🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 036
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 510
Какво/кого е предал? Няма да спра да питам. И не, не харесвам Сергей.

# 511
Отбора си

# 512
Отбор ли печели формата накрая?

# 513
Без значение. Той тръби за ценности. Аз нещо не ги видях.

Лоша работа за Петър.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 20:58 от Alucard

# 514
Хората влизат като индивидуалисти във Фермата, но с времето се изгражда принадлежност, лоялност и привързаност към отбора, в който играят. Сергей е предател! Заради неразбирателство само с един човек в неговия отбор, той предаде всички останали заради собствения си дискомфорт, с аргумента, че пренебрегва някакви свои, за мен фалшиви, ценности. Аксиния в предишен сезон на Фермата я разбирам и оправдавам, че напусна отбора си,  защото беше подложена на публично и незаслужено унижение. Но Сергей ще си остане мрънкалото на този сезон и дотам. Няма да го запомня с гледането на градинката или как увлича останалите в проповядването на тези негови ценности, незнамсикакви…

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 21:52 от Анонимен

# 515
Кенан през цялото време прекачваше ограничителната линия. Подарена победа Rage

# 516
Колко се радваше Сергей. Гадина.

# 517
Е как подарена? Трябва да му се признае на Кенан, че игра много силно и добре.

# 518
  • на село
А браво на червените, аз съм си за тях, нищо че гледам от дъжд на вятър, но участниците в техния отбор ги разпознавам, в другия освен Петър и Сергей друг не знам Joy
Събрани разни девойки- всички са ми еднакви.

# 519
Но минаваше след ограничението, тоест стреля от по-близо.

# 520
Пешо Перчема ако загуби дали ще се оправдае че терена не бил за него , че е бил уморен и бла бла.

Кеф. Личен кеф.

# 521
Както се видя прие загубата си достойно. Бай Кенан е около 10 годинки по-млад от Пешко, нищо, че не му личи.

# 522
  • София
Малшанс за Петър - надявам се гледащите са видяли добре и двете талпи как в долната част направиха сегмент/парче, което затрудни още повече "отрязването" - понеже се падат на дъното на среза.
Но Кенан цепИ добре, не е за отричане.
Е, има шанс и за двете "семейства" още - червените най-много да коронясат К. за падишах и да го оставят да деребейства до нова битка.

# 523
А къде е Петър?

Анджак Кенанчо се щади.

Коко и той много знае, но на елиминационен дуел не е бил.

Както и да е. За първа година съм толкова разочарована от играчите. Толкова потенциал, но постъпките и думите им са като на мишоци.

# 524
Много бързо минават игрите и очаквам алманаха да реши дуела днес

Общи условия

Активация на акаунт