💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 096
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 3 060
За Виолета и аз съм на мнение, че е адски дразнеща личност с отвратително вулгарен език. Голяма змия си е. Дени обаче я харесвах в Максимал, тук отношението и към Мастагарков ми е противно и злобно, но за друго не мога да се хвана. Еее и за физиономиите и ама те по- скоро ме забавляват. А и ми харесва как си уважава изгубеняците. Мартин ми е по принцип с черни точки заради нечестното връщане в играта и заради отвратителното крещене , и прецакването на коалиционните си партньори. Изобщо не го харесвам, иначе си е със завидно стратегическо мислене, въпреки проклетият характер. Но пък аз съм на различно мнение за Дунев, мен не ме дразни, скатава си се човека, ама това си е нормално. Първо това не е негова мечта да е в ИВ, а на златната му. Второ плащат му хонорар, да не е луд да не го вземе, а и ако може без да се пребива по терен още по добре. "Не е луд , тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава." И трето 50 годишен е все пак, какво да ходи да се навира по капитански и номинационни. Той си беше капитан в началото взе си победа, защо му е повече !? А и стратегията по нисък от тревата изглежда работи за него. Няма лоша стратегия има печеливша.😉😁 Единствено ме издразни за репликите срещу Вики, иначе за друго не ми е черен. Останалите сини си ги харесвам Момчи ми е един от фаворитите още от началото. Мишо също. Оряшкова е много добра душа и си се представя добре в игрите. Това ,че е приятелка с Мудеви не е мой проблем, тя си ги търпи не аз.Вики една от най- комплексните жени във всички сезони на ИВ. А моделчето ми е красавец.😁

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:00 от Joy 05

# 3 061
За "точене на лиги"  и аз по Мастагарков Smiley  ,иначе харесвам  на Гатьо  само тялото ,фейса не ,а и ръстта му е нисък за мен.

# 3 062
  • София
ТикТак,
На кастинг битка ще присъстват само двамата номинирани + двамата съюзници.
Т.е. само 4 човека. Аз така го разбрах. И явно вече оттук-нататък винаги първо ще е кастинг битката и след това елиминационната.
Явно ще има две предимства?! Не знам, става доста сложно и смешно.
Хем ще има съюзници и предимства получени от тях, хем и залога за кастинг битката и от този залог явно пак ще се дава някакво предимство за елиминационната битка.
Ама може и да не е за нея, а да е някаква допълнителна лична облага за победителя.
Ще видим...

# 3 063
Миналата седмица прогнозирах,че Мудева и Крум са аут.Познах половината,другата половина мисля ,че ще се случи тази седмица.Капитани Рълев и Оряшкова,без елиминационна капитанска,бонуси за Рълев.

# 3 064
ТикТак,
Т.е. само 4 човека. Аз така го разбрах. И явно вече оттук-нататък винаги първо ще е кастинг битката и след това елиминационната.
Хем ще има съюзници и предимства получени от тях, хем и залога за кастинг битката и от този залог явно пак ще се дава някакво предимство за елиминационната битка.
Ама може и да не е за нея, а да е някаква допълнителна лична облага за победителя.
Ще видим...

Именно, променят напълно сценария - губещите ходят на кастинг.

А и вече на кастинг могат да бъдат представители или само на едното или и на двете племена защото номинираните може да са от различни племена.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:12 от ТикТак

# 3 065
  • София
Аз не го разбрах така. На кастинг тъпотиите ще ходят само съюзниците. Там какви ще ги бърка продукцията идея си нямам. Сценария им е толкова оплетен тази година, че и те не знаят какво да правят, така ми се струва.
Ама не ви се пише за интересни теми, значи. Не че помня миналата година какво е било:)
Дяволче, пусни една анкета Fuck, marry, kill, да видим какво ще излезе Simple Smile малко да открадне и ние от идеите на продуцентите, няма само те да крадат от нас. Въпреки, че за моя любимец бих се оженила направо, няма да си играем на дребно, я.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 19:12 от January_

# 3 066
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
ТикТак,
Ще видим...

Именно, променят напълно сценария - губещите ходят на кастинг.
А и вече на кастинг могат да бъдат представители или само на едното или и на двете племена защото номинираните може да са от различни племена.
ти откъде знаеш какъв им е сценария? Smiley

# 3 067
Гатьо отговори ли на "Fuck, Merry, Kill" ?

# 3 068
Отговори. Харесва само Момчил, ама няма да се жени за него
Другите всички ще ги изтрепе. Това беше

# 3 069
Нов надкаст, прясно от известията ми.

# 3 070
Успеваемост седмица 7:

Познах:
Амазонките са АУТ ; Старейшините печелят резиденцията ; Оряшкова и Крум капитани
Цвети и Мудева на елиминационна битка и Мудева е аут.
-
Не познах:
Дени капитан ; Съставите на двете нови племена за фаза 2 ; Изходът от капитанската битка

Прогнози за следващата седмица:
Скрит текст:
Резиденция за Гладиаторите (дано, дано). Малко съм и пристрастен ама защо пък не. Всичко може да стане...
Капитани: Рълев и Оряшкова. Рълев печели. Не е елиминационен двубой. Рълев взима грошове и огърлицата
Едната номинационна ще е за старейшините, а другата за гладиаторите.
Номинирани: Крум или Калоян, но по-вероятно е да стрелят по главата на змията, за да убият коалицията окончателно, т.е. Крум. От Старейшините ще е Мишо или Дунев. Време му е обаче на Дунев да отиде на елиминация и залагам на него. За съжаление не виждам как Дунев ще падне в първия си такъв двубой. 100% ще му дадат яки предимства и трасе като за него.
Така че тази седмица ще си тръгне един измежду Крум/Калоян. 😠😢 Аз Калоян го гласях за миналата седмица ама след това си промених прогнозата изцяло, просто защото си мислех, че новите ще имат имунитет (както е било винаги). Само че колкото и да не ми се иска не виждам причина да стрелят по него, а не по Крум.
Здравей, Дяволо,

Като цяло се съгласявам с прогнозата ти, но не и със сърцето на прогнозата ти Simple Smile
Понеже и ти, и аз сме фенове на Крум, не мога да повярвам, че ти вярваш, че можел да си ходи скоро.
Крум е като Цвети и даже я превъзхожда като осъзнатост, воля и сили - дори всяка седмица да го пращат на елиминация, той ще се връща просто по-богат. Аз нямам никакво съмнение. Така, че ако са умни от противниковата коалиция (Вили, Рълев) ще стрелят по Калата (по Цвети няма как всяка седмица - ще стане много скучно). Калоян е силен участник, професионален плувец, умно момче, съобразително, но за момента има някои слаби моменти в играта си на терен, които ако продължат може да му изиграят лоша шега и дори да отпадне от състезанието. И тогава вече ударът ще е реален по Крум - ще остане сам с Цвети срещу 4 човека. Тук вече математиката много говори. Но наистина не мисля, че Крум скоро ще отпадне. Човек с такава воля и дух трудно ще се даде. А пък с грошовете, които ще трупа ще си откупува имунитет доста време до финала, ако все пак го пращат често на елиминационни битки.
Animal Dolphin

# 3 071

Днес видях една малка коалицийка в София, Малинова долина. Румен, който ме изгледа изпитателно да види дали ще го позная и поискам евентуално автограф, гледаше малко като гаменче изпод шапката 🤪 зад него вървяха Мудева с някаква руса, която не я познах и Оряшкова отстрани вляво на снимката.

# 3 072
  • Буркина Фасо
Днес видях една малка коалицийка в София, Малинова долина. Румен, който ме изгледа изпитателно да види дали ще го позная и поискам евентуално автограф, гледаше малко като гаменче изпод шапката 🤪 зад него вървяха Мудева с някаква руса, която не я познах и Оряшкова отстрани вляво на снимката.
така ти се е струвало.
не ти, а той от теб е имал желания да поиска автограф Smiley

# 3 073
Оряшкова отстрани като някой бодигард.
Много ми е смешно, че очакват някай да им поиска автограф.

# 3 074
  • София
Отговори. Харесва само Момчил, ама няма да се жени за него

Защото е мъж, а не жИна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт