💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 329
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 625
Добре де Крум на какво разчита все още та си мисли, че коалицията му все още има някакъв шанс.

на сценаристите😀

# 2 626
  • София
Най- често използваното от Димо в този сезон:
- Добре ли си?

# 2 627
Джералдин 4 години по-късно ,и е същата лигла

# 2 628
  • София
Хайде, бай, Мудева!
Утре очаквам Джералдин.
Не познах за Елизабет, и по-добре. Утре съм по-скоро за претендентката, макар че не изглежда силна.

# 2 629
  • Другата България
Хайде, бай, Мудева!
Утре очаквам Джералдин.
Не познах за Елизабет, и по-добре. Утре съм по-скоро за претендентката, макар че не изглежда силна.
И нея не я познавам, но съм за Старейшините. Blush

# 2 630
  • София
Аз съм с малко непопулярно мнение, но за мен Цвети не е глупава, а по-скоро разсеяна и неуверена. За лицемер пък, въобще не я смятам. Тя открито каза на Иван, че може да играе срещу Радо. След това Крум и предложи да е троянец и тя отказа, като каза че не е нейното. Виолета колкото и да се пъне да я черни, по отношение на чисто човешки качества, Цвети е на години от нейната дъщеря.
Дано успее да е по малко негативна в живота.

Страхотно мнение! Simple Smile

# 2 631
  • София
И нея не я познавам, но съм за Старейшините. Blush
Тя е от втори сезон, сезон, който засега отсрами само Ваня.

# 2 632
  • София
От промото: Нищо кой знае какво и утре..., освен нови опити да пребият участник. Или те да се изпопретрепят. Поредната битка "до смърт".
Ех, продукцията... Колко жалки сте тази година.

# 2 633
  • Варна
Мммм, досега биеха "старите", от Милен мисля почна обратната тенденция - ще побеждават претендентите. Тъй де, всичко режисирано, що не и това.

# 2 634
Някой знае ли конкретно на какво би могла да се дължи злобата на Теменужка? Пардон, Виолета.

# 2 635
Ако утре загубят залога старейшините , остават без един играч ли ?
Не разбрах , защото отзад пишеше елиминация …

# 2 636
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Приятно цъкане през почивната събота.

# 2 637
  • Някъде в Матрицата
Пише Елиминация, защото се играе на същия терен и след елиминационната. Не са се сетили да цъкнат "Кастинг".
Ако загубят, трябва да отиде играч при гладиаторите.

# 2 638
  • Стара Загора
Аз съм с малко непопулярно мнения, но за мен Цвети не е глупава, а по-скоро разсеяна и неуверена. За лицемер пък въобще не я смятам. Тя открито каза на Иван, че може да играе срещу Радо. След това Крум и предложи да е троянец и тя отказа, като каза че не е нейното. Виолета колкото и да се пъне да я черни, по отношение на чисто човешки качества, Цвети е на години от нейната дъщеря.
Тук съм напълно съгласна с теб.
  Аз също се присъединявам.
  Оценявам всичко, което Цвети е постигнала в живота до тук и предполагам , че никак не й е било лесно.

# 2 639
  • София
Няма какво да коментирам битката, и двете не ги харесвам, та ми беше все тая.
Интересното ще е утре, ако загубят залога сините. Според мен ще пратят Мишо при брат му и на Крум вече лошо ще му стане. Та той не е наясно, ама трябва да се моли Джери да падне (предполагам ще заложат на нея Старейшините).

Общи условия

Активация на акаунт