💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 308
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 640
Най -сетне в понеделник капитан на Гладиаторите ще е Рълев.Той сам ще се предложи и Теди,Вили и Радо ще гласуват за него.Ще се обърне играта.

# 2 641
  • На Изток от Рая
По анкетата - мисля че Старейшините ще заложт на сигурното-Джери. Може да е малко лигава, но е умно момиче и няма да има проблем с цветовете. Физически също е топ.
Ще изберат Мартин, защото имаме 2 бивши и една настояща двойка, Оряшкова няма деца и мъж, Мастагарков май и той няма семейство, Вики и тя е малка, тук изключвам родителите на участниците. Остават на Марто дъщерите. Жена на финал, не виждам при такава конкуренция при мъжете, за полу-финал може. Искам да е Теди, но залагам на Дени

# 2 642
Пусната е новата анкета! 😊
Приятно цъкане през почивната събота.
Дяволче, липсва ми опция "никоя" на шести въпрос. 😉

Ай, Мудева си отиде при Мудич. СлаБе, къде е софрата  по случая? 😜
Радвам се, че Цвети спечели. Може да мрънка понякога, но е добро човече, незлобливо. Нито е лицемерна, нито арогантна. Стана жертва първо на измислените правила на продукцията, после и на коалициите,  в които беше, макар и косвено втория път. Прави каквото може в ситуациите, в които е поставена. Предпочитам я пред Мудева или Виолета.

# 2 643
  • Другата България
Жена в ТОП 5 няма да има, това отдавна съм го прогнозирала.
А коя ще стигне най-далеч според мен - Вили, вече казах.
А искам да е Вики Пенелова. Този епизод нито я чух, нито я видях.
Старейшини ще победят, и Марто ще си чуе дъщерите.

# 2 644
  • софия
Пусната е новата анкета! 😊
Приятно цъкане през почивната събота.
Дяволче, липсва ми опция "никоя" на шести въпрос. 😉

Ай, Мудева си отиде при Мудич. СлаБе, къде е софрата  по случая? 😜
Радвам се, че Цвети спечели. Може да мрънка понякога, но е добро човече, незлобливо. Нито е лицемерна, нито арогантна. Стана жертва първо на измислените правила на продукцията, после и на коалициите,  в които беше, макар и косвено втория път. Прави каквото може в ситуациите, в които е поставена. Предпочитам я пред Мудева или Виолета.
Нимоа сега. Събирам саксиите за утрешната битка и навивам фунийки.
 На тази игра можеха да викнат Мани или Стейси. Като гледам, положението ще е "пази се".
 Харесаха ми как играха момичетата. Цвети наистина почти е успяла да пребори страха си от водата. Ей това е волята.
 Мудева, успех в живота, момиче! Повече мисъл и повече собствено мнение ти желая!

# 2 645
  • София
Никоя не е гледала битката между Чакалчето и Фифо, иначе да са завъртяли масата. 😉

Ааа, Мудева е гледала. Ама пак не е разбрала горката, тя върти масата ПРЕДИ да отвори своите саксии.

# 2 646
  • Другата България
За какъв кош на Рълев говорят в Инста? Топката му излязла от кош, той сложил в друг, в който било по-трудно да се вкара. Тоест, обвиняват го в измама. Нещо много измамници станаха този сезон....аз уж гледах, какво съм гледала, уж съм с бабешките цайси.....

# 2 647
Страхотна битка, браво.
4-3 за Рълев!
Момичетата също въртяха добре.
Тази година тази битка се получи по-добре от миналата, когато Генчо победи Гого.

Не, не въртяха добре, просто бутаха без идея. Особено Цвети. А имаха пример от миналия сезон - да чакат хвърлянето и тогава да отместят,

# 2 648
  • Някъде в Матрицата
За какъв кош на Рълев говорят в Инста? Топката му излязла от кош, той сложил в друг, в който било по-трудно да се вкара. Тоест, обвиняват го в измама. Нещо много измамници станаха този сезон....аз уж гледах, какво съм гледала, уж съм с бабешките цайси.....

Два пъти, на Рълев, изпадаха от коша вече вкарани топки и той си ги сложи обратно. Не съм обърнала внимание, дали ги е върнал в същия кош, от който са изпаднали. Но и Димо не е правил забележки.

# 2 649
  • Другата България

Два пъти, на Рълев, изпадаха от коша вече вкарани топки и той си ги сложи обратно. Не съм обърнала внимание, дали ги е върнал в същия кош, от който са изпаднали.
Именно, това и аз видях, но в ИГ спрягат версията, че изпадали от голям кош, той ги връщал в малък, щото в големия било по-лесно да се вкара. Аз, признавам си, чак толкова не съм се вглеждала, на мен всички кошове ми изглеждаха еднакви. Кошове.

# 2 650
  • Някъде в Матрицата
Merry_An, да, два големи и два с по-малък диаметър кошове. То това лесно може да се види. Около едните кошове рингът беше по-ясно изразен. Не съм обърнала внимание от къде изпадат и къде ги вкарва.

# 2 651
Те и не показаха добре, съвсем набързо.

Много се смях как кълцат с брадвите  и от двете страни - и като секат, и като забиват пирони. Инструментът трябва да се насочва и да се оставя да си върши работата, а не да му се пречи.

# 2 652
Много предвидим епизод.....няма и какво да се коментира Grinning добре че Виолета е в играта иначе не знам, щеше да е адска скука

# 2 653
Аз пък не я понасям. Колкото ми хареса дъщерята, толкова ми е противна майката.

# 2 654
  • BG-DE
И аз не съм фен на Виолета но наистина без играчи като нея ще бъде много скучно.

Общи условия

Активация на акаунт