🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 933
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 255
Ами от деца сме заедно, но с годините става все по труден за комуникация и се разреждат контактите ни. Нетърпим е!

# 256
Доволна съм, че отстреляха Мудевица.
Отдавна си плаче за номинация, даже дълго се задържа и минаваше между капките.
Много вероятно това да е лебедовата й песен.
Предвид, че няма много качества, шансът й да мине елиминациите е нищожен независимо срещу кого ще се изправи.

# 257
Синева, май обърка темата.
Не мога да гледам в реално време, но и коментарите ми стигат. Петър може да е the best, но за мен е адски досаден.

# 258
  • при късмета
Доволна съм, че отстреляха Мудевица.
Отдавна си плаче за номинация, даже дълго се задържа и минаваше между капките.
Много вероятно това да е лебедовата й песен.
Предвид, че няма много качества, шансът й да мине елиминациите е нищожен независимо срещу кого ще се изправи.
А сега да видя кой пуска спойлери Joy За мен е спойлер, защото още не съм го пуснала, в началото съм на Фермата. Шегувам се, разбира се, ама си пренеси мнението, че после ще си помислиш, че са те изтрили Joy

# 259
Ако не бяха изгонили мъжете, точно тези жени щяха да са вън. Не знам дали го разбират обаче.

# 260
Брей , жените сега се сетиха какво става 😄😄. И веднага Петър седна да дочува какво си приказват, защото знае че за него става на въпрос 😄

# 261
Нещо не мога да схвана логиката на тази групичка Joy

# 262
Дамите от Прее*етица слязоха от крушата каква е печелившата тактика.

# 263
Нещо не мога да схвана логиката на тази групичка Joy
[/i]
Те и те не я разбират.

# 264
Какви “ жертвени агнета”? Все някой трябва да отпадне, досега само мъже отпадаха… Ред е и на жените. Логиката липсва. 🙄

# 265
Петър е добър играч, но стратегията му да е вся и всьо е грешна. Ясно е, че тия кокошки около него в един момент ще се осъзнаят. Лили просто им помогна да се осъзнаят по-бързо. Друг е въпросът, че без него, а и без Сергей, ще отслабнат доста.

# 266
Аз пък мисля, че жените използват Петър. Прави им стратегии,  ходи най-често на дуели и им носи победи. Joy

# 267
Да, логика - липсва.

# 268
Имаха наглостта да се изкарат жертви.

# 269
За мен логиката беше Петър и харема му да се подкрепят взаимно до края. Присияна превключи, че не могат без Петър. 👀

Общи условия

Активация на акаунт