🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 066
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 600
Петър също е пътник, освен ако не се обърне нещо играта. Андрей ще изпълзи от ъгъла, в някой момент. В компанията на Жорката. И те имат стратегия, няма лошо, но е много мишкарска.

# 601
За мен Валерия трябваше да си тръгне и така стана.

# 602
Много харесвам Петър, но исках той да си тръгне, за да има разместване на пластовете в отбора. Вече става прекалено предвидимо какво ще се случи.

# 603
Не бяха ли казали, че първо зрителите ще разберат съдържанието на плика?

# 604
Цялата тая ситуация е малко или много защото се оставиха Лили да ги изманипулира с речта си предния ден и те почнаха едни схеми, а гоненето на Петър е + за Канатица, не за Елбетица. На този етап е късно да отстраняват мъже, защото без тях трудно ще печелят битки (съответно пендари), а имат и задачи за правене. В началото трябваше да се усетят и тогава да бяха действали.

# 605
Напротив според мен, сега вече пластовете се разместиха много сериозно. Разбра се, че има разбирания разни, мъжете се покриха, а двете жени имаха единствено смелостта да тръгнат с глава към стената. Сега или мъжете ще се съюзят с Преси и Марти или последните две си отиват и Пепе царува. Той обаче се усети, че трона му се клати и ми е интересно как ще се извърти сега. Стана си интересно много вече. Не искам Петър скоро да си ходи, той има прави сезона, но заради този тип врътки става много интересно. Заради точно социалната игра обичах Сървайвър и тук се получи интересно много от известно време.

# 606
С оглед на събитията днес , утре очаквам Елбетица да вземат двама или трима мъже и да дадат жени за червените, за да са на равно.

# 607
Първият Георги беше много слаб. Станиславчо сплетничеше и поклащаше краче. Единствено на арената беше бърз. Но да не забравяме, че той първо беше изтритан от Канатица. На Серго висшата ценност е предателството.

Ако Елбетица се бяха обединили дори и срещу простата Лило, която явно ги манипулира, вместо да иде водят по акъла, можеха и да спечелят.

# 608
  • гр.София
Е, какви бяха тези уговорки последните дни между жените на Елбетица и какво стана накрая Joy Аз съм в шок. Нали бяха прогледнали, нали Ния искаше да махат царя. И накрая хоп, без една пешка Joy

# 609
И за мен Фермата придоби сървайвърски привкус и това ми харесва. Но жените не могат да направят сървайвърски обрат- много ги е страх да направят подобен ход, а някои откровено не просто не мислят стратегически, а никак не мислят.

# 610
  • София
С оглед на събитията днес , утре очаквам Елбетица да вземат двама или трима мъже и да дадат жени за червените, за да са на равно.
Не сме видели как ще разпределят резултата от фермерския пазар, но към момента губещите няма как да имат право да избират и да подсилват отбора си.

# 611
Гледам си Фермата и паралелно Billions. Много добре се допълват. Едни схеми, едно чудо.😁

Досега в нито един синхрон Петър не е споменавал за схема, различна от отборна.

# 612
Не сме видели как ще разпределят резултата от фермерския пазар, но към момента губещите няма как да имат право да избират и да подсилват отбора си.
Те ще избират само АКО това е условието на плика. Виж това за пазара , не знам дали ще е преди или след плика.

# 613
Еми, извинявайте, ама и със и без Вал, няма никакво значение и разлика за отбора.
Ако не я сваляше Жорката, нямаше и да я забележим. Много безличен участник, иначе като човек може да е различна, разбира се, аз говоря за качествата й като участник.

Трудно да махнат в отборно състезание  играчи като Петър и Андрей пред нея.

# 614
  • София
В синхроните Петър играе за публиката. На финала има зрителски вот, все пак.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт