🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 026
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 495
Калоян също беше много силен на терена , но коалицията с Петър , Антония и Жанет му изяде победата.
Победата му изяде, че беше прясно прекарал Ковид. След този случай май не откагат играенето на финала.
И беше един кучи студ на финалната битка. Личеше му, че не е възстановен още гвардееца.

# 496
Не. Това е друг Калоян.  Ние говорим за гвардееца

# 497
Спомнях си преди малко играта "За кого бие камбаната" в първоначалния й вариант и колко ощетени бяха Канатица. И оттогава доста се набива на очи тенденциозно отношение. Още от разпределението се забелязва несправедливост. Нормално е хората да симпатизират масово на червените при това положение. Отделно от това "Сакатица" си я гони и една каръщина...
Ще стискам палци и довечера да е така и си ходи Лили.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 15:19 от Не се сърди, човече

# 498
Спомнях си преди малко играта "За кого бие камбаната"
Ох, ще ме уморят ИА с тези имена на битки този сезон.
След Ърнест Хемингуей иде ли ред на Джон Стайнбек ?!
Да очакваме ли битка "Улица Консервна" за консерви от Лидл?!
След, като гледахме няколко епизода "За мишките и хората от КаТаница", сега гледаме  "За мишките и мадамите, които са На изток от рая".
А довечера ни предстои да видим епизода "Гроздовете на гнева към Петър". Satisfied

Американска класика във Фермата!
А вместо черга на промото, да въртяха снимка например на Кенан и Иванка на фона на Фермата, нещо като римейк на Американска готика на Грант Ууд.

Българщина в своеобразен космополитен вид. Satisfied

п.п. Извинявам се за лиричното отклонение, но понеже гледам с превъртане съм пропуснала тези култови наименования на битките. Голям пропуск! Nerd

п.п. В Пловдив ни разтресе преди малко.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 16:30 от sineva 1

# 499
  • Разпиляна във въображението
Но накрая Калоян си намери хубава жена Simple Smile

# 500
  • София
Калоян май точно във Фермата си намери жена - беше танцьорка в една от групите, които влязоха една вечер, и представяха традиции, или танци.
Едно много красиво синеоко момиче.

# 501
Но накрая Калоян си намери хубава жена Simple Smile
Дето се вика, човек и добре да живее накрая се жени. Nerd Дано освен хубава е и добра, че не е ли сгодна булката кел файда от хубостта.

Добре сме, ма ко! Simple Smile

Поразклати ни леко и спря.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 15:38 от sineva 1

# 502
  • при късмета

Тя публикацията е от няколко дни във ФБ, но в темата май не съм я срещала.
В коментарите се зачетох, някой питаше дали за Пловдив става дума и са си прави, не е пълна информацията, ако има молове с еднакви имена в Пловдив и София.
Миналата година ги уцелих в Сердика. Снимах се с Яни, много добро впечатление ми направи. Много е дружелюбен и усмихнат. Тогава писах, че Валерия ми се е сторила необяснимо гузна и странно засрамена, даваше автографи с наведена глава и много измъчена усмивка. Към момента тя беше с доста добри отзиви и всички виждаха надграждането от нейния сезон, та затова ми направи впечатление. А като похвалих някого, не помня кой точно, не беше Валерия, докато говорех с Яни, той ми вика "ШШшшшшттт, тихо, че никой не знае как ще се изложи". Ииии след премиерата на алманаха чак, стигнаха до гафа на Валерия с Гечо. Та седмица след това, вече всичко ми беше обяснимо.

Да, Калоян срещна в предаването позната отвън, беше на гости с някакъв фолклорен състав. Дано си е променил възгледите, че язък за хубавото момиче. Май и бебе имат вече или бъркам?

# 503
  • София
Калоян и жена му Габриела имат едно момченце- Стоил, и още едно на път. Simple Smile
Жена му работи в администрацията на Пожарната.

# 504
Кой пита скоро за Кирил? Снимката е  от профила на Георги във фейсбук.

Скрит текст:

# 505
Айде зелни
Много искам мутрата Лили , да падне позорно Sunglasses

# 506
Гледам с много лош интернет. Всичко ще е изненада за мен. 😁

# 507
Браво и на двамата.  Очаквах Боби да е по-зле. Изненада ме

# 508
Добре бе как и падна на тая цялата стена 🤦♀ Валерия много по-бърза, сръчна и добра и накрая - мал шанс

# 509
Бат Серго, голям си предател. Ще го пиша всеки ден. Да се видят твоите ценности.

Общи условия

Активация на акаунт