония от фейса погнаха яко Рълев и Радо, че са се съюзили с Виолета, която е персона нон грата там и я хранят за добро утро и лека вечер. Ужас. :/

# 2 508
Защо на Рълев му дадоха да си върне топката?И той дори я върна в по-трудния за вкарване кош.

# 2 509
  • София
Не я ли върна в същия кош?

# 2 510
  • Другата България
Нищо ново няма да кажа,но не харесвам Рълев .Да силен е и то много ,но няма да това да ме накара да го харесам.Даже Крум ми е по-симпатичен.
А, и аз не съм му луд фен. Но от няколко епизода насам започва да ми се издига в очите, особено като го загледах какво прави на терена. Звяр е, много подготвен, навсякъде се справя, вече и като започна да мисли, съвсем ме спечели. Ако при Крум го нямаше това истерично и егоцентрично поведение, вероятно и аз щях да го харесвам повече него.
Моите фаворити са си Радо и Мартин, остават си такива.
Момчил умишлено не го коментирам, за него просто си знам, от ден едно, че ще е номер....две. Blush

# 2 511
Харесвам Радо и после Рълев, не харесвам Цвети, но в случая искам Мудева да падне и да си ходи, защото не искам да става така, както е казала Виолета, аман от нейните пипала, които пуска навсякъде.

# 2 512
  • София
На мен пък ми писна от друго: когато през 15 мин. се крещи: Бой до смърт!
Особено тази сезон, когато толкова състезатели отпаднаха (и падаха) заради калпавия декор. Не ви ли е срам, бе продукцията?
Да ви пожелая ли "битка на шоАта до смърт и фалит"?

# 2 513
  • Euskal Herria
Защо на арената има знамена с ГЕРБ на министерство на туризма?
Защото са им спонсори, дано правилно да се изразявам . В края на всеки епизод пише "С подкрепата на... " или "Благодарности на..." - в този дух.

# 2 514
Та Крум е по-нисък от Рълев и естествено му е по-трудно да вкара кош.Рълев гледа коша от високо.За мен Крум е страхотен човек с мноого голямо сърце.Стегнат , дисциплиниран.С невероятни умения.Налага му се ,няма друг избор,за да постъпва по друг начин.Ако беше пръв,щеше със сигурност да вземе Момчил.Момчил е лоялен и той нямаше да се притеснява от това.НО явно не разбира от жени.

# 2 515
  • Другата България
Сега, след като видях битката, вече си мисля, че Мудева ще падне.
Защо - защото в играта трябва да се МИСЛИ. Облекчена е с плуването, но с това запомняне на елементи....обречена е. Дано да греша, много искам да се върне.

# 2 516
Ами нагласено е да спечели Рълев. Беше ми симпатичен, ама от както се съюзи с тази годзила Виолета, хич не ме кефи.

Крум ми е много симпатичен и играе много добре. Не чака някой да му пази гърба, като всички, които се скриха зад клина на Виолета.

# 2 517
Та Крум е по-нисък от Рълев и естествено му е по-трудно да вкара кош.Рълев гледа коша от високо.За мен Крум е страхотен човек с мноого голямо сърце.Стегнат , дисциплиниран.С невероятни умения.Налага му се ,няма друг избор,за да постъпва по друг начин.Ако беше пръв,щеше със сигурност да вземе Момчил.Момчил е лоялен и той нямаше да се притеснява от това.НО явно не разбира от жени.
Нямаше да вземе Момчил. Още в самото начало каза"Без Момчил и Мишо"

# 2 518
  • Варна
Офф, ония от фейса погнаха яко Рълев и Радо, че са се съюзили с Виолета, която е персона нон грата там и я хранят за добро утро и лека вечер. Ужас. :/
Ами според мен Радо и Рълев вече нямат избор. Крум и сие са ги погнали от близо два месеца. Каквито и локуми да си разтягаме ние сега, те са все нарочени за номинации.
Който и да е ще му е писнало все да трепери , че ще си ходи..

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 21:55 от don domat

# 2 519
Не понасям Виолета, ама с какво тя е по- различна от Крум ? Не може тя да прави коалиции за да може Крумчо главатаря да коли и беси ? Ееее нагледахме се цял сезон как го прави. Нека малко погледаме и как го свалят на земята.

Общи условия

Активация на акаунт