🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 963
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Положението на зелените жени е патово (ако не и предизвестен мат). Добре, една казва - аз съм си за нас, ако ще и да падаме. Друга - ще говорим със Серго оттатък, той ще ни каже.
Резултат (мн.възможен) - Серго дава акъл как да махат Пешо, после си разчиства още място откъм мъжете с женска коалиция при зелените. Жените падат една след друга там, останали без мъже (поне за някои от дейности, игри и т.н.). И Сергейч върви напред. Глупаво става. Макар да им се радвам на дамите, че искат да се вземат в ръце...

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 21:04 от EmBrother

# 271
Една патка мислила, мислила...

# 272
Ако не бяха "стратегиите" на Петър, които успяха да ги добутат до тук, половината от тези дами може би щяха да бъдат вкъщи. Rolling Eyes

# 273
  • Разпиляна във въображението
Беше забавно да ги гледам как се навиват. А в Канатица е обратното положение - 3 жени и останалото мъже. Там не чувам мъжете да се крият по кюшетата и да се жалват, че ще ги отстрелват един по един Simple Smile

Петър може да е нетърпим, но е техният двигател. Ако той падне ще е интересно как една по една жените ще си заминат.

# 274
Не разбрах защо ако паднат Елбетица, трябва задължително да си тръгне Вал? а не някой от двамата мъже.

# 275
  • България
Не разбрах защо ако паднат Елбетица, трябва задължително да си тръгне Вал? а не някой от двамата мъже.

Защото нямат да имат достатъчно мъже за дърводелските задачи, задачите с месо, мъжките роли в битките.

# 276
Защото явно жените (тези) не могат да броят. 😁

# 277
  • Разпиляна във въображението
Идеална игра - сега жените с един мъж ще се борят Simple Smile

# 278
  • България
Много плажна битка изглежда! И ми се струва глупава с това пилеене на вода. В България има обезводнени райони.

# 279
Тази игра е много смешна! 😂😂😂

Отново просташкото ми чувство за хумор съвпада с това на Иван.😅

# 280
За струята ли? Joy

# 281
Да 🙈😁

# 282
Като гледам жените от Елбетица как се справят с играта дотук, мисля че малко са закъсняли със стратегиите за женско царство.

# 283
Леко се открехна завесата, относно как биха се справяли в игрите без този зъл използвач Петър

# 284
  • София
И се вижда колко/каква е "самоуправията" на 5-те момичета. Дано задобреят в крачка.

Общи условия

Активация на акаунт