💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 372
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 610
Мудева и Николче -умни и героични, хаха

# 2 611
  • Варна
Доста грешна преценка на Ралица/редакторите, че някой изобщо ще възприеме Мудева като герой.
Ми, права си - като се замислиш, Николчето даже е по-голям герой. Изолирана с по-малко хора, яла колкото и Мудева, всяка битка й беше индивидуална - нямаше право на грешка. Да, не спечели, ама винаги беше на пангара. Никол е герой (бря, каква стана тя.)

# 2 612
Мудева нЕма да запомни цветовете.
Е БРАВО БЕ!Направо си оракул!Браво Цвети !И накрая Мудева се самопохвали.И каза-да видят какви сме моделките!Е,видяхме!

# 2 613
  • BG-DE
Мудева може би има някакъв потенциал ако наблегне малко на образованието си, но за съжаление с човек като РР до себе си едва ли ще постигне нещо.

# 2 614
  • София
Добре как може след толкова много курса, Мудева да не уцели поне веднъж? 😮😮😮
Как да уцели Мудева, като въртеше масата преди да отвори купите? То малко акъл трябва, ама навреме да дойде, а тя само залудо търча. Цвети също не се представи никак добре, но поне неочаквано излезе голяма снайперистка. Grinning
Но Ралица не беше права, че първата елиминация Цвети я спечели, беше си чиста служебна победа, нямаше нужда от суперлативи. И не беше нужно и Цвети да се автосугестира и да повтаря легендата, че е спечелила битка. Взе едни пари без особени заслуги /само защото се яви/, откупи се с тях да не стои на Чистилището, берекет версин, дет се вика, извади късмет, няма нужда и от мазане отгоре на случилото се.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:32 от Reinа

# 2 615
Въпреки,  че Цвети не е от най-силните, се радвам, че победи. Тя има по-голяма потребност от нея, ще й послужи добре. Нелека съдба, нормално е да няма вяра и самочувствие. Успех, докъдето и да стигне.

# 2 616
ако някой има нужда от ремонт на жилище да търси Цвети
Цвети заслужава респект за това...С тежка съдба е и живее с баба си. Браво на нея!

щом смяташ ,че Цвети може да измазва(както тя се изрази) ОК.
За съдбата и лека или тежка не е ставало дума

# 2 617
За мен и двете момичета блеснаха като диаманти в тази битка. Не просто като воля и хъс за победа, но най-вече като скрити добродетели. Изведнъж Теди Мудева показа благородство и достойно приемане на загубата и нещо като сестринска радост от победата на Цвети. А Цвети има в себе си решителност и самоувереност, които сега все по-ясно се проявяват. Наистина всеки човек е съкровище. И всяка "беда", всяко "изпитание" е само повод за доброто да се покаже. Жалко, че не всеки всеки път се възползва от тези шансове. Браво, Теди, браво, Цвети!
Sparkling Heart

# 2 618
  • Някъде в Матрицата
Аз пък си мисля, че Радо я поздрави искренно, а не от куртоазия.

# 2 619
Доста грешна преценка на Ралица/редакторите, че някой изобщо ще възприеме Мудева като герой.
Ми, права си - като се замислиш, Николчето даже е по-голям герой. Изолирана с по-малко хора, яла колкото и Мудева, всяка битка й беше индивидуална - нямаше право на грешка. Да, не спечели, ама винаги беше на пангара. Никол е герой (бря, каква стана тя.)
Е, как … като си спомня и за нея каква реч дръпнаха, чак водещите се просълзиха !!

# 2 620
Аз съм с малко непопулярно мнение, но за мен Цвети не е глупава, а по-скоро разсеяна и неуверена. За лицемер пък, въобще не я смятам. Тя открито каза на Иван, че може да играе срещу Радо. След това Крум и предложи да е троянец и тя отказа, като каза че не е нейното. Виолета колкото и да се пъне да я черни, по отношение на чисто човешки качества, Цвети е на години от нейната дъщеря.
Дано успее да е по малко негативна в живота.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:06 от Lafusko

# 2 621
Сега дано Крум не излъже Цветка да си използва грошове те за допълнителни гласове.

# 2 622
  • Другата България
Аз съм с малко непопулярно мнения, но за мен Цвети не е глупава, а по-скоро разсеяна и неуверена. За лицемер пък въобще не я смятам. Тя открито каза на Иван, че може да играе срещу Радо. След това Крум и предложи да е троянец и тя отказа, като каза че не е нейното. Виолета колкото и да се пъне да я черни, по отношение на чисто човешки качества, Цвети е на години от нейната дъщеря.
Тук съм напълно съгласна с теб.

# 2 623
Добре де Крум на какво разчита все още та си мисли, че коалицията му все още има някакъв шанс.

# 2 624
Цвети защо мисли, че е победила в първата битка?!
Спечели, но не победи.
Тук се появихе 3-4 мъже,които твърде лично приемат победата на Цвети.ЗАЩО ЛИ?

Общи условия

Активация на акаунт