Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 789
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Според мен няма нищо фатално. Особено ако искаш на няма негативен отзвук или нежелани последици.
Но ако става въпрос за важен проект с перспектива за развитие, желателно е Луната да се движи към планета добротворец. Има обаче и много други фактори, по които се определят благоприятните и неблагоприятните дни.

# 406
Има обаче и много други фактори, по които се определят благоприятните и неблагоприятните дни.

Дали мога някъде да прочета за тези други фактори, ако сте ги публикували по-напред в темите или другаде?

# 407
Не съм публикувала, това вече е към модул Елективна астрология (западна) или Мухурта (ведическа), там има много правила и условия, изучава се след преминаване на по-напреднали нива по Натална и Прогностична астрология.

# 408
Случайно някой да има в електронен вариант книгата "Номерология на успеха" Милена Иванова? Голямо търсене направих, но навсякъде е изчерпана, а ми се иска да видя какво съдържа, но няма как да стане без самата книга. Търсих по ключови думи, но нищо не намерих тук, затова пускам въпроса си в тази тема. Пишете ми на лични, ако я имате. Предварително благодаря!

# 409
Пробвайте да попитате в секция "Книги" на форума.
Или потърсете фейсбук групата на Нели Станева – Плерома за размяна и продажба на книги.

# 410
Една колежка задава един и същи хорарен въпрос всяка седмица. Според мен това не е редно. До какво може да доведе това?

# 411
Една колежка задава един и същи хорарен въпрос всяка седмица. Според мен това не е редно. До какво може да доведе това?

До все по-неверни и объркващи отговори и нерадикални карти.
А нерадикална карта е точно това – не може правилно да се разчете.

# 412
Пробвайте да попитате в секция "Книги" на форума.
Или потърсете фейсбук групата на Нели Станева – Плерома за размяна и продажба на книги.
Благодаря за отговора и насоките!

# 413
Благодаря за отговора и насоките!

Моля.
Ако владеете на ниво четене с разбиране някой чужд език (най-вече английски и/или руски), можете да потърсите книги по номерология в свободен достъп. Има огромно количество качествена чуждестранна литература – с много по-голям избор, отколкото на български език.

# 414
Здравейте, според вас тази карта радикална ли е? Управител на часа е Меркурий в стрелец, а на асцендента - Венера в скорпион. Доколкото разбирам правилата, нямат нито сходна природа, нито са една и съща планета, нито са от същия триплицитет, нито Меркурий е триплицитетен управител на асцендента. Прави ми обаче впечатление, че Венера е в последния градус на скорпион. 🙄

# 415
Ако картата е радикална, тя винаги трябва да отговаря на естеството на въпроса, да го отразява и да може да се разчете. На пръв път няма класически указания за нерадикалност.

# 416
Ами тези правила за управителя на часа?

# 417
Не е задължително това правило да е спазено, за да бъде радикална картата. Аз съм го изследвала на практика. И карта със Сатурн в 7ми дом може да се разчете.

# 418
Добре, благодаря. А това, че сигнификатор е в последния градус на знака означава ли нещо по-специфично? Както и че управителят на часа е ретрограден?

# 419
Добре, благодаря. А това, че сигнификатор е в последния градус на знака означава ли нещо по-специфично? Както и че управителят на часа е ретрограден?
Има много правила, управителя на часа е фактор, който можем да пренебрегнем, по-скоро трябва да можете да прецените, дали картата отговаря на темата на въпроса..., хорарната астрология е отделен дял, който се изучава, както наталната астрология.

Общи условия

Активация на акаунт