Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 250
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам три планети в 9ти вкл Венера, У7 е Марс в 10ти в рак, 7 е празен

Връзки с :чужденци, известни мъже, мъже под пагон, високо поставени мъже по професия

Брак - 0

# 256
Имам познати със стелиуми в 9ти дом, дори не са излизали никога в чужбина.
Брак с българин или засега никакъв брак.
При други хора, без акцент върху 9ти дом, има брак с чужденец и емиграция.

При някои първо трябва да се търсят указания аз емиграция, после – за брак с чужденец. Но и това не е задължително условие. Някой може да се ожени за чужденка и да си я вземе в неговата държава, той самият не емигрира. В първия случай, т.е. хем емиграция, хем брак с чужденец/чужденка, трябва да има много по-отчетливи указания според правилата за разглеждане на тази тема.

Има и случаи с емиграция, но без брак. Но при всички положения тези хора взаимодействат в чужда за тях среда и имат връзки (любовни, интимни, приятелски, колегиални, професионални) с чужденци.

# 257
Първо се разглежда наталната карта, там са указанията за брак-ще има ли брак или няма брак, и едва след това се търси кога ще се реализира и какъв е партньора.
Каквато ии информация да ни е нужна, тя е прописана в наталната карта, затова анализа се прави по тема, така се изучава астрология-в отделни модули.

# 258
В някой от този тип блогове бях чела за връзката между Рахи и Кету с кучета и котки.
https://www.astroved.com/blogs/what-is-the-link-between-dogs-and … ketu-in-astrology

# 259
  • SF
Аз имам Луна в 9 дом. Диспозиторът е в първи. Стелиум в 12 дом.
Няма указания за брак.
Но може и без брак да се окажа в чужбина. Малко от познатите ми, които са в чужбина, са женени за чужденци. Повечето са с българи, които там срещнаха или пък тук, но заедно заминаха. Искам да кажа, че не бракът е бил причината за напускането на България.

# 260
В някой от този тип блогове бях чела за връзката между Рахи и Кету с кучета и котки.
https://www.astroved.com/blogs/what-is-the-link-between-dogs-and … ketu-in-astrology

Това е ведическа астрология, тя няма нищо общо със западната.
Там се сещам, че сигнификаторът на кучетата беше Кету, също и на паяци, насекоми.
По Раху са всякакъв вид влечуги, змии.
За котките не се сещам по коя планета бяха. Би следвало по Венера или Луна.

# 261
Моля за помощ
Човекът получава остри, нетърпими болки на 4.12 сутринта и по спешност влиза в болница - установява се камъни в бъбреците, от които единия е застанал в уретера
Картата е за този ден, не мога да сложа час не знам защо в Астрото, в Astro seek e с часа на кризата
На следващия ден човекът излиза доброволно от болницата, защото не е доволен от лечението и ще иска второ мнение, болките продължават, междувременно се надяват камъкът да си излезе сам.
Моля да кажете дали се очаква подобрение на състоянието
Картата е натал+ транзити
Когато постъпва в болница Луната е в 12ти дом и Венера във 2ри, когато решава да излезе Луната вече е в 1, а Венера е влязла в скорпион в 3 дом.
Има и действащ Марс квадратура Асц, който е активен до днес вечерта.
Ако трябва да се качат други карти кажете
Благодаря от сърце, на който помогне 🙏🏻

# 262
Моят 7 дом е в Рак, празен откъм планети. Упр е най - слабия в картата изобщо. Луна в Близнаци с един секстил към Слънце, но на 6гр. орбис. Намираща се в 6Н. Диспозитора й е в Овен в 3Н, има само куинконс към Юпитер в 10Н. който пък ми е Упр на 12Н. Сатурн в Риби от 2Н прави тригон към 7Н. На 1гр орбис. Нещата тук не са от най - късметлийските, но пък от нумерологична гледна точка даже имам тенденции за развод. 🤭

# 263
Аз имам брак (и развод Wink ) с чужденец. Страната смених с и заради него. 7 дом в Риби. Меркурий (У1) в съвпад с юпитер в съвпад откъм 12 дом с асцедента, сатурн също в съвпад с асцендета в същия знак, но в 1 дом, всичките в квадрат с нептун на ИЦ Wink  Слънцето също ми е в 12, но в същия знак, тоест ако работите с цели знаци всичките тези планети биха били в първи дом.

Срещнах го при прогресивна Луна в съвпад с натална и пр Марс отиващ към съвпад с нат уран. Оженихме около 2/3 години по-късно, когато прогр. луна беше точно на мидпойнта на слънцето и луната. Тогава беше и предишния съвпад на Юпитер и Уран (който ще е след няколко месеца) в 7 натален дом.

Сега си давам сметка, че транзитния съвпад на Уран с Юпитер е може би по скоро индикатор за смяната на цялото обкръжене, защото омъжването съвпада времево с миграцията. Юпитер бидейки управител на 4 и Уран съуправител на 6...

А кои са показателите за брак в натала?

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 23:52 от Шанта

# 264
Момичета, един хорар - според вас трябва ли да осъществя този разговор с бивш партньор или не?  Според мен отговорът е не. И нищо добро не ме чака от този разговор, по-добре да го пропусна. Вие как мислите?

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:11 от Regalia43

# 265
Много е стар, 2020 год? Хорарите май имат давност

# 266
Шанта, добре, че си ти, наистина снощи много ми се спеше, ама чак да объркам годината…  Ами наново, явно снощи не му е било времето. Само, че сега пък вече съвсем ми е тъмна Индия какъв е отговора. Ако аз съм слънцето в съвпад Марс, ще съм агресивна и инвазивна, а той ще се скрие в изолация. Или пък той ще ме нападне, не го разбирам, но Меркурий е в 5 дом, което не значи ли , че разговорът ще върви добре, но пък като е в Козирог, това какво значи, че ще върви добре, но ще бъде студен разговор?

# 267
Бившите затова са бивши, било каквото било.
Мисля, че голяма полза от този разговор няма да има.
Слаба Луна на празен ход. Между вашите сигнификатори има разходящ квадрат – това показва ситуация, която вече се е случила. И няма никакво приемане, т.е. рецепция.

# 268
Ами аз не съм много на ти с хорарите и не знам дали се брои при луна без курс, но само отбелязвам, че меркурий е на път да стане ретрограден и съвпада със слънцето е в 0вия градус мисля. Тоест може и да има някакъв импулс за теб или осъзнаване. То явно не случайно те вълнува на такъв меркурий, явно има нещо за доотработване...

# 269
Sotis, благодаря за отговора! Няма да има приемане от негова или от моя страна? По какво се разбира, че Луната е слаба и на празен ход?  Шанта, не знам защо си мислех, че ще бъде някакво освобождаване, взаимно прощаване…премахване на дълбоко заровена травма в съзнанието. Явно не ми е дадено да поискам, да получа и да дам прошка. Ако от другата страна няма да има има разбиране и зрялост, няма смисъл да се говори…

Общи условия

Активация на акаунт