🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 572
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мартина и рязане с трион тренирала. Ти да видиш. 😀😊
Значи след Нанси, Петър и Ния имаме още един състезател, който се е готвил целенасочено за участието си във Фермата. Може да има и още разбира се, но засега за тези знам със сигурност.
Браво, точно такива участници харесвам и точно такива трябва да влизат. Подготвени.

# 211
Поведението на Линда и мен ме подразни, може би защото като цяло ми е неприятна. Не виждам какво толкова са и казали - просто да спре да увърта, и да каже директно кой избират. Веднъж да се правиш на остроумен добре, но на всеки един, и на мен ми е в повече.
Радвам се, че Сергей отиде в Канатица. Да видим какво ще покаже там.

# 212
  • при късмета
Попаднах на лоша новина. Починал е Тома- Айляка. Мисля, че беше в 3 сезон, излезе рано, на края като влязоха всички участници за гласуването, подари червилото на футболиста
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/808086?fbclid=IwAR1tKeyrL … IXb7-S0umJOSX7q3A

# 213
Не знам защо се учудвате от това , че продукцията търпяла турския Ганьо 🤷♀ Всяка години очевидно умишлено , за да дразни съотборниците и зрителите има по няколко такива индивида. И опосумите така завъртат нещата , че представят тия хора за интересни и добри по своя си начин ‼ Аз освен просташко поведение, вербално насилие и хъркане по цял ден , друго не виждам. И най-интересното е че такива хора някак си се промушват към финала и остават до края 🥲

# 214
  • Разпиляна във въображението
Малко ми стана смешно, че от Елбетица са искали сведения за здравословното състояние на Иван. Остава това да се въведе като част от избора на дуелистите - сводка за играчите как са с краката, гърба, кръста, ръцете и т.н.

# 215
Надкаст не са правили скоро видео за Фермата. Надявам се, че не се вслушват в коментарите на разни потребители, които не искали да ги гледат как обсъждат Фермата.

И Сами коментираше това. Синдромът на дуелиста. Точно преди дуел всичко те боли.😁

# 216
  • София
Лека му пръст на Тома!

Според мен не са се отказали, но Туджаров нали отиде малко на странстване за една седмица и може би заради това. Тази седмица би трябвало да има надкаст за Фермата.

Иначе Ивайло е надградил много и честно казано задава по-интересни въпроси на своите гости.
Ивайло е бил редактор този сезон и е взимал част от синхроните на участниците също така. Официално си е част от екипа вече.

Приси за геройството си в играта с 'давенето'

# 217
Кой е Тома?

# 218
  • Варна
На официалния сайт на Фермата са сбъркали Иванка с Йорданка. /Аз пък я бях нарекла в началото Пенка./
Joy

# 219
  • София
Да почива в мир Тома. Той малко се задържа във Фермата, но много хора го помним.

Браво на Приси, много беше добра вчера и то такъв хъс за игра, която няма голямо значение.

Сергей се излага и аз намирам Петър за авторитарен, но това не означава да бяга. Не мисля, че го прави заради парите. Наистина Канатица ще му подхождат повече, ще му дават задачи, ще си работи и ще се чувства добре. Петър се разпорежда за всичко, не само за битките, а и за задачите. Само, че той не е  някакъв злодей. Сергей трябваше да се заяви и да си издейства, каквото иска, така щеше да спечели симпатиите на хората. Показването на характер е много по-приятно за гледане от мрънкането.

Линда не е направила нищо, това се прави не за пръв сезон. Само, че преди водещият казваше имената.

Сменянето на отбор също не е прецедент, радвам се, че го взеха Канатица. Мен ме напряга дългите конфликти и ми става досадно да слушам едно и също. Да видим сега как ще се наместят пластовете.
Миналата година смениха Аксиния и Хепи Ванче. Аксиния се приспособи, Хепи не успя и в новия си отбор. Сергей очаквам да е добре в Канатица, но едва ли ще му имат доверие. Ще отпадне при някое гласуване с довод, че с другите хора са от началото.

Иван ми харесва. Все е контузен и явно фичиески не става, но ми допада, че пое лидерството и не го е страх всеки път да си каже какво мисли. Възпитан мъж.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 13:11 от Niya-

# 220
Малко ми стана смешно, че от Елбетица са искали сведения за здравословното състояние на Иван. Остава това да се въведе като част от избора на дуелистите - сводка за играчите как са с краката, гърба, кръста, ръцете и т.н.
Питаха го за здравословното му състояние, защото предния път като го избраха, от Канатица бяха недоволни от този избор при положение, че е контузен. Но аз на този етап директно бих го избрала, без да питам, той от доста време си е с тая контузия. Какво се очаква? До края на Фермата да го щадят ли?

# 221
Аз пък съм на мнение, че Кенан си беше прав в ситуацията. Да, беше малко груб, но такъв му е нрава и начина на изразяване. Всички се съсредоточиха върху това, че е разплакал 20 годишно момиче.. Е моля ви, на нея прави ли ѝ чест стани си, седни си на мъже с 15тина години по възрастни... И като от 5 изречения си плувнала в сълзи, какви ги вършиш във Фермата.
 Не ме линчувайте, просто изказвам моето мнение и недоволство от това, че всички скочиха върху Кенан и Лили.
Защо да те линчуваме.. реши да вкара напрежение в избора и добре и се получи.
Дефакто Сергей сам си стана, затова му каза да седне, не е избран.
Нищо не може да оправдае простащината на Кенан.

На мъжа ми Петър му приличал на:
Скрит текст:

Да, Кенан, че си е рязък и груб, спор няма, но точно в този случай беше спокоен и премерен /спрямо възможностите му/, просто раздразнен, според мен.
Изключително неприятен и за мен е този театър, който разиграват при номинациите, още повече по нечия заръка.
Момичетата се излагат вече влачейки се по тоз "хубавец"- Пешко.

# 222
  • София
Според мен точно Мартина ще надигане първа глас срещу Петровата диктатура Wink

# 223
  • Варна
Момичетата се излагат вече влачейки се по тоз "хубавец"- Пешко.
Така ми е ясно че мислят от Канатица, защото така изглежда отвън.
Но честно и ти като зрител ли ги виждаш така нещата? Петър не е слушан безпрекословно, не е идеализиран.
На него егото и самочувствието му му идват в повече, но това си е само негова грешка. Не мисля, че жените в Елбетица са заслепени.

# 224
В промото за тази вечер се вижда женска завера между Пхриси, Ния, Мартина и Валерия срещу "царя".

Общи условия

Активация на акаунт