На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас...
Ани,моите съболезнования!! :hug:
Добре дошли на навите мами !!! Heart Eyes
Честити месечинки на всички,които празнуват днес!!!
И аз се присъединявам към молбата на Еленка,някой да приложи снимка на този магичен препарат за петна,че и аз не знам как изглежда....Благодаря
И ние трудничко ядем пюренца....Със зор изяжда едно бурканче от 125гр и после не иска да суче-дали остава недохранена???
Диана ,И Мартина не иска да пие обикновена вода и и слагам по малко захарчица (1/2 ч.лъжичка на 125мл)
Отиваме да се къпем после ще се черпя с вас по питие.... Wink

# 211
  • София
АЙДЕ ПАК ЧЕСТИТА НИ РОЖДЕННИЧКА Hug
Добре дошла и на новата мама Heart Eyes
Аз подсладена вода не съм давала никога NaughtyА пюрето замаразявам веднага след като го сготвя и изстине. PeaceСипвам го в бурканче 190гр и го слагам във фризера.Утре сме на зеленчуково пюре,затова тази вечер ще го извадя от фризера и ще го сложа в хладилника.Така се размразява постепенно,а около час преди папането го вадя да се стопли до стайна температура.По този начин не му се губят умните вещаства и няма опасност от разваляне PeaceТака препоръча педиатърката,която е консултант по детското хранене при Иван Звездев Embarassed
Сега по въпроса за нашия тати-той има собствена фирма за правене на мебели, пускам линк с на бързо направени снимки из нас,като се извинявам за разхвърляната обстановка,ама това е заради неочакваната офанзива LaughingАко се заинтересувате ще пиша на лични,за да не товарим темата Mr. GreenЗа съжаление от съображения за сигурност(демек да не съсипа нещо)не ми се дава достъп до други снимки Joy,но има негови неща в Брава Каса,Идеален дом и др. PeaceЦелувки от нас и до утре Heart Eyes Hug

МЕБЕЛИ

# 212
  • София
adrianska,разгледах албумчето,много сте сладки

bubcheto15,браво на ваш тати!

mmilena,не трябва да се назорва,125 не е малко все пак,колко ще качи за 1 месец,това може би е отговор,ако качи малко,значи не яде достатъчно.

Meglio-ползвам го и съм страшно доволна.Използват го и за почистване на двигатели за коли,оттам го знам

Продават го почти навсякъде.

# 213
Ейййй здравейте! Само да се разпиша... Ама вие кога успяхте с новата тема, че и да изпишете цели 11 страници?! newsm78 #Crazy #Crazy Аз май все съм с малко време.Скоро имаме месечинка и нямам търпение да видя колко тежи и колко е порастнал на дължина моя малък шеф. Днес му отбелязах крачето и ръчичката на кипсова отливка. Отпечатаха се дори най-малките линийки по нежните пръстчета Laughing
Айде лека...

# 214
Ани, моите съболезнования!

Успокоих се за лишеите!!!! От праха за пране или омекотителя е!! Дано ни минат по-бързо!

# 215
Здравейте мамчета !

Два дена нямах нет и не мога да  смогна да ви изчета.

Честито на всички имащи повод да празнуват днес! Много здраве и късмет! newsm51

anni78 съжалявам за случилото се. Трудно е да загубиш близак човек.
MimSss да гледаш детето си болно. Още повече и в болница. Дано повече да не ви се случва да попадате там. Вики да оздравява бързо.
Мама Марго успех на изпита! Честити ви зъбчета- белички и здравички! Дано и Ники да оздравее бързо и да не се зарази Еличка!
Rosetoboseto и adrianska добре дошла при нас! welcome
didka25 честити зъбче и на вас!
Нана77 наистина е хубаво да отидеш на лекар за това кръвно.
Блу как са резултатите от изследванията?
Aila мерси за инфото за данъчните декларации.

Тези дни времето е ужасно. Студено и ветровито. И нас ни мъчат зъбите. Два дена Tони ми вдигаше температура 37,5-37,7. Последните две вечери ми се будеше през час и днес гледам едвам едвам. Насявам се скоро да успеем да се приспим и да мога да поспя и аз тази вечер повече.Отивам да се мия и да лягам.

Ето нещо за повдигане на настроението.
http://www.vbox7.com/play:6f050800

Лека вечер и сладки сънища! smile3524

# 216
Дидика-Според всичките ни познати и роднини Мартина прилича на баща си...Но на ми става много приятно ,като ми кажат че прилича на мен...Благодаря ти ... Wink
Весика-Благодаря за снимката на Меглиото........то се оказа,че мъжът ми го знаел... #Crazy ...от къде ли?? newsm78
мама Марго-Разказах за купона...Беше супер-изпих 2-3 бирички,танцувах,много се смях...и се прибрах към 4ч сутринта...Бебка не се беше будила докато ме няма и таткото пак ще ме пуска по купони... Laughing

# 217
Честити месечинки и месечинковци!  Heart Eyes
Честит Рожден Ден, bebon!
   bouquet

Добре дошла на новата мама adrianska с малкото адашче на бебката ми   bouquet

MamaMargo, Très bien!  Grinning  Идеята за мъжо се приема нека се оправа сам като е толкова отворен  hahaha Днес иначе се мъчи да е добър, купил е на беба чашка авентска и лъжички нуби  Mr. Green Ама да се постарае още де ....за мене нищо няма...как да го обича човек  Mr. Green

bubcheto15, от де го намери тоя кадърен мъж бе мило? Пуууу явно е бил един-единствен и ти си го взела  Mr. Green Наистина мебелите са хубави, браво на момчето! Искам и в нас като е разхвърляно да изглежда като във вас  Joy  И малко оф ама на огледалото в банята където си с най-хубавото творение в ръце те мернах облечена с едно розовко пуловерче на "нинка", аз го имам същото ако е то де   Laughing

За Меглио-то го ползвам от години и съм му голям фен, много е добър  Peace

mmilena
, Vesika ти е казала де, но и аз да те успокоя да не се притеснваш толкова му е достатъчно на детето. И моята мома  на обяд яде само пюре и я изяде половината - я не, но днес бяхме пак на гости и изяде цялото 125 гр.  Shocked, Май ще се окаже истина, че ние с нея в нас не трябва да стоим то се разбра вече  hahaha

# 218
[

bubcheto15, от де го намери тоя кадърен мъж бе мило? Пуууу явно е бил един-единствен и ти си го взела  Mr. Green Наистина мебелите са хубави, браво на момчето! Искам и в нас като е разхвърляно да изглежда като във вас  Joy 
[/quote]
Бубче-Браво на мъж ти -много готини неща ви е направил,а за леглото на Ина ,нямам думи.......страхотно е...Като напреднем малко с обзавеждането ще ти пиша на лични....(сега сме на етап-ВиК,правене на бани и мокро помещение)
Нещо никой не пие....А аз съм на 2ра биричка..........

# 219
Честито на всички празнуващи малки и големи днес   bouquetМного здраве и късмет в живота

MimSss и  serena-bg дано вие и малките слънчица бързо забравите за инжекциите и лошите моменти свързани св тях

Ани 78-много съжелявам за това което ви се е случило ,дано малкото ви момченце ви по могне да го продолеете по бързо

Добре дошли на новите мами и техните бебчета ,надявам се да ви е приятно при нас

mmilena-наздраве  beer

# 220
Августинската дружинка стана на половин годинка   Mr. Green

Ей сега ме връхлетя това заглавие за нова тема Simple Smile Та нали тая половин годинка ще е актуална още дълго време  Mr. Green
Иначе си мислех да предлагам  да караме все с темата на Дани - На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама! - но да започнем с I; II; III и т.н. докато всички бебоци станат на половин годинка   Grinning

Ха наздраве и от мен  Drunk

П.П. Аууу сега видях от къде ме е връхлетяло, ами че то на януарките е същото бе Sad явно съм го мяркала и ми се е набило  Mr. Green Отпада, отпада ще ме съдят за правата ако го сложим Mr. Green

# 221
Ама и аз съм един заплес забравих да честитя на Бебун рождения ден!
Да си жива и здрава и само хубави емоции ти пожелавам!
Честити месечинки на бебоците днес!Да са здравички и лесно да им никнат зъбите!  bouquet
mmilena извини ме че те накарах да повториш EmbarassedМного добър тати си имаш щом те пуска така !Браво!
А за пиенето аз чакам Pepper да сложи по едно за Лора ама нейсе  Mr. Green
Бубче къде го намери този мъж!Браво на него!Да не съм чула повече критика по негов адрес Mr. GreenТой семейно ложе ви спретнал че и цяло обзавеждане,какво повече да иска от един мъж човек JoyОгледалото наистина е много оригинално!
Валка мисли следващо гости, че както е тръгнало май така ще обядвате  Laughing
Кайли дано и вашите зъбчета се подадът скоро! HugУспех и на теб със последния изпит! Peace
Кабив е отпуши се и вашто дупе най сетне hahaha
Абе къде се губи Мадона,Наденце и други мами ,дано да са добре...
dusheto как е баща ти,а ти?
Никито токущо заспа  и ми се стува че не хърка толкова,като вчера,измъчи се горкото...
Отивам да го нагледам,а който може да сипе по едно!

# 222
  • София
Наздраве!

# 223
ВАЛ ако се чудиш къде да отидеш за да си хапнете пак добре пюренце ние сме насреща  newsm53

# 224
ВАЛ ако се чудиш къде да отидеш за да си хапнете пак добре пюренце ние сме насреща  newsm53

Хехехе благодарим eli_ym за поканата! Ще имаме предвид   bouquet
То хубаво така да сме все по гости, за да папкаме но в един момент се притеснявам да не ни стане много ящна момата, че после да не можем да я изхраним Joy

И на мен започнаха да ми се губят много хора Sad Мама Иги, Netty, Мадонката, Наденцето, gybka111....С tintin пък какво ли става, все се чудя....ами tedy84 и Totelly  ...абе много народ се изгуби напълно  Rolling Eyes

Така, че мами ако четете още да знаете, че ни липсвате и драсвайте по някой ред  bouquet

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 00:10 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт