🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 503
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 095
Начи тая Теодора е такава флегма... Вятър я вее на бял кон! Цяло чудо е че стигна и до тук. Ще ми е чудно да и видя времето. Водещите, разбрали сме отдавна на кой отбор по принцип симпатизирате, аман от вашите пристрастия!

# 1 096
На мен ми е много бавна Теодора. И провалена. Мисълта и минава като пътнически влак. Усещам, че тя ще е пътник днес...
diat4i писали сме заедно

# 1 097
Според мен Теди печели тази битка.

# 1 098
  • Разпиляна във въображението
Те така казват на всички, че опонентът им се е справил добре и т.н. Моето впечатление, че като цяло са добронамерени към Канатица. Подсказват им и в игрите със своите подхвърляници.

Браво на Линда! Трудно ми е да повярвам, че разликата ще е в секунди.

# 1 099
И според мен Теди печели, въпреки че не ми се иска.

# 1 100
Теодора грам мисъл не вкара при второто препятствие. Какво ги мяташе ония ми ти ръце една след друга. Торбите хвърчат нагоре, че и се връщаха назад. Мани, мани...

# 1 101
Йесс бееее, победата е най-сладка, когато не е очаквана. Ами хаотичното хвърляне на Теди си каза думата.

# 1 102
Теди е пътник......

# 1 103
Коко си показва рогцата.

# 1 104
Изпуснах днес епизода… Какво е направил Коко?

# 1 105
Ох майко... от професорски син, дървар искат да извадят, ми не става... този просто не знае какво да прави с триона.

# 1 106
  • България
Битката беше интересна, докато Иван не се закучи.

Елбетица подкрепят Иван, скандал! Grinning Grinning Grinning Смятай колко е зле битката!

Андрей е един от най-добрите мъже този сезон. Иван този ден изпсува, а предната седмица критикуваше Кенан и неговото псуване.

# 1 107
Дано следващата седмица извикат ухаЖоро и Коко на дуел, че ще си дотътрят без битка до финала

# 1 108
  • Разпиляна във въображението
Когато Андрей реже все едно изпада в "транс" движи равномерно, не се оглежда. Супер!

Петър колко прав бе за Иван - за паниката и грешките.

Коко изнервен, което е нормално. Не разбрах кой от Елбетица го дразнеше с гласа си, но подозирам, че Петър. Не си гледат играча, ами коментират противниковия отбор.

# 1 109
Емилия дразнеше Коко с гласа си.

Очакван развой досега, Теди имаше шанс, но е много бавна.

Общи условия

Активация на акаунт