🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 486
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 110
  • България
Емилия дразнеше Коко с гласа си.

Страшни провинения на Коко! И нас във форума Емилия ни дразнеше с гласа си още първата седмица! Grinning
Търси се под вола теле.

# 1 111
Дай Еми, да мълчи, за за може на
цар коко да му е добре . Лигльо

# 1 112
Очакван развой досега, Теди имаше шанс, но е много бавна.
И изобщо не слушаше отбора си, даваха ѝ съвети да се цели в дадена мишена, а тя хвърляше където и падне.

# 1 113
Тая Емилия само като си отвори устата и ми идва да я халосам с тиган по главата.

# 1 114

Страшни провинения на Коко! И нас във форума Емилия ни дразнеше с гласа си още първата седмица! Grinning
Търси се под вола теле.
Не става дума за това, а как доволно мрънкаше как Теди се справила зле на битката си. Като че ли е първата. Пък и Линда не беше толкова по-добра от нея.

# 1 115
Емилия дразни всички с гласа си.

# 1 116
  • България
Скрит текст:

Търси се под вола теле.
Не става дума за това, а как доволно мрънкаше как Теди се справила зле на битката си. Като че ли е първата. Пък и Линда не беше толкова по-добра от нея.

Професионален спортист мрънка, че някой е играл без хъс на битката си! Жива да не бях! И друг път е казвал, че много се дразни на такова поведение.

# 1 117
  • Валенсия
Скрит текст:
Не знам, снимките са от профила на Нанси, може тя да не се е снимала с него. Основно с Канатица и момичетата на Елбетица са нейните. Ако попадна на други, ще ги кача.

Ето една, май е с всички, има ги и Петър, Андрей и Жоро. Станислав, Хорхе, Лили и Неделина не виждам.

Аз и Иванка не я виждам.  Thinking

# 1 118
Лилка очеизвадно преписва от Иван Joy

# 1 119
Досега два верни отговора имам

# 1 120
  • Разпиляна във въображението
Мен не ме дразни гласът на Еми.

По критериите на Коко Иван трябва да е пътник.

# 1 121
И този въпрос познах. Някак не са много трудни въпросите

Браво на Линда! Тръгна слабо, но навакса!

# 1 122
  • София
Много непрофесионално поведение от Андрей през целия сезон!
Изключително възмутена съм как от ден едно подкрепя Елбетица и по никакъв начин не се опитва дори да го прикрие в коментарите си. Много дразнещ човек, имам чувството, че с годините става по-заядлив и озлобен.

# 1 123
Водещата никаква нотка на изненада , никаква тръпка в гласа й 🤦♀ Присъствието и е супер излишно

# 1 124
  • София
Канатите никога не са имали "концентрация" - освен в групичките по интереси Кой-Кого.
Като цяло ги съжалявам (заради няколко само от тях).
Предполагам, че ще махнат Теди. Както и да е
Тази година "оттатък" ми е по-грабващо (дето за първа година гледам изобщо повече от прехвърляне в рекламите.
Може би като останат 7-8 ще ми е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт