🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 980
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 390
  • при късмета
Аз мисля, че е той. Фръцвал ми се е, че съм го кръстила "циганато" и то в 1л. ед. ч., т.е. от лична позиция. Дано поне е станало ясно, че с някаква асоцияция или прякор ми е по-лесно да разграничавам участниците. Както като кажа "невестулката" или "мишата физиономия" всички знаят за кого говоря. Аз наистина ѝ забравих истинското име м/у другото.
Не е длъжен да ми отговаря разбира се. Както казах участието и да се е отразило зле на пиянката, напълно си го заслужи, ама ми е за детето

# 391
И аз не вярвам.
Ама аз даже и не мисля, че потребителят, нарочен за Ивайло, е той.
Той е.
Аз мисля, че е той. Фръцвал ми се е, че съм го кръстила "циганато" и то в 1л. ед. ч., т.е. от лична позиция. Дано поне е станало ясно, че с някаква асоцияция или прякор ми е по-лесно да разграничавам участниците. Както като кажа "невестулката" или "мишата физиономия" всички знаят за кого говоря. Аз наистина ѝ забравих истинското име м/у другото.
Не е длъжен да ми отговаря разбира се. Както казах участието и да се е отразило зле на пиянката, напълно си го заслужи, ама ми е за детето

Ама Вие от къде знаете как се е отразило участието на Надежда че да мислите че за какви са последствията за нейните деца.

# 392
  • Разпиляна във въображението
Трябва Коко и Ухажора и те да се прояват на арената.

# 393
  • София
Кирил се появи на сватбата на Цвети. Имаше го на снимките.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:32 от Vivi

# 394
  • при късмета

Ама Вие от къде знаете как се е отразило участието на Надежда че да мислите че за какви са последствията за нейните деца.
Имам познати в Нови хан.
Още през сезона се появи в темата защитничка на невестулката, която влезе да ни обясни колко добра жена е, макар и да не контактува особено често със съгражданите си. Да, тя и преди участието си е била с малко контакти в населеното си място, но децата ѝ учеха там, а голям избор от училища няма. След него и малкото хора, които са контактували с нея са се отдръпнали, разочаровани от представено ѝ. С две думи, мнението е, че са разбрали що за стока е, защото така или иначе не са я опознали на живо. А и сама можеш да си представиш какво се е случвало в у-ще и какви са били коментарите, които децата ѝ няма как да избегнат

Кирил се появи на сватбата на Цвети. Имаше го на снимките.
Имах предвид, че на събирания на фермери го няма. Например в къщата на овчаря (от 6 сезон) често се събират, от всички сезони, ходят си на гости, също не само участници от един сезон, има поканени и от други, а него никога не съм виждала на такава сбирка, към края на всеки сезон, като не издават новите излезли се събират в някое заведение, почти винаги има поканени от предишни сезони се появява по някой, за такива публикации говорех. На Цвети личните профили не следя, там може и да е бил

# 395
окей, разбрах Ви.

# 396
  • София
Снимката от сватбата на Цвети е от “24 часа”.
И аз не я следя.

# 397
Коя е тази с розовия шал до Любимец 13 (Коцето) на снимката от сватбата?

# 398
Коя е тази с розовия шал до Любимец 13 (Коцето) на снимката от сватбата?
Приятелката му

# 399
  • София
Мислех, че е гей. Бях го забравила, един от най-неприятните образи за мен. Малкото 40+-годишно Коце, което всеки трябваше да пази.

# 400
  • при късмета
Мислех, че е гей. Бях го забравила, един от най-неприятните образи за мен. Малкото 40+-годишно Коце, което всеки трябваше да пази.
Всъщност, всеки го пазеше за себе си, а не, че са го пазели по принцип да не излезе

# 401
  • София
И той го искаше и беше влязъл в тази роля.

# 402
И аз не вярвам.
Ама аз даже и не мисля, че потребителят, нарочен за Ивайло, е той.
Съдейки по публикациите и присъствието във форума и аз смятам, че това не е Ивайло.

# 403
  • България
Кой е Кирил, коя е жена му, какво е направила, кой е Ивайло?

# 404
  • София
Кирил и Ивайло са двама участници, заради които спрях да гледам Фермата 7.
Направиха сезона непоносим. Ивайло отпадна по някое време, обаче Кирил стигна до финала.

Общи условия

Активация на акаунт