💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 229
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Ами приключи най-слабата и скучна седмица от началото на сезона.
И то това забележете е седмицата с разпадането на племе, която винаги е била силна и запомняща се...

Оттук-нататък нямам кой знае какви положителни очаквания. Дано ме опровергаят ама надали.

А и по принцип аз много съм го писал през годините и всички тук мисля, че го знаят. Припокриваме се с Бегнгън.
Любим период: Фаза 1 с трите племена.
След това идва Фаза 2, която обаче лично на мен не ми е толкова вълнуваща.
И на последно място слагам последната Фаза 3, която винаги е пришпорена на макс и с най-статичните и тъпи игри с редки изключения.

# 2 656
Епизода ми вървя за фон, но никой момент не ме грабна да го загледам...голяма скука

# 2 657
  • Euskal Herria
Цвети, когато говори с Мудева след играта, обясняваше колко харесвала Виолета, как искала да е с нея, ама пък си пропиляла шансовете. На следващото включване - нова песен "Аз съм лоялна към моята коалиция".

# 2 658
Епизода ми вървя за фон, но никой момент не ме грабна да го загледам...голяма скука
Недей така сега. Я върни момента, в който девойките сякоха с брадвичките и пак ще говорим. 😁
Ей по това човек разбира, че е одъртял. Кога с умиление си спомни как едно време през ваканциите по селата основното забавление бяха брадви, чукове, пирони и всичко, което можеш да си направиш с тях. И фунийките,  разбира се, наред с лагерните колички. Класика!
Малък завой. Стана ми много тъпо за Мастагарков. Има си неговите странности, но изглежда добър човек, а хиените го изядоха. Дали се харесват сега, когато се гледат?  Мартин и Денислава бяха потресаващи!

# 2 659
Аз си я харесвам Цвети. Играе си момичето. В първата й коалиция Радо правеше мизерии и тя нормално се преориентира към другите мъже, особено след чистилището. Сега си е лоялна към тях, а и очевидно най-добрата коалиция е мъже с жени. Омръзна ми да слушам за женска коалиция. Ами не става, а не е и нужно. Затова и старейшините вървят напред.
Ще се радвам Цветка да продължи по-дълго от Вила.

# 2 660
Недей така сега. Я върни момента, в който девойките сякоха с брадвичките и пак ще говорим. 😁
Ей по това човек разбира, че е одъртял. Кога с умиление си спомни как едно време през ваканциите по селата основното забавление бяха брадви, чукове, пирони и всичко, което можеш да си направиш с тях. И фунийките,  разбира се, наред с лагерните колички. Класика!
Малък завой. Стана ми много тъпо за Мастагарков. Има си неговите странности, но изглежда добър човек, я хиените го изядоха. Дали се харесват сега, когато се гледат?  Мартин и Денислава бяха потресаващи!

Денислава не мога да я понасям, ужасна жена. Майка й ПОНЕ ИМА СМЕЛОСТТА да казва всичко в очите на хората. Дени плюе играчите само зад камера. Нетърпимо е и я превъртам, сори.

# 2 661
Сигурно нещо ми става, но думите на Мудева след края на играта ме докоснаха, също факта, че призна победата на Цвети (за разлика от Виолета, която в определи като късмет).
Яд ме е, че момичетата в началото обръщаха кофичките случайно и ако нацелят...Цвети се усети да ги запомня и това й помогна за победата.
И да отбележим, че Радо за първи път показа някакво положително отношение към Цвети Joy Има надежда, хорааа!

Дяволо, във връзка с анкетата и твой пост по-рано - за мен има една жена, която имаше шанс да спечели Игри на волята и това е Ваня. Ама...и там не стана.

# 2 662
На мен пък ми хареса играта. Очаквах Цвети да се изложи, а тя се оказа, че може да кове, почти колкото Гатьо, добра е на фунийки, прелита през хималайската стълба с лекотата на пеперуда и има нелоша памет. Мудева беше като слонче до нея.

Физиономиите на Теодора и Злобила бяха безценни, когато видяха кой се връща.

Относно Рълев, когото много харесвам в битките, продължава да ми е леко безхарактерен с уклон към подлизурко.  Като предложи на Крум да играят заедно „по мъжки“ беше едно, а после се оказа, че си имал договорка с Виолета още отпреди да влезнат в играта. Ми не ми е чистоплътно такова поведение.

Крумчо си е див петел, но точно лудостта му ми е някак симпатична.

# 2 663
  • София
Така да теглим чертата и да обобщим:

Имаме две отделни тройни коалиции отпреди игрите:
Оряшкова, Мудева и Румен Радев
+
Рълев, Вили и Дени
Това са 6 човека.
Аз ще разширя малко нещата, но това вече са си само мои съждения. Това е една готова коалиция от 6 човека.
Мудева веднага заигра с Виолета, все едно дойде 'Буда' А само преди няколко часа се 'кле във вярност' на Крумчо.

Тук направо си имаме едно голямо ядро подготвено по-рано.
В играта пък Дунев се радваше на специален статут от недосегаем защото чакал щерка си (?!) А щерка му стана най-гъста с кого? С Дении. Дени пък с Румен Радев също бяха като скачени съдове на Чистилището. Не можеш ги разделиш.

Ами хора какво да ви кажа?
Какви Игри на волята са това, кажете ми?
Какъв шанс реално имат останалите участници???

# 2 664
  • София
Дени се държа много противно с цветето. Пригласящите ѝ също не се представиха особено приятно. Горкият Манатарков, сам сред змии.
Не ми е изключено, ако загубят сините, да го командироват него при гладиаторите.

Сега за двете девойки. Учудих се на себе си, но като ги гледах, и двете ми бяха симпатични и не исках нито една да отпада. Мудева позаличи неприятното впечатление, което направи след влизането на Мудев. Без него, както видяхме, е свястна и се справя добре. Желая ѝ щастие и дано удържи някаква независимост на мисленето.
Цвети се бори сърцато, вкара и някаква мисъл, което се отплати. Мили ми станаха как се сбогуваха, явно без лоши чувства. Достойно си тръгна Мудева, не като Крум, който никак не умее да губи, Ако и "никога да не съжалява" за минали неща.

Рълев и той гледа да хитрува. Ама забележки няма.

# 2 665
Така да теглим чертата и да обобщим:

Имаме две отделни тройни коалиции отпреди игрите:
Оряшкова, Мудева и Румен Радев
+
Рълев, Вили и Дени
Това са 6 човека.
Аз ще разширя малко нещата, но това вече са си само мои съждения. Това е една готова коалиция от 6 човека.
Мудева веднага заигра с Виолета, все едно дойде 'Буда' А само преди няколко часа се 'кле във вярност' на Крумчо.

Тук направо си имаме едно голямо ядро подготвено по-рано.
В играта пък Дунев се радваше на специален статут от недосегаем защото чакал щерка си (?!) А щерка му стана най-гъста с кого? С Дении. Дени пък с Румен Радев също бяха като скачени съдове на Чистилището. Не можеш ги разделиш.

Ами хора какво да ви кажа?
Какви Игри на волята са това, кажете ми?
Какъв шанс реално имат останалите участници???
Според мен Дуневи и Виолетини също са заедно от преди игрите, та спокойно може да се увеличи бройката им + Рълев

# 2 666
Цвети на фона на Мудева се справи добре. Съчуствам и за не лекият живот и до там. Аз лично не я харесвам и няма никакви изгледи да я захаресвам. Да , малка е, зелена е, но е и със самочувствие, което е без покритие. Негативизмът и също не е привлекателна черта, на мен не ми пречи, ама защото не ми е дошла да ми мрънка. На тези на които дудне на главите им съчувствам. Победи веднъж и то мис някоя си, а все пак е световна шампионка, и не забрави да изтъкне , какъв звяр била на арената и как всички я похвалили. Ако не бяха ПичУвите с това първоначално разделение на коалиции и продукцията с връщането и от чистилище без битка Цвети не я виждах толкова напред да стигне. Да признавам и , че е топ на халки и подобни елементи и отново до там. Плуване без коментар,пъзелите зле, сила ,бързина ,точност едвам едвам колкото да не е без хич и на изометрия не блесна. Хвалбите и колко е добра и как щяла да бие Гого, победила Васко и мрънкането и как трябва да и се обръща внимание ме изнервят. Хубаво е човек да има амбиции и самочувствие, ама при нея има много нереална преценка на нещата. И когато редя пъзела си пролича и двойният стандарт спрямо коалициите и малките и,но нелепи лъжи. Много е удобно да извръщаш палачинката както ти е угодно. Евала и давам само за това, че не предаде Крум и сие досега и че се опитва да се пребори със страха си от вода. Но за мен си остава чудно защо влизаш в риалити с водни битки , като имаш страх от вода. Толкова ли много те блазни известността ??? А сега с тези грошове, направо предричам как продукцията ще и даде имунитет на съвет и още някоя седмица между капките и Цвети ще е във финална седмица. Дано да греша, че на фона на хората заминали си до тук, ще е смешно и трагично едновременно.

# 2 667
Епизодът беше хубав, но някак равен като емоция. Единствено ме жегна изказването на Виолета как победата на Цвети е късмет. Да, това е ролята на тази вещерка във формата и заради това е там. И все пак репликата звучеше случайно изпусната, а не по сценарий. "Дзверът" иска да мачка и омаловажава, каквото поведение вероятно й е привично в реалния живот. Доста грозно според мен. Още повече ме е яд, че младите й се връзват поради социална неопитност с такива твари.

# 2 668
  • Sunshine state
Много се радвам, че Мудева най-сетне отпадна и няма да й гледаме сълзите и сополите повече! Ядосвам се на Виолета и абсолютно грубиянското й вещерско поведение! Искам жена да спечели, но НЕ и такива като Виолета и Джаферович от миналия сезон - това са интригантки, злобарки и простачки, които мачкат всички (които им позволят, де, щото някои не се даваме) наоколо. Не желая да й гледам злобната физиономия и колкото да НЕ симпатизирам на някого около нея, тя винаги ще ми е първият избор за гонене. По никакъв начин няма как да й симпатизирам. То не се търпи вече нейното злобеене. Също да отбележа, че щерка й и Мартин вече рият дъното с подигравките си към Мастагарков. Той е ожулен яко и пак отнася хейт и за най-малкото - на това му се вика стаден инстинкт и да риташ умряло куче. Много грозно. Той пък да спре да ходи и да им търси вниманието, че става унизително за гледане.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 02:13 от Pupitka

# 2 669
  • София
Изгледах двата последни епизода и 🤣🤣🤣.
Крум, докато се обясняваше с момчетата каза * имаме там три жени да ги таковаме". На него му липсват думички и замества с универсалната "такова", но в този случай беше брутално 🤣.
Грозно е обсъждането на външен вид. Аз намирам и момчетата и момичетата за много добре изглеждащи.

Общи условия

Активация на акаунт