Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 803
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Добре, благодаря. А това, че сигнификатор е в последния градус на знака означава ли нещо по-специфично? Както и че управителят на часа е ретрограден?

Ретрограден или изгорен сигнификатор не е особено благоприятен показател.
Ако е в последния градус и сменя знак, предстои общо взето промяна в състоянието.
А в каква посока е тя – това зависи дали сигнификаторът си влошава или подобрява статуса.

# 421
Здравейте.
Гледах си солара за 2024г и положението на Сатурн в 8 соларен дом хич не ми харесва. Отделно прави и опозиция към Венера натална.  У1соланен дом в 4 соларен дом. Соларна Луна в 12 соларен дом...все опасни домове на инциденти и край на някакви неща..
Като си чета записките от един соларен курс дето карах навремето пише, че това може да доведе до събития свързани с инвалидизиране дори.
Навремето мама почина, когато транзитния и Сатурн се озова в наталния и 8 дом, тъй че тази осмодомна сатурнова комбинация хич не ми вдъхва спокойствие. Мислех да не се вглъбявам и да не чопля нещата, но не ми дава мира...
Прилагам соларната си карта

Дирекционната такава

И транзити и прогресии за средата на годината да се види какво ще е положението:

Въобще соларен Сатурн в 8 соларен дом може ли да докара някакви фатални или опасни събития?
Ще съм много благодарна за мнения.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 10:58 от Силфида

# 422
In4ey, по принцип и да не е радикална картата не пречи да се разчете - так съм чувала. Зет винаги досега ми е давал, че картата е не радикална. Един път не е показал друго. Иначе Меркурий в стрелец и Венера в скорпион - и двете Са в заточение. Какъв е въпросът - ако не е тайна?

# 423
При транзити, кога съвпада се счита за напрегнат аспект ?
Да кажем при Марс съвпад Сатурн или Марс съвпад Уран, негативно ли ще се прояви или положително?

# 424
При транзити, кога съвпада се счита за напрегнат аспект ?
Да кажем при Марс съвпад Сатурн или Марс съвпад Уран, негативно ли ще се прояви или положително?

Първо в наталната карта се оценяват планетите, как са поставени, на какви теми са сигнификатори,
и след това вече разглеждаме транзитите на тези планети, които участват, като Хронократори в годината за която правим прогностика. В Хронократорите не участват Уран, Нептун и Плутон. това е причината транзитите например на Юпитер или друга планета да няма събитие-защото в тази година тя не участва в Хронократорите-или нейното Време за изява не е в тази година.

# 425
По ведическата астрология Сатурн съвпад Южен възел в Риби ще попречи ли за реализация по нептуновите професии ?

# 426
По ведическата астрология Нептун няма нищо общо и не участва в схемата за определяне на професията в хороскопа.

# 427
Здравейте,
Това ми е картата.
Моля ви , подскажете ми имам ли данни за създаване на стабилно семейство и за създаване и отглеждане  на деца.
Била съм на астролози , но преди няколко години не ми беше тема , а сега усещам огромено напрежение в тази сфера.

Приемам и препоръки за среща с астролог. В София.
Че напоследък ми е много сложно да се вписвам в нормалния живот. Simple Smile
Била съм при Силва и Иво Иванов, но Силва май към момента не приема , а Иво е много обран откъм разсъждения , а на мен ми се иска малко по-дълбинен разговор.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 11:41 от Serendipity*

# 428
Здравейте ,
Отн Прогресивна карта -
Някой преживява ли сега съвпад на прогр..Луна  със прогр.Хирон  и ако да , какво освобождава

Аз съм с такъв аспект сега и търся други като мен 😀☕🌞

Темата е доста значима и дълбока  ,предвид Плутоновостта на сегашните времена и изборите на душите ни да преживеем всичко това

# 429
Здравейте,
Това ми е картата.
Моля ви , подскажете ми имам ли данни за създаване на стабилно семейство и за създаване и отглеждане  на деца.
Била съм на астролози , но преди няколко години не ми беше тема , а сега усещам огромено напрежение в тази сфера.

Приемам и препоръки за среща с астролог. В София.
Че напоследък ми е много сложно да се вписвам в нормалния живот. Simple Smile
Била съм при Силва и Иво Иванов, но Силва май към момента не приема , а Иво е много обран откъм разсъждения , а на мен ми се иска малко по-дълбинен разговор.

Скрит текст:
Ако искаш да е среща на живо, в София съм била при Джина Василева, мисля, че е ОК.

# 430
Какво може да се очаква от директния ход на Уран в 8 дом?

# 431
  • София
Някой има ли наблюдение при точен съвпад на Соларен АС с натален ДС и обратното съответно.
Освен евентуална раздяла с половинката(така четох) какво да се погледне за по точна прогноза. Какво да се погледне в прогресията,да потвърди или отхвърли раздяла?

# 432
Тема ще са Ви взаимоотношенията. Най-общо казано. За прогноза не се гледа това или онова.  Анализират се съвкупност от фактори.

# 433
Общо взето соларен АС в съвпад с натален ДС може да показва някакъв обрат в ситуацията, промяна в обстоятелствата. За някои може да е раздяла, за други – начало на връзка. Освен това седми дом има и други значения.

# 434
  • София
Общо взето соларен АС в съвпад с натален ДС може да показва някакъв обрат в ситуацията, промяна в обстоятелствата. За някои може да е раздяла, за други – начало на връзка. Освен това седми дом има и други значения.
В случая говорим за семейство и при единия има съвпад на осите ,но противоположно. 7дом нали са семейните и бизнес отношенията,какво пропускам като значение за него?
При другия човек в семейството Ас соларен е в 7 дом,а ДС соларен в 1 дом,но без съвпад на осите.

Общи условия

Активация на акаунт