На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ИНА И ИВЕЛИН-ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ  newsm10 newsm51 smile3534
Аз също купих каша на Фризо ориз и царевица /ама още не съм я пробвала/ Wink,но ще я направя така както  eli_ym казва,пък дано да стане хубава Peace
Иначе започнахме да ядем и зеленчукови пюрета,ама повече от 50-60 грама неиска да яде,нямам идея как ще заместим хранене като все си търси млякото newsm78

ПОЛОВИН ГОДИШНО СТАНА ВЕЧЕ АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ  Peace
Приятен ден и дано вече да няма такива проблеми с форума,че от вчера едвам влизам Twisted Evil #Cussing out

# 271
Velmar на Фризокрема пише да се употреби до 1 месец след отварянето,за другите незнам Laughing

# 272
Velmar на Фризокрема пише да се употреби до 1 месец след отварянето,за другите незнам Laughing
МЕрси  bouquetТова зву4и по-добре.На нестле- орзи с рожкови е до 2 седмици, на Хумана( ябълкова безмле4на - 3 се д мици.
А ти мле4на или безмле4на си взела? newsm78

# 273
  • софия
  Ох,Найа падна преди малко от шезлонга,защото аз ТЪПАЧКАТА не и бях сложила колана  Banghead,а се бях заела да си обеля парче суджук  smile3511.Обръщам се от "ТУП"  и я виждам на земята по лице  Sick.Скочих веднага и започнах да я гушакам да и се усмихвам,а тя милата поплачка малко,но в момента в който и показах шкафа с пюренцата спря и се  Shocked.Добре,че ни беше време,за хранене и бързи и приготвих 120мл.оризова каша с половин пюре от сливи,но явно не и стигна и започна такъв рев,че набързина и дадох и останалата част от пюрето в бурканчето....,а накрая и дадох и да опита малко от бананово пюре.Сега заспа доволна,а на мен ми е толкова гузно,че я оставих да падне  Cry...
А,с това ядане какво,ще правя не знам?Толкова много са и любими тези моменти в които има  feeding,че докато и дам една лъжичка и посягам да и дам втора,тя вече е направила физиономията си за рев и много скорострелно се храним  Wink.
Аз пък съм се приготвила с банановата каша на Милупа да продължа  Peace.

# 274
Днаи не се обвинявай.Имало е да става. HugАз пък се притеснявам 4е ако я вържа може да падне с шезлонга и си представям картинката- тя по о4и, захлупена от шезлонга Shocked
Така- мойта щерка се наспа ooooh! цели 40 мин CrazyОх- а така се надявах да откара час или два,,,,,, Rolling Eyes
Сега отивам да й давам каша.ПОсле пак ще пиша.

# 275
Velmar взела съм безмлечна и ще добавям от млякото което пие Даяна Hug
Дани не се обвинявай мила на всеки може да се случи,ама то вече очите трябва да са ни не на 4 ами на 8 hahaha Joy
Spinki какво стана с хубавата новина,хайде не е ли време вече да я споделиш Laughing
Аз вчера свърших всичката работа която имах и днес цял ден ще досаждам Mr. Green

# 276
  • Някъде там...
Hello Simple Smile

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ИНА И ИВЕЛИН! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Мами днеска си изядохме зеленчуковото пюре от картоф само. А преди това си правих експерименти -варих ориз и реших да го пасирам-да ама не, нищо не стана , пак си стоеше на топчета и го хвърлих. А пък незнам с тея пасатори , но аз хич не съм доволна, особено картоф на пасатор е ужас, стои едно лепкаво, много гадно и него хвърлих. После си сварих 2 картофа и си ги намачках с онва на дупките(незнам как се казваше)Simple Smile и си сложи АМ и си стана перфектно:) и го излапа:)

Снощи сготвих едни пържолки и пийнах винце-хапнахме, пийнахме и тея три неща Twisted Evil и после съм играла на монополи до 3 часа. Много се зарибих, свалих си го от нета и сега си играя само Simple Smile

Айде до после , продължавам да играя Simple Smile

# 277
  • София
Дани, много добре те разбирам - на мен два пъти досега ми се случва да удрям главата на Ивчо - що рев изревах, само аз си знам. В случая поне не си ти виновната Rolling Eyes Единия път беше в ръба на секцията, а другия - в дръжката на колата. Даже и на д-рката звънях, тя вика - щом не се е подуло, не е силен удара Rolling Eyes И че фонтанелата била за това (освен за да продължи да расте черепа) - да не допуска контузии на главата - все пак докато проходят ще падат стотици пъти - така се избягвало сътресение. Не че много ме успокои, ама все пак... В такива моменти си викам, че съм най-лошата майка и ми става много криво... Cry Confused
velmar , къде ги намираш тези пюрета? Тук при нас даже не са чували за Сънвал Thinking
Ние пък папкахме оризова каша, овкусена този път с пюре от круша. Май повече му хареса от ябълковия вариант.
MimSss , звучиш ми по-добре, как е Вики?
miss_74 , какво става с приятелката ти? Praynig
Сега чакам една приятелка, че като седя само вкъщи, откачам. Ивчо май и той Close
Бай, до скоро! Heart Eyes

# 278
Теди, Сънвал взимам от магаина на ЧИко до нас( на входа на парка) и от Бебе- маркета в Иван Вазов.Сега съм взела спанак, картоф и пащърнак,но още не съм го дала.Ина4е  освен и на вкус, и на цена ми допадат-190гр. за 1,80-1,90май бяха newsm78
MimSss - пюрето става на "дъвка" или "лепило" с пасатора,когато е много сухо и прекалиш с пасирането.И аз имах няколко неуспешни опита с пасатора и по4ти се бях отказала( през цедка ги пасирах преди това),но - разбрах къде е грешката. PeaceАз слагам и малко от ваодата в която са врели.А и този проблем го прави май само картофа.КОгато има и други продукти- няма грешка!

# 279
Все се каня да ви питам и все забравям ooooh!- някоя от вас ходила ли е ве4е на контролен преглед 6 месеца след раждането newsm78- за влаг. секрет, цитонамазка и т.н....). Аз мисля в близките седмици да свърша това...

# 280
Велмарче днес май само с теб сме на линия hahahaуж е лошо времето а никой няма Mr. GreenПо въпроса за гинекологичния преглед на мен доки ми каза като минат 6 месеца от раждането,че иска да ме види Laughing
Теди приятелката ми все още е на интензивно дишане и лекарите само повтарят че трябва да се чака,дано се оправи /викали са специалисти от София,много рядко срещана е тази болест и тук в Пловдив не са могли да се справят/ Cry
Да се похваля днес Даяна е много послушна Joyпу-пу,от два часа съм я сложила на спалнята гледа си някакъв филм и изобщо не ме притеснява newsm44,а аз токущо си записах на диск 180 снимки и като си дойде татито ще му ги връча да ги изкара Mr. Green

# 281
Абе- и аз това се 4удя Thinking.Да не са се подкарали с питиетата от рано Wink
Дари придрема пак 20 мин Crazy и ве4е "църка".
За снимките, защо не ги поръ4аш онлайн?И по-евтино излиза PeaceАз съм доволна

# 282
Здравейте, мацки!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ИНА И ИВЕЛИН!!! Да растете здрави и много щастливи!!!

velmar и аз скоро се бях сетила, че трябва да ходим на контролен преглед и ще гледам близкия месец да отида и аз.

И на мене понякога ми се получава на лепило пюрето, но добавям повече от водата, в която съм варила и се оправя.
Днес въведох тиквичката към пюрето с картоф, но Ники изобщо не го хареса, мръщеше се, даже имах чувството, че му се гади Sick Другия път ще пробвам и морков да добавя, дано му хареса.

Иначе това дете днес ме подлуди, не иска да спи, реве, мрънка, дремне по 30 минути и пак на ново Shocked  Успокои се сега малко, дано му е минало Praynig
Аз кашите още не съм ги започнала, после като взема да му давам ще се консултивам с вас Simple Smile

Лека вечер на всички и до скоро!

# 283
Здравейте и от мен!

Едва сега успях да ви изчета, много пишете Simple Smile
Първо да честитя на всички малки и големи празнуващи, които съм пропуснала!
Съжалявам за всички лоши неща, които прочетох. PraynigГоре главите и кураж!
Всички болни бързичко да оздравяват и в новата тема само хубави неща!Обещавате ли? Mr. Green
И ние сме от непиещите вода.Как ли не я мъчих,усети ли че е вода и веднага плюе.Взех и чаша на Avent и поне от нея пийва малко,повече си играе от колкото да пие, ама и това е нещо.
Искам да ви се похваля, още един месец след раждането минахме на NAN, толкова ми беше кърмата Sad и Вики беше цялата в пъпчици по лицето.Педито веднага отсече - алергия към белтък на млякото и минахме на NAN HA.Аз обаче малко се съмнявах в цялата тази работа и я заведох на кожен, който не беше толкова убеден, че е алергия и ми препоръча като стане на 4-5 месеца да пробвам да заместя постепенно хипоалергенното мляко с обикновенно.Е,от вчера започнах и няма никаква реакция за сега, личицето и е чисто, тя е спокойна.Силно се надявам да не е било алергия, че имам приятелка с такова детенце, колко неща не може да яде милото...
Ама се чудя на тези педиатри как така си поставят диагнози Twisted Evil
Айде че стана дълго, после пак Wink

# 284
  • у дома
хайде мадами, НОВА ТЕМА Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт