Аз не знам защо се тръгва по плоскостта "жените на Елбетица са се подлъгали и сега ще бъдат жертвени агнета". Както някои вече писаха - ако не бяха изгонени Станислав и Гого, щяха да бъдат изгонени жени, тъй че не скупчването около Петър ги е закарало напред, а това, че просто Гого беше по-слаб играч от жените, а Станислав пък беше най-дразнещ. Видя се, че на практика първият отстранен от отбора беше наистина най-слабото звено, но пък и най-близкото до Петър в оня момент - Моника. Затова като причинан за патовата ситуация, в която е "харемът", посочих втория отговор - слабохарактерните мъже в Елбетица. Въпреки че това се отнася не само за мъжете и е по-скоро сляпо следване на "директивите на Пепе". Отчитам две основни грешки на отбора досега - че избраха Линда и че допуснаха Сергей да си тръгне от тях. Те поначало отборите започнаха с повече жени (6 срещу 5-ма мъже). Да, отстраниха Моника, но направиха същото и с Гого. С избора на Линда просто отново увеличиха процента на жените. Не си спомням добре, но май при този избор отново най-силно се чуваше гласът на Петър. Сигурно Боби им (му) се стори слаб, но каквото и да се говори, все пак е мъж. Освен това избора на дуелистите от Елбетица го правят Канатица и не може да се разчита на това, че те ще изберат някого, срещу когото Елбетица искат да гласуват при евентуална загуба на елиминационния дуел.
Е, разбира се, целият този сценарий чудесно устройва Петър, нищо чудно, че той си го е написал и си го следва съвсем усърдно. Човекът знае как да си играе играта. И въпреки че не го харесвам, няма как да оспоря това.
И да, в момента в Елбетица наистина стана по-интересно. Мен обаче, незнайно защо, все ме дърпа къмм Канатица. Симпатизирамм и повече. И понякога даже не мога сама да си обясня на себе си защо.
ма ко, коя е Василка?