🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 933
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 225
Съгласна. Също много се дразня как Сергей прехвърли вината за това, че иска да напусне предаването, на Петър. За него се направиха не знам колко врътки, че да е добре и да остане. Той дефакто е мрънкач и нелоялен човек, но има нахалството да прехвърли винаги върху друг човек. Не знам за какви ценности иде реч при него. Не знам.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 14:32 от Alucard

# 226
Ния е там за да разбере какви ще ги вършат жените , нали Ния определя Пешо като баща за нея. 🤦‍♀️. Иначе очаквам Пешо, Андрей и Валерия да са на дуел в понеделник.

# 227
  • Mediterraneo
Не вярвам подобна завера с участието на Ния да има успех. Тя буквално гледа Петър като хипнотизирана, не смятам, че може да се обърне срещу него.

# 228
  • София
Петър, Андрей и Валерия е правилният избор, но може и Линда да изберат на мястото на Валерия.

Относно Сергей, не го намирам за предател, но не се защитават така ценности. Точно, изправяйки се срещу Петър, можеше да ги защити.

# 229
  • Разпиляна във въображението
Основното за Сергей било фермерството - градинката, животинките, да се опознават. Това добре, но ако бе в друга Ферма, а не тази, в която всеки ден са на битки и трябва да събират пендари. Сега в Канатица ще го видим какъв лидер би могъл да  е. Заради него, ако отпаднат съотборниците му трябва да се лишат от техен си човек, а Кенан е силен кандидат за отстраняване.

# 230
  • Варна
Не вярвам подобна завера с участието на Ния да има успех. Тя буквално гледа Петър като хипнотизирана, не смятам, че може да се обърне срещу него.

Да. Адски антипатична ми е и такива глупости ръси, Петър й бил като баща 🤣🤣

# 231
  • София
Не. Flushed
Той сезона ще свърши, а не съм запомнила имената нито на участниците, нито на отборите.
А, помислих, че може да е някаква закачка. Simple Smile

Никаква изненада в това, че Сергей нямаше нищо против да мине в другия отбор, най-вероятно даже е очаквал подобно предложение като е поискал да излиза. Дано най-после си е попаднал на мястото и спре да мрънка, че вече не се понасяше. И колко да е интелигентен, като не може да говори? Изобщо не разбрах какви са му възвишените цели и идеали и за какво се бори, пълна боза. То не бяха сравнения с Левски и кого ли не, голямо вживяване, голямо чудо. Искал да си кОпа в градинката и да не мислят само за пендари. Ами добре, но това у вас. Тук се играе, пендарите са най-важни и всичко се върти около тях - и битки, и задачи.
Гласуването на Канатица искрено ме озадачи и в частност "не"-то на Борис. Мислех го за по-умен. От Кенан, Иванка и Лилия го очаквах, те са си страхливци. Хем слаби та знае ли се, хем не искат подсилване. Брех! И то тъкмо паднали на играта, Иванка отново нищо не може, щяла да си прищипе пръстите на пушката, но пак нагла: "Ние сме си силни и без Сергей." Сериозно ли? Кога това?!
Грозна реакция от страна на Кенан и Лилия по отношение на Линда. Вярно, че леко предОбри нещата, много е млада и сигурно си мислеше, че е интересна и остроумна, но чак такива нападки не заслужаваше. Лили е в голяма грешка да смята, че щом тренира и е преживяла много неща в живота, е силна и на арената. Двете нямат нищо общо. Само се пали и има хъс, но не е показала нищо запомнящо се, дори напротив.

Коко и мен разочарова с тази политкоректност. Ами имаш позиция, изложи я. Каква полза от това, че осъди поведението на Кенан и Лилия, като не ги спря?

И аз смятам, че избраните за дуел ще са Петър, Андрей и Валерия.

# 232
И в Канатица Сергей ще си работи по задачите.Какво се очаква -нА ти, Серго това лидерско място...
Те са заедно от осем седмици и ще чакат Сергей да дойде да поеме юздите на Канатица...Дори Иванка има по-голямо самочувствие от него.Мрън-мрън Петър, но Петър им изкара доста пендари и се предлагаше за битките, което не видях Сергей да прави.
И Петър си има трески за дялане, но не беше това начина да се противоставя.Явно толкова си може.

# 233
Според мен на дуел ще са Петър, Георги и Еми. Да видим. Simple Smile

# 234
Ами по-противен човек от Кенан този сезон НЯМА!

# 235
Бъдете позитивни. Можеше Кенан, Кирил и Ивайло да са в един сезон.

# 236
Според мен на дуел ще са Петър, Георги и Еми. Да видим. Simple Smile
Изгледах трейлъра и по това кой участва в играта вече знам кои са на дуел. Да не го гледаш, ако не искаш да разбираш.

# 237
  • при късмета
Бъдете позитивни. Можеше Кенан, Кирил и Ивайло да са в един сезон.
Барабар с Шопски и невестулката

# 238
  • София
Според мен, Сергей не искаше просто да си тръгне или да смени отбора, а наистина да заяви на всеослушание, че Петър самовластва в Елбетица и да провокира някакви последици за него. След като предната вечер говори пред отбора, после имаше разговор между него и другите двама мъже. Във вчерашния епизод Петър и начинът, по който ръководи отбора, бяха една от главните теми. В днешния - жените ще коментират Петър. На Петър столчето започва да се клатушка и скоро ще падне от него.
Самият Сергей вероятно си дава сметка, че тази игра няма да я спечели. Но прави така, че победителят да не е и Петър.
Оттам нататък - всеки ден вътре му е подарък. Спре ли да преследва наградата, може да се отдаде на "приключението Фермата" и да се опита да го изживее по начин, който повече да се доближава до първите сезони на предаването.

Не се съмнявам, че Сергей е допускал възможността да му предложат да смени отбора и да приеме. Въпреки това - смятам, че постъпката му си беше точно форма на протест. Не иска да е в един отбор с човек, когото смята за отровен. Не е длъжен да доиграе играта в един отбор с него. Намери начин хем да е далече от Петър, хем да остане в играта. Много добре. Няма друг ход с човек като Петър. С него разговорите са напълно безсмислени. Още в началото, когато Станислав надигаше вой, Петър даваше някакви обещания, че ще се промени.... И какво? Такъв човек не се променя. Това е той.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 16:51 от Vivi

# 239
Който и да е победителя извън Петър е win win. Ако Петър беше малко по-обран и не всичко се въртеше около него, можеше да има вота на зрителите, ако стигне до финала, но очаквам самия той да се наиграе в неговата игра.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 17:18 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт