🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 961
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мисля, че преместването на Сергей в Канатица би бил доста добър ход, ще му се зарадват. Не е най-силният играч, но е много по-добре от Хорхе и ще подсили отбора, защото то само с един Павел не стават нещата. А и Павката е силен чисто физически, но това изобщо не е достатъчно. Той си е дечко и видяхме, че при напрежение не може да мисли бързо и рационално. Иван е съобразителен, но май е силен само на думи, на арената не е показал кой знае какво. Очевидно е бавен не само заради крака си, снощи не се справи и със сковаването на пейката.
Мисля, че в Канатица Серго няма да има чак такива конфликти с никого и може да се почувства на място, да се разгърне и да заиграе по-добре, а не да се държи като някоя ощипана девойка, както досега: "Искам да ти кажа нещо, ама не ми се говори". Все едно е в детската градина. А в началото му симпатизирах.

Мартина и Валерия със сигурност не са от кликата на Петър. За Присияна и Линда още не мога да преценя, може би са някъде по средата.
Валерия е от тези, които му се дразнята най-много и не се притеснява да покаже неодобрението си, когато не е съгласна с нещо, но явно напоследък интересите им се припокриват като цяло и затова отдавна не го е конфронтирала. Но то и като печелят, е по-лесно да се преглътнат разни неща, пък и той все е на топа на устата /сам се слага, разбира се/ и спасява положението, та и затова може да е по-обрана.
За мен тя е най-слаба от жените на Елбетица в момента.

sineva, нарочно ли наричаш Канатица Катаница?

# 121
sineva, нарочно ли наричаш Канатица Катаница?
Не. Flushed
Той сезона ще свърши, а не съм запомнила имената нито на участниците, нито на отборите. Трудно ми задържат вниманието, гледам епизодите с превъртане и ви чета. То си личи щом дори имената им бъркам.
Не знам откъде ми е влязло в главата това КаТаница?! Innocent
Е вече ще го запомня! Поне се надявам се! Smiley

п.п. Сега видях, че не за първи ги кръщавам КаТаница. Ще трябва една риза с шевици да им купя! Nerd

# 122
Радвам се, че Хорхе си тръгна. И за Иванка нямаше да страдам, но за пореден път ме подразни "мъжкото" в него - Лили на дървата, той да опъва ластиците на прашката Rage Никакъв чичак не е, абсолютна лелка.
И поредно добро представяне на Петър на арената, въпреки умората. 
В конфликта между него и Сергей съм твърдо на страната на първия. Супер много ме напрегна сергиното мрънкане  ... Личи си от километри, че завижда на Петър и иска да е на негово място. А отначало ми бе симпатичен Sad
Пък останалите схемаджии и подмоли около Петър, да го обвиняват в същото, ае нема нужда.
Подливачът на вода и Невидимия в тройна коалиция с Дръпнатата усмивка, велико. От къде ги намират тези "мъже"? Обаче ме кефи как в Петър няма злоба и реагира на броженията с едно благородно спокойствие и лека досада, сякаш царят на животните гледа лудориите на децата си Joy

# 123
Радвам се, че Хорхе си тръгна. И за Иванка нямаше да страдам, но за пореден път ме подразни "мъжкото" в него - Лили на дървата, той да опъва ластиците на прашката Rage Никакъв чичак не е, абсолютна лелка.
И поредно добро представяне на Петър на арената, въпреки умората. 
В конфликта между него и Сергей съм твърдо на страната на първия. Супер много ме напрегна сергиното мрънкане  ... Личи си от километри, че завижда на Петър и иска да е на негово място. А отначало ми бе симпатичен Sad
Пък останалите схемаджии и подмоли около Петър, да го обвиняват в същото, ае нема нужда.
Подливачът на вода и Невидимия в тройна коалиция с Дръпнатата усмивка, велико. От къде ги намират тези "мъже"? Обаче ме кефи как в Петър няма злоба и реагира на броженията с едно благородно спокойствие и лека досада, сякаш царят на животните гледа лудориите на децата си Joy
++++
Много хубав коментар. Simple Smile

# 124
"Двамата най-зрели мъже"
Сергей ми е всичко,  но не и зрял .
Няма да си тръгне,  според мен . Само циркове разиграва

# 125
Сергей продължава да намила като дърта свекърва. Drama queen.

# 126
Гледа ми се изцяло женски дуел вече. Отдавна не е имало

# 127
  • Разпиляна във въображението
Защо Петър се бута, сега пък Петър изчаквал до последно и вече нямал избор. Сергей защо не допусне, че Петър е седнал при жените, а не жените около Петър?

Голямо подценяване на жените от страна на многострадалния Сергей.

Жорко какво чак толкова е пострадал, че се възстановява?

# 128
Едно и също отпред- назад и отзад-напред… Голяма досада!

# 129
Кенан потроши хамакО

# 130
Защо Петър се бута, сега пък Петър изчаквал до последно и вече нямал избор. Сергей защо не допусне, че Петър е седнал при жените, а не жените около Петър?

Голямо подценяване на жените от страна на многострадалния Сергей.

Жорко какво чак толкова е пострадал, че се възстановява?
Това дойдох да коментирам. Нарича ги "женици". С такова пренебрежение.

Вчера обиждаше всичките си съотборници. Били овце.

Много мило, Серго! Дали сега Жорката и Анди, като гледат, им е приятно как ги нарича?

# 131
Не харесвам Сергей, ама не харесвам и Петър. Взел се е за по-по-най. Всяко друго мнение е посрещнато със снизхождение или с насмешка, все едно само това, което той каже, е единственото възможно.

# 132
Гледа ми се изцяло женски дуел вече. Отдавна не е имало
Според мен е малко вероятно при положение, че в Канатица жените са точно 3 или пък ако има изцяло женски той ще бъде и последен такъв.

# 133
Не харесвам Сергей, ама не харесвам и Петър. Взел се е за по-по-най. Всяко друго мнение е посрещнато със снизхождение или с насмешка, все едно само това, което той каже, е единственото възможно.

Петър е абсолютен нарцистичен манипулатор. Най-неприятният за мен образ във фермата. Има си причина да е на 40 и кусур и все още да е ерген.

# 134
Присиана се справя чудесно!

За кого бие камбаната. 😁

Общи условия

Активация на акаунт