На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Мами мерси ви за топлите думи за Вики  bouquet

МамаМарго за сливици с гной оправя гаргара със сол( 1 лъжичка сол с вода и да прави гъргара). Също така съм чувала и със сок от моркови.
Честити зъбчета на всички бебешорчетаSimple Smile

Добре дошла на Росе Босе:)
А пък при нас незнам какво става стези зъби. Бебчо постоянно муши всичко не на долните зъби ми все едно на някой кътник. И като погледна там муе много подуто и даже има едно бяло . Сигурно си внушавам хаха. Остава и първо някой страничен да му излезе , а не долните.
Преди малко се приспахме и сега ще вечеряме и ще си пийвам.

Айде Наздраве на всички и Лека вечер!
 Heart Eyes

# 166
  • София
Айде и аз да се разпиша преди къпането LaughingТо днес беше лудница.Всъщност лудницата тръгна от онзи ден вечерта,когато стъклото на вратата на фурната ни се пръсна и почна да бие ток от цялата печка.Резултатът е,че вчера си купихме нова фурна и керамичен плот за вграждане и снощи до 10.30 татито и баща ми правиха шкаф и плот (нали нашия тати прави мебели) и вграждаха новата придобивка,ама сега имам да черпя Flutter PartyДнес я севтосах като сготвих пюретата на Ина за седмицата,та съм адски доволна Mr. Green
Марги,опитай да гребнеш лъжичка захар,да капнеш няколко капки изцеден лимонов сок отгоре и да му дадеш да преглътне захарта без да я задържа в устата,за да обере част от налепите Thinking
Теди79,това със скачането ми е познато до болка и си чакам бънджито Twisted EvilКъде е Д-р Драганов да ме чуе сега Joy
МимСсс,хайде сега вече да оздравявате и това да ти е последнато плакане от тъга заради Вики Peace
Добре дошла на новата мама Hug
Потапяме с във ваната,а на вас лека нощ и наздраве Heart Eyes

# 167
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ БЕБЧОВЦИ!!!!
Момичета, ние вече мога да кажа горе-долу оздравяхме, нооооо .........
след банята й открих на двете ръчички около лактите от външните страни лишеи, зачервени, с груба кожа и леки пъпчици на тях. Кръгли са и са големи колкото 5 стотинки. Направо съм бясна.... напрово незная какво да правя, незная кога са й излезли, утре мисля направо на дерматолог да я водя.... Дали е от храна, въпреки че сега не съм й предлагала нищо ново, дали е от котките - недай Боже, дали е от прах или омекотител. Охххх, направо ми се реве... Ако някой е имал такъв проблем, мооооооля да казва!

# 168
Едно бързо наздраве  и от нас....
Мимссс-Егати ужаса сте преживели...Дано това да ви е за последно....Днес Мартина ми беше много поспалива и реших да и премеря температурата и имаше 37.1 и ми се напълниха веднага очите със сълзи.....(явно е било нещо моментно,защото сега нямаше Т ,а и си възвърна тонуса детето)...Представям си колко си изплакала ти...... Hug
Мама Марго-За сливиците,може и с нишадър да намажеш/издухаш.....Много е гадно,ама помага......Честити ви 2 зъбчета накуп... Party
Бубче-честита печка....Дай кординати на мъжът ти за мебели-магазин,офис,склад???
Добре дошла на Росето и бебе  welcome
Честито зъбче и на Дидка25 tooth

# 169
Kristianna, не се шашкай. това е себореен дерматит. ние го имаме същото. с олиото на Себа мед се оправя проблема по тялото. на нас ни останаха само пъпчиците по лицето.
МимССС, миличка, от къде имаш сили да черпиш. ще ти правя компания, то се е видяло.
Росето Босето newsm10 пиши кога сте родени, мерки, режими .....

# 170
Здравейте и от нас .  bouquet
Включвам се само да поздравя Роси и бебе Вики.
 welcome welcome welcome
Отиваме да се приспиваме с Мария[smilie=smile3507.gif]
Пожелавам ви спокойна мощ.             newsm51

# 171
Роси и бебе Вики, добре сте ни дошли!   bouquet

Ей пак озъбена усмивка си имаме! Браво на Ники  Heart Eyes

MimSss
, наздраве мило и никакви болести вече да не ви застигат! Съжалявам за кошмра ви в болницата...В тоя миг се сещам за 10 дни в родилното дето стоях докато родих - щях да лудна! А когато си заедно с рожбичката ти по гадно нещо сигурно няма. Желая ви да оздравеете напълно и  повече никакви болести да не ви застигат!!!

MamaMargo, Парле ву Франсе? Изкарах аз две нива на френски ама да не си мислиш,  че знам нещо... за мой срам  Embarassed Стискам палци за утре и да оздравявате и вие!  Peace

Aila, ние специално нищо тоя път не направихме  за половин годинката...само две, три нови дрънкалки и взехмеEmbarassed. А за ТСМ столчета аз знам, че са по 28 лв.

velmar, тия мъже са к'во да ти кажа... Моя тая вечер с Алекс бяхме заспали двете и му казах да ме събуди в 20:30 за да започваме с гимнастика и къпане. Събуди ме, отидох само до кухнята да и накисна шишенцето в разтвора, че от предното хранене не беше и тоя като се развика к'во съм се помотквала т'ва дете нямало ли да се къпе, ако съм искала да съм пуснела и една прахосмукачка ей тъй пак набързо  #Cussing out  Леле откачих....  #2gunfire Не стига че не се сетил да го оправи той шишенцето, че и бучи...ама какво му чуха ушите после  Laughing

didika
, velmar е абсолютно права  Peace радвай се че спинка детето, ами ако е ранобудно като нащо...представи си денят ти да започва по нощите  Crazy

elli78, същата работа с прането...но аз го реших проблема – имаме си тоалет за ядене  Joy Еми то иначе цапа на поразия и бръмчи с уста  Sick, ти поне я видя...мъка... Само пелените  дето и постилам на шезлонга са в лекета вече  Tired

Айде да отивам да нанкам, че пак укаснях  Sunglasses
Спокойна нощ ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 00:24 от val_stef

# 172
Здравейте,
Първо да честитя  за вс. празници, к` съм пропуснала.   bouquet
Аз отново съм болна в четвъртък вдигнах 39 градуса но сега съм само с кашлицата, но поради стеклите се в последствие събития, чак утре след обед ще ходя да ме преслушат , дано ми се размине бронхитът Praynig. В петък вечерта свекърва ми направи инсулт и я приеха в интензивното, през нощта Кристиан вдигна 39 градуса . Свалих му температурата и за сега е добре малко е хремав, но няма кашлица. Кулминацията на вс. тези „прекрасни събития” бе, че вчера почина свекърва ми. На 60г. беше, мн. ни обичаше и аз също я обичах, беше мн. добра и ми е мн. Мъчно и гадно. Сега ще трябва да живеем на село, за да не е сам свекъра, защото горкият не е на себе си. Не ми е ясно как ще свикна, но нямам избор. Гадното е как ще се процедира с нета, но ще намерим някакъв вариант. Затова сигурно няма да мога да ви чета редовно , за което предварително се извинявам. Известно време ще ни е объркано и в момента въобще е ми я ясно какво ще става ама ще видим.
Извинявайте,  че така ви досадих, ама вече ще се побъркам  Cry

# 173
anni78, скъпа настръхнах като те четях  Sad Пу какви са тия лоши неща покрай вас....Кураж миличка! След всяко лошо идва доброто...колелото на живота се върти!!! Не му мисли, за нищо! С течение на времето ще намерите алтернативен вариант на всичко и всичко ще се подреди.
Желая ви бързо оздравяване на всички и много, ама много късмет!
Гушкам те силно и изобщо не си досадила, нали за това сме тук  Naughty  Heart Eyes

# 174
  • гр.Добрич
Ани78 с нищо не си ни досадила, просто сподели с нас един тежък момент от живота си. Жалко за свекърва ти, о сега е важно детето да е в добро здраве.

Честит рожден ден на Бебон.

Честити месечинки на Лора на Пепър, Ерик на Хъни, Злати на Нелски и Даяна на Мисс74

Цял ден не можах да прочета нищо, че бях затрупана с едни бумаги, но и вие не сте писали много. Днес ми е криво, цял ден чаках татито да се върне от работа и да излезем на кафенце, а той се прибра в 18ч. и каза, че не иска да изкарваме малкия навън.(просто трябваше да го заведем до нашите да го погледат в това време). Е и вчера беше пак така. Уж от цял месец го врънкам да отидем до Варна и накрая се замъкнахме в късния следобед и пак вършихме негова работа, а детските магазини затвориха. Абе въобще кофти уикенд.
Малкия в скоро време направо ме побърква. През деня е добре, но нощем не стига че се буди към 3 и към 6-7-8 зависи, но и от 2 вечери след баня направо полудява. Не иска да яде, плаче и не заспива. Какво му става, е са зъби, защото въобще няма признаци.

Мого болни пак. Бързо оздравяване на бебчовците и всички около тях.
МамаМарго успех на изпита.
Хайде лека ощ на всички.

# 175
Ani, моите съболезнования! Много съжалявам за свекърва ти. Жалко е ,че хубавите хора ни напускат, за съжаление такъв е живота. Бъди силна заради Кристиан и съпругът ти.
Ако имаш нужда от помощ или само подкрепа аз, предполагам и останалите мамчета сме тук и сме на твое разположение! Целувам те

# 176
  • варненка от София
Ани, приеми и нашите съболезнования. Стресът от загубата е наистина голям, а и реорганизацията на живота ви също.
При нас беше същото със свекър ми, получи инсулт когато бях в 7-ми месец бременна, абсолютно ненадейно, без каквито и да е признаци преди това, дори кръвно не вдигаше човекът. Почина за 10 часа, не доживя първото си внуче. От тогава се опитваме да се настроим и да си наредим живота. Гледаме да не оставяме свекърва ми сама, тя е в пълен шок, но покрай бебка се свести. След свекър ми ни останаха заеми да изплащаме, човекът тегли заеми, за да ни купи апартамент, с най-добри чувства го направи, но сега остана да се справяме сами.
Животът е много тежък понякога, но важното е да не униваме. Изживей си мъката, наплачи се, олеква донякъде, но не забравяй, че имаш едно малко човече до себе си, за което имаш да се грижиш и което ще ви сплотява и грее с усмивчицата си.
Бъди силна заради себе си, заради детето си и най-вече подкрепяй мъжа си, да загубиш майка си е най-тежкото, знам го, защото и това нещо го преживях преди 5 години.
 Hug Кураж!

# 177
  • София
Щях да напиша добро утро, но май не е добро Sad
Ани - моите съболезнования Hug За съжаление колелото на живота така се завърта, че доброто и лошото бързо се сменят. И моята свекърва почина през август на 56 години. Само месец, след като се роди Калоян. Тя дори не можа да го види вкъщи. Само веднъж в болницата за 2 минути. Трябва да си много силна заради мъжа ти. Моят не си показва чувствата и ми бе много трудно да го накарам да изплаче мъката си, защото не е хубаво да я пазиш в себе си. Много много кураж миличка, имаш нашата прегръдка! Hug  bouquet

# 178
  • Бургас
anni78 моите съболезнования! Кураж да намерите сили да продължите напред!  Hug

# 179
  • гр.София
Добро утро- Hug !
Ако бях набожна,щях да прочета една сутрешна молитва- да ви е успешен и спокоен денят,да няма болни мами и дечица, близките ви да са добре.
Чета ви и си мисля,какви силни момичета сте-  bouquet
anni78,съжалявам за загубата ви.Дано свекъра ти и таткото превъзмогнат болката (нали мъжете са по-лабилни емоционално) за да се радвате на дечко и да ти помагат,за да не се стовари цялото домакинство на твоята глава. Смятам,че бабите са много ценно нещо за внуците и е много тъжно,че се е случило всичко това.
Според Spinki вчера малко сте писали.На мен пък ми се видя супер много! Погледнато отстрани,сте имали много щур ден.
Една джиткала цял ден м/у вкъщи и работа, че и сготвила междувременно.
Втора-си отремонтирала кухнята.
Трета олизала къщата.
Четвърта, м/у две болни гърла- едно с ангина и второ с пресни зъбки, успява да учи по френски.
Пета,след стреса от болницата намира сили и настроение да налива по чашите...
 Абе,вие сте ф-а-к-и-р-к-и  bouquet
Най-ме развесели Айла, че в 13.30 обяви " Добро утро".

welcome-за новия малък мъж в компанията-Виктор и мама rosetoboseto
Честито на месечинковчетата днес!

Общи условия

Активация на акаунт