💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 362
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 595
ако някой има нужда от ремонт на жилище да търси Цвети

# 2 596
Оххх жалко Цветка остава в играта така, като гледам накъде отиват нещата. Дано другата седмица е неин ред , че след толкова силни играчи излезнали да остане Цветка толкова дълго в играта е смешно.
Това вече става лично.. познавате ли се? Simple Smile
Не ,благодаря ще пропусна запознаство с такова мрънкало. Не виждам нищо лично в написаното. И да според мен тя е една от най- слабите в каста. А да влезеш в ИВ с жилетка и с претенции, че ще победиш Гого е не само смешно, а ми и на рев те избива , че младо момиче е с такава нереалистична представа за себе си. А като вземе да се обяснява ми иде да си запуша ушите .

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:11 от Joy 05

# 2 597
Хайде, бай, Мудева!
Утре очаквам Джералдин.

# 2 598
  • На Изток от Рая
В омразата си към Мудева хората подкрепят пълни неадекватници и съм крайно изненадан, че страшно много хора подкрепиха Цвети Тъпото, положението беше хвани едната удари другата, нямаше за кого да се вика тая вечер.https://
Чак пък омраза, много силни думи, по-скоро не харесване и избиране на по-малкото зло🙂

# 2 599
  • Другата България
15 минути остават???
Чак сега забелязах.
Не казвайте, че ще гледаме избрани моменти на Мудева през това време......

# 2 600
  • София
ако някой има нужда от ремонт на жилище да търси Цвети
Цвети заслужава респект за това...С тежка съдба е и живее с баба си. Браво на нея!

# 2 601
Цвети заслужено победи.
Не мисля, че трябва да се съюзяват с Виолета, тогава Радо ще е аут, а аз не съм съгласна той да си тръгне. Според мен Калоян много се спотайва.
А и тези познанства извън играта много пречат. Крум трябваше да е с Рълев и Радо, а Виолета - да се оправя.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 21:52 от Rosita

# 2 602
  • Пловдив
Браво на Цвети, че отстреля Мудева и ни освободи от присъствието й.
Ама тя и Мудева доста й помогна. Да въртиш масата, за да се затрудняваш сам е върхът на тъпотата.
Евала!

# 2 603
  • София
Цвети защо мисли, че е победила в първата битка?!
Спечели, но не победи.

# 2 604
Мудева, може ли нещо за световния мир?

# 2 605
15 минути остават???
Чак сега забелязах.
Не казвайте, че ще гледаме избрани моменти на Мудева през това време......
Нали трябва да обяснят колко е силна, вече победител !!

# 2 606
Думите на Радо на съвета ме умилиха 🙂

# 2 607
Доста грешна преценка на Ралица/редакторите, че някой изобщо ще възприеме Мудева като герой.

# 2 608
Започвам да си мисля , че Цвети има взимане и даване с Крум и Калоян , каква е тая радост на това мрънкалнице и тъпунгерче ?! Не разбирам ….

# 2 609
  • Другата България
Браво на Цвети, че отстреля Мудева и ни освободи от присъствието й.
Ама тя и Мудева доста й помогна. Да въртиш масата, за да се затрудняваш сам е върхът на тъпотата.
Евала!
Аз се въздържам от коментар, че знаете мнението ми за Мудева, ама наистина ѝ пожелавам да наблегне върху образованието си, върху речника си, върху комуникацията и изразните средства, кое кога и къде се използва, и какъв е смисълът му....да посещава изложби, концерти и библиотеки, вместо гръцки курорти и елитни заведения. Вероятно не е лошо момиче, но и Мъдев много ѝ пречи да се разгърне, защото е не по-различен, а и със самочувствие на герой, какъвто не е.

Общи условия

Активация на акаунт