🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 874
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 930
Петър на синхрона беше прав - каквото става извън арената си остава там и по време на битка всички са концентрирани при тях освен раз-два друго не се чуваше, докато в Сакатица (в тази игра това име много добре ги описва) са пълна противоположност, само дето не се изядоха, ако мислеха повече за играта и синхрона вместо да се карат можеха и да имат шанс.

# 931
Е, сега обърнете внимание баба ви Дешка като се появи в Райските селения и после да ми разправят водещите, че и е еднакво отношението.
Иван е прав да се ядосва и излъга като се извини. Той не се извини, де, а каза, че не е трябвало да ги казва тия думи, което не значи, че не ги мисли. А па Серго е просто крива ракета...
Канатица се държаха като деца с дислексия, които не знаят кое е ляво и дясно, ама тия просто са тъпи, защото, ако бяха с дислексия, човек щеше да ги оправдае.

# 932
В Канатица са Кенан и Лили. Какво да им харесаш на тези прости и злобни хора? Дори на баба Дешка са и под нивото.

# 933
Лили може да е хаплива, ама не е тъпа и проста като Кенан. А пък самочувствието и на арената що годе има покритие.

# 934
Ако не е Петър да надъхва, синхронизира, да им говори, колкото и досадно да е на моменти, няма да се оправят. Да не говорим, че той наистина се опитва и успява да запази и повдигне отборния дух. Достоен капитан е Петър.

# 935
  • България
Иван започва да не ми харесва, щом крещи на всички в отбора си. Почна да ми се изравнява с Кенан. И Иван не се извини за определнието "куц кон". Ако един от Иван и Сергей не отпадне скоро ще има огромни скандали в Канатица. Ако се чудите какво прави Коко в Сакатица: опитва да успокои настроенията, да изглади отношенията, играе го медиатор. И аз смятам, че Иван се сърди прекалено силно за работата на Сергей, пък Сергей се сърди много лесно и явно наистина не слуша никого.

Стана ми тъжно за служителите на Иван и Сергей и не им завиждам.

И опосумите не харесват Сергей. Не, опосуми, Иван не се извини!

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 21:39 от ferencliszt

# 936
Иван го е яд, че може би той ще си ходи, а Серго, който според него заслужаваше и преди Иванка да си иде, ще остане, затова му избиват балансите.

# 937
Лили може да е хаплива, ама не е тъпа и проста като Кенан. А пък самочувствието и на арената що годе има покритие.
Има много жлъч в Лили. Предполагам от всичките ѝ страдания се е натрупала някаква омраза, която Лили само търси към кого да насочи.

# 938
Толкова е тъп, че започна да им казва куци коне и да вади фалцет.
Той наистина е ненормален, ерчи се и на водещия. Издърви се на всички. Не съм се излъгал в мнението си, интуицията ми за такива проблемни хора, никога не ме подвежда.
Чак го съжалявам, че не може да си намери място и да покаже ценностите си  и мисията заради която е влязъл в никой отбор
Тъпа, ръбеста дъска=Серж
,,Изтървал е козите,, а не се усеща и другите винаги са му виновни

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 21:42 от dsfds

# 939
Ми противно на повечето мнения не намирам Лили за злобна. Тя често е права! Просто изказва мнението си безцеремонно.

# 940
От самото начало си мисля, че Иван е доста двояк- играе благ човек пред камерите, но в действителност е кофти характер.
Коко си мислел да каже, ама не казАл- заспал, изгуби се той напоследък.

# 941
Така като гледам по-скоро момичета манипулират Пепе.

От Елбетица да вземат да отворят този алманах.

# 942
А Кенан що така нищо не каза за познанството си с ракиите? Като със смляното месо. Лизгав като сопол.
Да допълня за Лили - тя изразява мнението си като жена на годините, на които е и на която вече не и пука за мнението на околните за нейното мнение.

# 943
Злобата, с която повишава тон, говорят за друго. Според мен тя тайно завижда на момичетата от Елбетица. Това си е мое подозрение.

# 944
  • на село
Dia4ti- затова я харесвам Лили.
Ей ви баба ви Дешка и Петър с кокошарника.

Чак пък да завижда на "девойките" от Елбетица Grinning

Общи условия

Активация на акаунт