Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 245
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам Марс опозиция Меркурий и караниците вървят с пълна сила

# 241
Моят СЛВ е в 4ти дом в Овен, съответно ЮЛВ в 10ти във Везни. Може ли южния в 10ти да дава трудна или никаква професионална реализация?

# 242
Моят СЛВ е в 4ти дом в Овен, съответно ЮЛВ в 10ти във Везни. Може ли южния в 10ти да дава трудна или никаква професионална реализация?
Възлите винаги се разглеждат съгласно управителите на знака, в който са разположени.
За  професия и възможност за реализация, има специална техника за определяне на успешност, до колко и
кога евентуално е възможно издигане в социума.

# 243
Моите родители са двете крайности. Баща ми беше авторитет като родител (моят Сатурн съвпад с неговия Юпитер в Риби) и най - добър приятел за всичко останало - Слънцата ни с тригон в огнени знаци ... неговото Слънце съвпад с моя Вертекс. Спокоен, търпелив. С две думи ще те извади от калта и с две думи ще те постави на място. Но винаги дипломатичен. Топлина, уют, обич, упора. При мен Сатурн няма общо с 4н.но пък той почина когато бях на 27г.
Майка ми ... People No Good тук нещата стоят по различен начин.
Моето Слънце съвпад с нейния Сатурн в Овен
Моят Сатурн съвпад с нейното Слънце в Риби
Моят Плутон съвпад с нейния Марс в Скорпион
Моят СЛВ съвпад с нейния Марс в Скорпион
Моят Марс съвпад с нейния СЛВ в Овен

С две думи ПЪЛНА КАТАСТРОФА Misc Bomb

П.С. ЮВ в 4н вероятно имам да се разплащам с някой по семейна линия. Ама много.

Моят ЮВ също е 4Д в Стрелец обграден от всякъде но прави съвпад с Юпитер. Изпитвам нужда, не задължение а по-скоро желание да обгрижвам баба ми и дядо ми -Да са добре, ако имат нужда от нещо да им занеса, ходя виждам ги. Винаги като пътувам взимам нещо за тях. ( Макар, че баба ми е един голям пич и винаги ми казва "Гледай си живота мани ни нас, пътувай, аз като не съм могла ти ходи където искаш и гледай себе си ) Защото ако каже "Длъжна си да ни гледаш" тогава ще дам назаден. Така се изразява моя ЮВ в 4-ти. СВ в Близнаци отсреща, Меркурии в Стрелец в 5Д,Мерка ми е доста аспектиран.  
Работя за чужда фирма от вкъщи но работя по-реализирането на нещо с което искам да се занимавам сама.
Скоро дори се самоиронизирах как хората на моите години са вече утвърдени с професии а аз живея като 20-25 годишна.

# 244
Скоро ми предстои тр. трансатурнови планети съвпад с мидпойнти. Съответно МП Слънце / Луна се активира от Уран и МП Слънце/ Юпитер от Плутон (диспозитор на Юпитер). МП Слънце/ Нептун ми е в съвпад с нат. Сатурн, който прави първо завръщане скоро. Сатурн ми упр. 1ви и 2ри дом и е диспозитор на Уран и Нептун. С Нептун имат приемственост по знак.
Възможно ли е да се дадат шансове за по - глобални промени в живота ми ?

# 245
Скоро ми предстои тр. трансатурнови планети съвпад с мидпойнти. Съответно МП Слънце / Луна се активира от Уран и МП Слънце/ Юпитер от Плутон (диспозитор на Юпитер). МП Слънце/ Нептун ми е в съвпад с нат. Сатурн, който прави първо завръщане скоро. Сатурн ми упр. 1ви и 2ри дом и е диспозитор на Уран и Нептун. С Нептун имат приемственост по знак.

За да се отговори на какъвто и да е въпрос, е нужна Натална карта, в която се определят сигнификаторите на темата, която е приоритетна в момента на задаването на въпроса. Тези сигнификатори се разглеждат как са поставени в наталната карта, и пак от наталната карта се определя, дали в периода на задаване на въпроса са Хронократори, или Управители на времето, - или активирали ли са се и как....
Без карта може да се справи ясновидец, или шаман някакъв......,, все пак астрологията е наука, а не гадание.

# 246
Само по транзити към мидпойнти и към каквото и да било друго в хороскопа не може да се правят прогнози.

# 247
Предстои ми да си взема домашен любимец какво трябва да погледна в картата си и коя дали това ще има благоприятни последствия?
Както и как се определя дали ще има човек алергия ?
Имам датата на раждане, но без час на животното

# 248
Предстои ми да си взема домашен любимец какво трябва да погледна в картата си и коя дали това ще има благоприятни последствия?
Както и как се определя дали ще има човек алергия ?
Имам датата на раждане, но без час на животното

За отношения с домашен любимец се разглежда вашата карта.
Колкото до насоките какво и как се разглежда и дали ще имате алергия..., това не се определя с поглед на карта, а е цялостен анализ по тема, така че насоки не могат да се дадат.

# 249

За да се отговори на какъвто и да е въпрос, е нужна Натална карта, в която се определят сигнификаторите на темата, която е приоритетна в момента на задаването на въпроса. Тези сигнификатори се разглеждат как са поставени в наталната карта, и пак от наталната карта се определя, дали в периода на задаване на въпроса са Хронократори, или Управители на времето, - или активирали ли са се и как...

Аз живея в чужбина и по време на транзитите също ще бъда там. В такъв случай трябва ли по картата на релокацията да се гледа ?

# 250
Не се гледа с релокация, наталната карта не се променя.
Ако сте в трайна емиграция, тогава само годишният солар се строи за мястото, където живеете постоянно.

# 251
Отношения с домашен любимец Heart Eyes колко хубаво. Бях чела някъде, че за куче отговаря северния възел, а за котка южния, както и 6ти дом като грижа за него. Имала съм рибки, хамстери, но най-после котка, след време се надявам и за куче.
За брак с чужденец, освен венера в 9ти дом, какви други сигнификатори в картата може да има за това?

# 252
За брак с чужденец на първо място гледаме управителя на 7ми дом и как е конфигуриран, а не Венера в 9ти дом.

Тази тема е много по-задълбочено разгледана във ведическата астрология – там има правила, по които се определят междукастови и интеркултурни бракове.

# 253
Отношения с домашен любимец Heart Eyes колко хубаво. Бях чела някъде, че за куче отговаря северния възел, а за котка южния, както и 6ти дом като грижа за него. Имала съм рибки, хамстери, но най-после котка, след време се надявам и за куче.
За брак с чужденец, освен венера в 9ти дом, какви други сигнификатори в картата може да има за това?

От това, което сте написала, единствено вярно е, че по управителите на знака на 6 дом, и управителите на АСЦ, се прави преценка за грижата към животните. Но към куче, котка или птици се разглежда по друг начин, няма нищо общо с възлите. Възлите не са сигнификатории на нищо.
Колкото за брак с чужденец, се разглеждат брачните сигнификатори.

Не желая да обиждам никой, номоля ви разберете, отнася се за всички четящи, Астрологията не е елементарна наука и по една планета никота не се прави преценка за нищо.
За какъвто и да е въпрос, се анализират сигнификаторите, като първо се определя дневна ли е нощна ли е, как са поставени сигнификаторите на темата, могат ли лесно да "правят" събития..и след това  кога ще е тяхното Време, или кога ще бъдат Хронократори за да реализират потенциала заложен в Наталната карта.

# 254
  • SF
Леле, леле.. Ето за това говорех в другата тема, ама и там не се разбрахме.

Общи условия

Активация на акаунт