Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 797
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
За мен прекрасно започва Новата година, наистина градивно, устремено, с план за бъдещи начинания, доволна съм от козирожката енергия този път, имам нужда от дисциплина.
С голямо желание ще си ги напиша утре.

# 391
  • София
На някой сбъдвали ли са се такива желания.
Как теоретично ги свързвате с астрологията,защото колкото пъти го прочета това с желанията по новолуние го свързвам с мит.

# 392
Сигурно заради това , че новолунието анстъпва в даден зодиакален знак .
Утре е подходящо да се пишат желания свързани с предстоящите ни цели , alexandra jabonova качва видеа в YouTube , може да видите там , ако се интересувате , желанията се пишат до 12 часа след настъпване на новолунието , аз пиша само ако имам желание и съм в добро настроение .

# 393
На мен, но буквално. Внимавай какво си пожелаваш както е казано. Преди години търсех апартамент да се изнеса.Написах какъв апартамент искам, с колко стаи и в кой блок. Намерих, в същия блок и точните стаи но не бях споменала, че искам да е южен примерно, беше студен, със стара дограма и на 108 етаж . Изкарах там една година. Та внимавайте какво си пожелавате.
Не мисля, че има връзка м/у новолунските желания и астрологията но това не значи, че няма.

# 394
Здравейте, дали има някой тук с по-голям интерес и личен опит с неаспектирано слънце, ако можем така да отделим нещо и да направим някакви генерализации, съвети, колко е безадеждно положението... На теория е уж ясно 😄

# 395
За неаспектирано слънце съм чувала, че тези хора са обективни, сдържани и самодостатъчни. Супер, по-добре от колкото аспектирано с някой злостер.
А за новолунието ако си пожелаеш нещо, свързано с някой друг (въпреки, че не е редно) и добавиш ако и той е съгласен - какво става, някой пробвал ли е? Grinning

# 396
Regalia, това не съм го правила просто защото съм си задавала въпроса "Ами ако той не иска .." И съм си казвала " Ако е за мен, то няма да ме подмине"
Във сайта който приложих има формулировки и коментари за други хора но аз не съм ги изпробвала.

# 397
Здравейте, дали има някой тук с по-голям интерес и личен опит с неаспектирано слънце, ако можем така да отделим нещо и да направим някакви генерализации, съвети, колко е безадеждно положението... На теория е уж ясно 😄
В традиционната астрология, когато искаме да покажем и обясним дадена позиция поставяме карта с данни, и едва след това правим коментар, или доказваме твърдение. Освен чрез аспект планетите се свързват и с рецепция и др. начини. Така че не може да се генерализира, че някаква планета няма аспекти.

# 398
В традиционната астрология, когато искаме да покажем и обясним дадена позиция поставяме карта с данни, и едва след това правим коментар, или доказваме твърдение. Освен чрез аспект планетите се свързват и с рецепция и др. начини. Така че не може да се генерализира, че някаква планета няма аспекти.

Добре, а вечният дебат за орбисите? Не съм влизала от години по темата, но да речем слънце Марс на малко под 10гр. в същия знак, ю зачитате ли го за аспект? Не бих публикувала карта на дете, не че изключвам да дам данни, просто влязох в темата за първи път и стрелях.

# 399
Добре, а вечният дебат за орбисите? Не съм влизала от години по темата, но да речем слънце Марс на малко под 10гр. в същия знак, ю зачитате ли го за аспект?

Що се отнася до вечния дебат относно орбисите, тук на първо място следва да се отбележи, че те се определят по два съвсем различни начина в зависимост от астрологичното направление.

В традиционната астрология орбисите са фиксиране за всяка планета. В модерната астрология ги определят според вида аспект и има тенденция към стесняване. В традиционната освен аспекти в орбис и по градус, има също така аспекти по терма (те също са силни) и знакови аспекти (извън орбис – те са по-слаби, но също действат).

# 400

Добре, а вечният дебат за орбисите? Не съм влизала от години по темата, но да речем слънце Марс на малко под 10гр. в същия знак, ю зачитате ли го за аспект? Не бих публикувала карта на дете, не че изключвам да дам данни, просто влязох в темата за първи път и стрелях.

Орбиса на Слънцето е 15гр. от двете страни, на Луната 12гр от двете страни и т.н....Слънцето и Луната са Светила, което означава, че имат по-големи орбиси....И тук в примера, ако можем да го наречем, Слънцето и Марс имат общ диспозитор, ако правилно разбирам, че са в един знак..

# 401
Ще размишлявсм и чета може би отново някой ден скоро. Преди време различните направления воюваха кати че ли по тези тема. Сега може би има промяна дори в това. 15г орбиса на слънцето за съвпад? Дори на мен ми се струва доста, но и самото слънце е голямко 😆

Е, какво да ги правя тези двама разбойници Марс и слънце в доста своенравен знак 😀

# 402
На някой сбъдвали ли са се такива желания.
Как теоретично ги свързвате с астрологията,защото колкото пъти го прочета това с желанията по новолуние го свързвам с мит.

Трябва да се вярва искрено,че ще се сбъднат."Вярата сбъдва желанията"Simple Smile
Новолунието е около 13.30 днес-тоест след малко.А разликата между мита и легендата е,че в първото винаги има някаква истина:)Астрологично...един от важните компоненти за определяне кога точно ще се случи важно събитие е аспект на новолуние или пълнолуние.
П.П На скорпионите им е трудно да вярват в много неща,поради така присъщата им мнителност:)

# 403
Първо, Новолунието е малко преди 14ч. Рано е още за желанията
Второ, Скорпионите са толкова сензитивни, че никак не им е трудно да вярват. Друг е въпросът дали го споделят

# 404
Според вас колко е лошо да предадеш важна работа по време на луна без курс? Нямаше как да съобразя часа и сега малко се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт