На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Привет майчета,

много сте активни, както винаги е било! Дано болните бебчовци оздравеят по-бързо, че да не притесняват майчетата, то в това грипно време е истинско чудо да се опази човек, пък да не говорим за тези малчовци нежни. Прочетох какво се е случило с някои от вас и ми настръхна кожата. Стискам палци да дечицата да се възстановят бързо и безпроблемно Praynig И мамитата със здравословни проблеми, да си обърнат внимание, все пак и ние сме хора, или?  newsm78

Ани, миличка, и аз те гушкам и споделям болката ти, дано Господ ви закриля и ви помогне по-бързо да се окопитите, времето лекува всички рани, те отшумяват, но завинаги остават една притъпена болка в душата.  Hug

И от мен Едно голямо добре дошли на новите мамита, тук е много весело и уютно  Peace
Относно захранването, ние папкаме с охота половин бурканче морковчета, дохранвам с кърма, засега не смея цяло. Първите три дни спря да пълни памперса, ама после последва една мощна порция моркови в него Joy
Относно лишеите, и ние имаме често такива, появяват се внезапно някъде по телцето, мажа го с козметичен крем на НАХТКЕРЦЕН на др. Тайс. Най-много ме тревожи червеното на гушката, което не иска да се махне, защото Начи много се лигави. Май и други майчета се бяха оплаквали от същото  newsm78
Дани мила, ако така несериозно ще я карате с кандидатите, ние ще се откажем от адашката, все пак си имаме нашето лъвско достойнство  Naughty Има и други готини мацки тук  Joy
Мамо Марго, благодаря за загрижеността, аз съм добре, според обстоятелствата. Татко е хванал някаква настинка, кашля непрекъснато, но за лошото, което му предстои, дори не подозира още. Сърце нямаме да му кажем... В момента се конултираме насам-натам, какво да предприемем изобщо.
Много цунки-гунки на всички и до ново писане!

# 226
  • гр.София
Здравейте,мацки!Традиционно сме будни по това време. Мъжете са тръгнали- кой да трупа пари, кой-знания Wink. София е зарила нос в завивките в/у спалнята и боксува, и ръмжи, и се ядосва...Ако може да ми обясни, от какъв зор се обръща по корем,след като не й е приятно да лежи така newsm78. А моята роля е да я връщам през 5 минути в изходна позиция.
Ето...заспа.
rosetoboseto, пишеш,че най-обичате да се носите на ръце. Еми с това трябваше да започнеш Hug. Наше си е, наше момчето. Истинско августинче bowuu.
 Добре дошла на adrianska и новия малък мъж Flowers Sunflower
 Ура-а-а! Много мъже! Колкото повече-толкова повече! ( Мечо Пух ли го беше казал?)

Нашето захранване върви бавно и полека, скоро цяло хранене няма да заместим. Засега само пробваме вкусове и Dizzy Face... цветове за домакинско обзавеждане. Кухнята ни е в синкаво, ама дай да пробваме и в оранжево!

food010  food010  food010- ето кафенцето. Хубав и по-здрав ден на всички!

# 227
  • софия
Честита месечинка на ИНЧЕТО и ИВЧЕТО !

Много усмивки да греят на малките личица!

# 228
  • софия
Душеда ги нямаме такива  Naughty,а аз откъде да знам,че Начето не се прехласнал по някоя девойка от Дървеница.... ???
Ние се нуждаем ежедневно от признания в любов...те малките нещица са важни,а аз не виждам ни цветя,ни бонбонки  Crossing Arms,дано за Св.Валентин се подготви Начето прилично  Joy!Това се отнася и за Гоги и Ивчо  Mr. Green!Любовта трябва да подклажда всеки ден  hahaha!
Мацки,вие празнувате ли Св.Валентин?Аз се чудя,какво да взема на мъжо  newsm78,а и какво да си поискам  Sunglasses?
Миналата година му бях купила 30 балона с хелий под формата на сърца и го изненадах много приятно,като се прибрахме вкъщи след вечеря и ги видя в хола накацали по тавана.
Снощи такъв рев му хвърлих   Cry,вие гледли ли сте по новините,за това как баща пребила бебенцето си на 6 месеца и то починало  Cry.мъжа ми го каза,а той го гледал някакви ранни новините по някои от кабеларките.Не мога да си представя такъв ужас....

# 229
  • гр.София

Ей,Dani777, благодарение на теб ще изхвърля Драганов от списъка си. Изчетеното за него във Форума не ми вдъхна доверие, но мястото ми е удобно,та се чудех newsm78. Спирам с чуденето Peace

# 230
  • В ЛЮтеницата

Първо да почерпя за вчера. Не бъдете лакоми, че е с кристали Сваровски, а зъбарите взимат много пари. Направих я сватбена тортата, че напоследък духа на темите е много сватоснически  Twisted Evil. Ето и кафе за събуждане А който може отсега да започва НАЗДРАВЕ!

Честито и на другите празнували и празнуващи!

Привет на новите мами - но да знаете - чувството за хумор при нас е задължително, даже по-задължително от яденето и пиенето, а между другото си гледаме и децата  Laughing!

Anni78, загубила съм много близки хора (е, то на моята възраст е нормално  Mr. Green) и винаги съм се успокоявала с това, че най-добрите си отиват първи! А благословени са тези, които си отиват лесно и бързо! (Като взема предвид всички известни ми данни за моята особа - ще живея дъ-ъ-ълго и ще умра мъчително Twisted Evil, но така на никой няма да му е мъчно и да страда за мен, защото мъката и болката остава за живите и времето не лекува, а само избледняват спомените...
Хайде - болните да оздравявате, здравите - да се забавлявате, зъбките да растат и дечицата да спят! (ама че рима сътворих - ама Недялко Йорданов ми е оказал влияние Wink)
п.п. Е такъв плакат не бях слагала  Sick Blanc - взимат ли пари за рекламните пана?

# 231
  • у дома
Здравейте   bouquet
Честити месечинки на Велина и Ивелин   baby_neutral  Hug
Вчера пак е имало черррвено вино снооощи пих  Joy  Laughing От вчера заместихме обедното хранене и вече сме на 160гр зел.пюре  Party вчера Ния си го изяде без проблем, ще видим днес как ще е  newsm78  Praynig
Kabiv, съжлявам за трудния период  Confused Дано се оправи стомахчето на Ники и да не се запича  Peace MimSss може да слагаш и мъничко АМ, ден-два и после само зеленчуково  Peace AndyB, съдържането на памперса е много апетитно, особено с морковче  Joy защо се мръщиш Mr. Green Vesika, честито 2-ро зъбче  Peace adrianska, добре дошла   bouquet вече сте на първа страничка  Peace Eliona, ама при вас е голям купон  hahaha  Hug rosetoboseto, грешката е оправена  Peace (явно аз не мога да смятам) dianadimitrova и Ния страшно много се мръщи на водата, когато й изплаквам устата  Sick. Все едно отрова й давам  #Crazy Според мен не бива да подслаждаш водата  Peace Meglio-то е невероятен препарат и аз го ползвам от години  Peace Kaili, утре или в четвъртък ще ходя да си изследвам левкоцитите  Peace (да видим дали хапчетата им влиаят). след още две седмици пак ще видим хормоните дали има положителен ефект  Praynig blanc, Мечо Пух – колкото повече, толкова повече  Peace дааа ще имат избор мадамите  Joy мъжете да му мислят Mr. Green dani777k, не съм гледала новините. Това е ужасно  Sad За нас Св.Валентин си е най-обикновен ден  Mr. Green ние си се обичаме всеки ден и си правим изненади с повод и без повод често  Heart Eyes  Laughing
отивам да чистя, докато Ния спи и да хапна нещо  Mr. Green
ПП не нещо, а от вкусотиите на Pepper  Mr. Green и кафенце ще пийна  Laughing

# 232
  • гр.София
Ако се счита за романтика това,че на един Св.Валентин сготвих на таткото ( тогава не беше още никакъв татко. А, всъщност,откъде да съм сигурна Joy) пилешки сърца. Това ще да е бил първия ми готварски опит в живота. Беше една грозна черна манджа.

# 233
Честита половин годинка на Велинка!  love001 И честита месечинка на Ивелин!  newsm51
Бубе чакаме софрата  newsm08

Pepper, ей мислех че ще се скатаеш и днес бе слънче  Laughing Чакай, че ми влезе един кристал м/у зъбите  newsm47

Мацки,вие празнувате ли Св.Валентин?
dani777k, празнуваме и още как  Laughing Че и 10 февруари празнувам и 14 нищо че е католически пак  Mr. Green И на двата мъжо се отчита с подаръци  Laughing
Еми едни познати ми звънкат да ми честитят на 10 имения ден, а други на 14, та затова празним и двата дни  hahaha

А за побоя не съм чула...ужас.....аз заради ей такива съм ЗА смъртното наказание  #Cussing out

# 234
  • гр.София
Споко,Пепър, -ще ти изядем билборда- най-много да ни вземат зъбен данък,като по Турско робство.

# 235
  • София
СТАВАМЕ НА 6 МЕСЕЦА

С почерпката ще зачакам,едно,че още аз не съм готова и втори,че Пепър се е престарала Mr. Green
Анди,мила, да имаш идея защо моята щерка от снощи като е завикалa "Гого айде" та не спира изобщо Twisted Evil newsm78
Валка,много ми е кадърен мъжа PeaceСамо да не става въпрос за гледане на деца JoyАма пък иначе ги прави прекрасни.И понеже бяхме решили като забременях ако е момченце да се казва Георги,сега Ина като крещи с цяло гърло "Гого",аз го бъзикам,че си иска братче Mr. GreenАма нещо не ми се отваря парашута Crossing ArmsА заглавието в този дух може да е:
АВГУСТовската дружинка преполови една годинка Thinking
Залавям се да се приготвям за почерпката и да правя пюре от различни зеленчуци с ориз Peace

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 10:07 от bubcheto15

# 236
  • В ЛЮтеницата
Не съм се скатала - забравих да ви се похваля - Лора ми подари 17" LCD монитор на Samsung с 2 ms време за update и понеже исках 19" такъв, а нямаше в момента - "се наложи" да си купя и безжична мишка! Като казвам, че Лора ми го е подарила - имам предвид, че пак си взех заплатата и изравняването на годишния данък и за този неин р.д. аз получих подаръка  Flutter!
Бубче, така и така днес си избягала от училище - давай да празнуваме р.д. на Инчето! Моята почерпка е само за предястие!

# 237
  • София
ПОЛОВИН ГОДИНА НЕУСЕТНО МИНА, ЗА АВГУСТОВСКАТА  ДРУЖИНА !

# 238
  • софия
...аз заради ей такива съм ЗА смъртното наказание  #Cussing out

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace !
Като го гледам този Звездев и започва да ми се готви  Wink..Мисля да си купя някакъв пасатор и да започна да готвя на Найа ,ама ми се иска и от тези тенджери с решетките за витаминозните зеленчуци  Mr. Green,та мамите,които имат такива откъде да взема и колко сртува?Аз бях пуснала преди време темичка за подходящ пасатор и доста ми хвалиха този на Браун  Thinking

# 239
  • София
Пепърче,недей сега дава зор,че ще се види каква пишман домакиня съм EmbarassedАз тамън си намерих повод да се оправдая и ти така да кажеш...Нито тортата е готова,нито баницата,нито пийнето съм купила.Само пералнята пуснах от сутринта и сега пия кафе Twisted Evilама веднага щом наредя софрата ще почерпя Mr. GreenМай ми е време да се захващам да готвя,че реших да nе размразявам вчeра пюре,а да й сготвя на момента и ако продължавам да се поподмотвам ще стане весело newsm78
Дани,а колкото до парата и в нормална тенджера да си ги сотвиш,няма никакъв проблем,стига да уцелиш да ги вариш в толкова вода,че да не се налага после да я хвърляш.А и моя пасатор е на Браун и съм адски доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт