Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 201
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Интересно, аз имам Юпитер в 4-ти дом в Риби и ми е управител на Асцендента - Стрелец. Някъде бях чела, че хората с тази позиция в по-зряла възраст ще живеят в голям дом... Дали има нещо вярно в това?

# 136
Само по една планета не може да се каже за имотното и финансовото състояние. Определят се тематични сигнификатори и се анализира тяхното състояние.

4ти дом е краят на живота. Силен бенефик тук обещава спокойни старини.

# 137
Само по една планета не може да се каже за имотното и финансовото състояние. Определят се тематични сигнификатори и се анализира тяхното състояние.

Аз като имам силен малефик там ще оцелея ли 👵🏻
Сатурн, Нептун , Уран в 4 и Слънце в 8ми
😀

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 09:29 от Twinklestar

# 138
И аз съм с малефик на ИЦ – не ми се мисли нито за пенсионна възраст, нито за края на живота какъв ще е...

# 139
  • SF

Сатурн, Нептун , Уран  и Слънце в 8ми
😀

Ми, както се  вижда, оцеляваш. Simple Smile Е, до 200 години няма да оцелееш.
И аз съм с Марс точно върху ИЦ. Управител на 7 дом.
Малефиците са повече от бенефиците. То затова така се получава.

# 140

Сатурн, Нептун , Уран  и Слънце в 8ми
😀

Ми, както се  вижда, оцеляваш. Simple Smile Е, до 200 години няма да оцелееш.
И аз съм с Марс точно върху ИЦ. Управител на 7 дом.
Малефиците са повече от бенефиците. То затова така се получава.
Аз за старостта питам
Ааа не се знае както са я забързали тая ера на Водолея туко виж ни предложили барокамерите  дето ни ги показваха във филмите през 80те 😀

# 141
Koга свършва въпросната ера на Водолея? Да му се не знаят шантавите проявления... Grinning

# 142
  • При децата ми

Хмм, Юпитер ми е в 4-ти дом... Ама, е ретрограден! Smile Управител на 4-ти и 9-ти дом е Венера.

# 143
Koга свършва въпросната ера на Водолея? Да му се не знаят шантавите проявления... Grinning

Тя тепърва започва Simple Smile

# 144

Сатурн, Нептун , Уран  и Слънце в 8ми
😀
Сатурн в 8 ми не даваше ли дълъг живот?

А ако нямам планета на 4ти дом какво означава? Joy Управител му е Венера, която е в 1ви.

# 145
Сатурн в 8 ми не даваше ли дълъг живот?

Мисля, че ако е добре поставен дава дълъг живот и добра физическа издръжливост Hands Plus1

# 146
Силен и без лоши аспекти Сатурн в 8ми дом според индийците може да даде дълъг живот, но трябва да са изпълнени други условия за дълголетие в хороскопа.

# 147
8 дом е дом на разрушенията в традиционната астрология.
Сатурн ако е добре разположен, предразполага за получаване на наследство. Това е дом, който не "вижда" АСЦ, или всичко което ние не виждаме и изведнъж се появява пред нас ни изненадва, плаши..., поради това,  се счита за нещастен дом..
Докато Сатурн, разположен много добре в 7 дом силен, дорифорий, в секта, подържан от благодетели е указание че човек ще натрупа състояние в късна възраст чрез тежък труд, но в младостта си ще бъде нестабилен...

# 148
Какво бихте казали за моя Сатурн, който е и У1? Струва ми се, че е в квадратура с асцедента ми, който като управител на физическото тяло май няма да го докарам до дълбока старост...или греша? Зависи от орбиса тук.. Май само това ми е с негативен аспект, но и достатъчен сам по себе си 🙄🫥
Дотук съм получила едно наследство.

# 149
За определяне на продължителността на живота се използват доста сложни методи с анализи и изчисления, не може да се каже на прима виста каква ще е. А в астропсихологията тези методи изцяло липсват.

Общи условия

Активация на акаунт