🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 946
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 195
Ама и мен много ме издразни още преди Лили и Кенан да я нападнат даже точно това си помислих. Викам си на тази Петър и е дал сценария, говори едно към едно като него, правят се на интересни. А Лили е права,че той точно такива силни жени като нея не харесва и тя като почне да говори той видимо направо блокира, отговяря непремислено и се поддава на провокацията.

# 196
И аз щях да блокирам. У нея има една агресия. И аз бих я избягвала.

# 197
Лили се държи като същинска мутра от 90те...Силна била , дрън-дрън.Не е нужно всички да се харесват, но малко такт и уважение към отсрещния не е излишен.Представям си я как се репчи на американците🤣

# 198
Тя е толкова проста, че не разбира друг тип поведение.

# 199
Недейте да говорите за Сергей, че ,,кротките,, и ,,kултурни,, УхаЖоро и Андрей ще ви бият до 300 шева. И говоря по специално на жените. Няма такива психари. Валерия и се отщя фермата, Козата-пръч да я преследва и подарява цветя
Колко са откачени някои хора, че не се усещат колко се излагат. Мен лично ме е страх да говоря или контактувам с такива ,, кротки и умни,, луди, защото станаха мнозинство в БГ, и при най -малкия повод агресират мощно и се занимават само с полиция и съдилища. Напълнихме се с такива, щом във фермата от девет мъже, седем са изтрещялки, а двама нормални. Да живеят лудите и Бог да ни пази

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:09 от dsfds

# 200
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Браво на Приси, браво!
Уникална. 38 минути издържа. 26 кофи със студена вода. Ей това жените са страшна работа. Вярно е, че издържат повече на болка и лишения от нас мъжете ако стиснат зъбки и се заинатят.
Нямам думи, просто моите огромни възхищения и респект, момиче! Simple Smile

Браво и на Павел. И той се представи много силно и достойно и не мисля, че някой друг мъж би издържал повече. Но просто Присияна беше неверотна.

Много важни 3 пендара за Елбетица, защото може би чухте, от продукцията казаха, че плик с номер 8 ще се отвори след Чаршията на Фермата, което за мен е пореден удар по Елбетица.
Ако трябва да сме буквалисти и всичко да е честно, то плик с номер 8 трябва да се отвори в началото на седмица 8. Т.е. след изцяло приключила седмица 7. И чак след това да се завъртят седмичните оценки.
Чаршията на Фермата е първият ден от новата седмица, така че да се зачитат и тези пендари ми се струва нелогично и неуместно.

С всеки изминал епизод ставам все по-голям фен на Петър. И честно не мога да ги разбера какво толкова роптаят останалите? Петър им е супер буфер и таран. Мачка напред, води отбора и посреща всички удари, докато други двама мъже до него стоят в сянка и са в супер изгодна позиция.
Аман от тези крехки мъже дето при първата по-сериозна трудност подвиват опашка и бягат.
Сергей бил влязъл за да прокламира своите ценности? Какви са тези ценности? Как да се отказваме и да бягаме при първата по-сериозна трудност? ОК, добре, не можеш да излезеш на глава с тези хора. Ами тръгни се. Не отивай като жалко кученце при съседите.
Сергей можеше да си излезе с достойнство и все пак да покаже някаква принципност. Ама чакай, чакай, ние сме за Фермата и нейната магия, не сме за 100-те бона или да си рекламираме после къщата за гости.
Мен щеше да ме е срам да се натреса така наготово в друг отбор срещу който съм се борил на Арената в продължение на месец. И щеше да ми е неудобно и към бившите ми съотборници!

Иван обича камерите и да говори, така е. Но Иван все повече ми се издига в очите, защото за разлика от Коко например винаги казва нещата открито и пред всички. Било то съгласие или несъгласие. Коко е силен само на синхроните. Новият всенароден любимец. Яни 2.0. Честити му 100 хил. лв. По-точно, 90 хил.
Аз лично харесвам повече участници, които се заявяват открито и пред всички. Тези, които движат играта напред и местят фигурите, а не да ги следват... Без значение дали са популисти или не. Ако всички са такива като Коко, Жоро, Боби, Андрей и кой ли още не (този сезон е пълно с фигуранти), ами то по-добре да бяхме пуснали предаването 'Бразди'
Съжалявам, но не съжалявам!

За мен Сергей се изложи и не знам как не му стана неудобно.
Не им прави и чест на продукцията така да унижават Петър, който им изнася целия сезон. И Гунчева там на място и Иван и Андрей в техните коментари и подмятания.
Ами не канете тогава такива хора като Петър. Взимайте си само тихи и работливи хора, които мислят непрекъснато как да са по-ниски от тревата, за да се харесат на зрителите от Голямо Белово, Скравена и Абланица, пък темите тук ще трябва да ги правя вече месечни, та зорлем да се изпишат 50 страници.

Оставете ги хората да играят играта. На Арената в битки или с различни стратегии. Да има сблъсъци на воля и характери. Стига с това мишкуване и с този фалшив морал. Аман от моралисти в тази държава. То за това и сме на този хал сигурно. Защото е пълно с такива дето гледта да се изсулят между капките. А тези, които имат дързостта да се заявят по някакъв начин и недай си Боже и се справят добре, то трябва да ги окаляме и да ги смъкнем на нашето ниво.

Петре човече, не знам дали четеш, но не знам как ги изтрайваш тези мрънкала брат!

# 201
  • Разпиляна във въображението
Напълно съм съгласна с Дяволчето Simple Smile

В крайна сметка Линда ли ги караше да стават? Не мисля. Не е казала ти си избран и после - ама не, не си ти. Те си ставаха сами.

# 202
  • Варна
Линда какво дири във фермата? Ако ще реве за дреболии, ще си съсипе психиката.

# 203
  • Варна
Дете е още. Расло в саксия сигурно. Ще претръпне в един момент. Простаци у нас под път и над път.

# 204
  • Варна
Дете е още. Расло в саксия сигурно. Ще претръпне в един момент. Простаци у нас под път и над път.

Именно. Във Фермата винаги има.

# 205
  • София
DamaPika. СМ=Социални(те) медии. Всъщност, видях го тук, съкращението - не в конкретната тема. За мен ФБ/СуратТефтеря иначе е събирателно за тях. (Въпреки професия и доскорошна работа - не исках да си причинявам това, днес още повече. В "стария" вече Скайп подписът ми беше: Ако сте се сетили за мен - имам и телефон.) NerdGrinning

# 206
Линда и мен ме подразни с имитацията на Петър. Вярно, че Кенан беше груб, но всеки е на тръни дали ще бъде избран. От тази гледна точка тя с изказването си дразни. По време на пренасянето на кофите в битката за надмощие като коментираха колко ще издържи Павел тя каза: "Този е изрод.". Влезе със заявка, че иска да спечели фермата и тъй като влиза по-късно, бърза да се заяви. За мен си е дразнител.

# 207
  • Варна
По време на пренасянето на кофите в битката за надмощие като коментираха колко ще издържи Павел тя каза: "Този е изрод.". Влезе със заявка, че иска да спечели фермата и тъй като влиза по-късно, бърза да се заяви. За мен си е дразнител.
Toва за изрода е сленг. Всъщност му е направила комплимент.
Все едно да го нарече машина..

# 208
За мен Лили наистина е силна жена. След всичко, което ѝ се е случило, няма как да не стане такава. Това, което не мога да разбера обаче е защо се изхвърля и наистина ли мисли, че силата ѝ е на арената?? На нея силата ѝ е да посреща трудни ситуации в живота, да преодолява тежки моменти и да продължава напред. На арената е абсолютно посредствена, съответно когато започне да напада Петър, ми изглежда като лаещ злобен пинчер. И тя и Кенан само се излагат като се заканват на Петър, а не знам каква игра трябва да се даде, че някой от двамата да го бие... Тук съм съгласна с Неделчо от Надкаст: мълчѝ си, отидѝ на битка, победи и после вече се заканвай. Преди това е направо смешно.
Много мъчно ми стана за Линда. Всеки трябва да се сблъска с някой Кенан, за да се научи как да реагира на подобна простащина, но е много неприятно, когато сблъсъкът се случи в национален ефир.
Нищо особено не направи тя. Това е четвърти сезон на Фермата, който гледам и подобни шегички е имало винаги. Кенан ѝ се нахвърли, защото усети, че е слаба и ще я смачка. Ядоса се, че отново ще е на дуел си изля гнева върху нея. Дори Петър да ѝ е написал сценария, ответната реакция беше незаслужена.
Моят любимец Коко ме разочарова тук. На синхрон осъди постъпката на Кенан, но на място мълчи. От една страна разбирам, че не иска да показват конфронтации в отбора си, че не е длъжен на Линда да я защитава, но на синхрон да се възмущаваш, а в самата ситуация да се покриваш, не ми допада.

# 209
Разбира се, че Линда възприе маниера на говорене на Петър. Волно или неволно, търсено или неумишлено - няма значение. Млада е, неопитна е, простено е да копира или имитира. Не го е направила, за да обиди или засегне, нито хапливо или грозно. Отборите са съперници и стига да не бъде нарушен добрия тон, другото е приемливо, дори търсено от продукцията с цел повече атрактивност. Добрият тон беше нарушен от Кенан, Лили и Петър. Иван реагира добре, както обикновено. Учудвам се на търпимостта към поведението на Кенан и от отбора му и от продукцията.
Добре е, че Сергей смени отбора. И Кенатица имат нужда от свежа кръв, и на Сергей не му е време да си ходи. Да видим как ще се развият отношенията, дано не залитнат към озлобен реваншизъм с бившите съотборници.

Общи условия

Активация на акаунт