🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 918
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 330
Обаче Петър каза на една от жените, че пак ще бъде на дуел освен ако не е имунизиран.Следва да се замислят и да го имунизират...обаче жените вече се усетиха и няма да го направят.Пак се опитва да хитрува Петър, уж случайно изпусната фраза, за да отпадне някой от другите мъже.

# 331
Каквото и да си говорим, истината е, че Петър е човекът с най-голям принос за спечелени пендари на елиминации. Също така той наистина в момента е най-коментираният участник. Ако го нямаше него и тези 3 страници на епизод нямаше да ги има. Около него се завъртат повечето сюжетни линии. А като се замислите, той дори няма толкова синхрони. Иван дърдоркото има повече, да речем. Петър с всичките си кусури е интересен играч. Коко е близо до перфектен, но безинтересен.

# 332
Лейди ЛиЛи Аз-ът в рамките на 5 изречения сигурно каза 10 пъти “аз”, разговаряйки с Линда на оградата. Говори и се държи махленски, въобще не ми допада- знае и може всичко и мнението на другите не е от значение за нея.
Петър им изкара сезона. А защо не обвиним момичетата, че са се прикачили към Петър и той ги дърпа напред? В крайна сметка техните гласове са вече повече и винаги могат да гласуват за изгонването на мъж.

# 333
  • София
Дяволче, то хубаво вотът на публиката, но Валерия може да я няма още в понеделник. Трябва да мислят как да останат, а до вота има време. Всъщност колкото по-рано стане, по-добре за тях, защото ще имат някой да се изложи повече, друг да ни спечели и да се върнат в играта.

Аз не мисля, че ще ударят Петър сега, не е озряла идеята, а и очаквам да бият.

Петър наистина е изморен, донесъл е най-много пендари, но не са му длъжни да му връщат чека, отплатиха му се с това, че досега той никога не е бил притеснен, защото може да си тръгне. Човек така играе много по-спокойно.

За мъжете важи същото, Жоро и Андрей, ако искат да победят, Петър трябва да отпадне, с него в отбора няма да изпъкнат. Затова и предпочитам да е с битка.

# 334
Само аз гласувах Лили да си ходи. Много ме дразни вече. Сама се набута на първи пост в миналите игри за елиминации. Сега много знае и дава непоискани съвети. Само се ежи все едно е някаква гангстерка. И има претенции до небесата. От нейния отбор един път не ѝ потърсиха сметка защо се бута там, където не може. Но от друга страна тя ще държи сметка на другия отбор и ще им налива акъл в главата. Разбира се без користни цели.🙄

На втория въпрос ми липсва опция: Никой не е виновен, така се получи.

# 335
Аз мисля, че няма никаква коалиция. Поредният умен ход от страна на Петър! Как точно Ния, която, както тя каза  му е като дъщеря реши да прави коалиция срещу него? Много изкуствено ми прозвуча въпроса на Приси и то директно към Петър, как така са останали без мъже (много добре знае как), тя ми е много хлъзгава. За мен, след така нареченото предателство на Сергей и обвиненията на Лили, това е един инсцениран тест за това кой е зад гърба му. Най-вероятно той подозира Мартина и Валерия, защото е видно, че те не са така подвластни на чара му. И те нищо неподозиращи се вързаха на така наречените си приятелки. Няма да се учудя, ако Петър умишлено  падне на дуела и с гласовете на другите жени и мъжете  изгонят Валерия, а след това да търси начин да се отърве и от Мартина. Ще видим след дуела в понеделник какво ще се случи, но играта започна да става много интересна....
Ако пък греша и коалицията е истинска, ще видим дали ще имат смелост да направят нещо, или пак ще се снишат и ще изпълняват заповеди.

# 336
Тази, която наистина е негов шпионин, е Еми, според мен. Но те заради това не я взимат при обсъжданията.

# 337
Е тя подсказа на Петър че може би има заговор срещу него когато Петър седна до тях и повечето момичета си тръгнаха , но Емилия остана.

# 338
Мъжете се дразнят на Петър, защото не са Петър (в контекста на Фермата). За мен това е истината. Особено Сергей, доста жалка картинка е мъж да иска да напусне играта, защото завижда на друг мъж и каква роля играе в групата.

А за Петър - много е дразнещ, в началото не го понасях, сега някак си свикнах с него и не ме дразни толкова. Със сигурност, ако бях там при него, щеше да ме дразни, да. Но е факт, че е добър играч.

# 339
  • София
Сергей и според мен няма шанс за нищо, но Жоро и Андрей имат и ако искат да спечелят, трябва да махнат по някакъв начин Петър, най-добре недиректно.

Петър, обаче вече е предупреден и ако е добър играч, ще се измъкне. Нищо сигурно няма засега в разговорите на момичетата, така че да мисли и да види как да ги омае отново. Важно е да не го заслепи егото, че е най-добрият, а да действа, защото се отпада с гласуване и зависи от другите в отбора.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 13:02 от Niya-

# 340
За мен играта навлезе в един много важен етап. Сега ще видим Петър наистина ли е добър играч Simple Smile Не му е сложна ситуацията, реално няма силни опоненти срещу себе си. Т.нар. заговор от момичетата и великото им прозрение беше смешно - непохватно. Но все пак по-добре да се появи мисъл в главата, отколокото да няма такава. Лили наистина взе да става непоносима! Като мъжкараните от махалата е - груба, арогантна, шумна и на ръба на простотията.

# 341
  • Варна
Аз честно казано не си спомням такова чудо досега. В единия отбор коч парти, в другия женско царство. Хехе.
Няма да се учудя да има размени в племената, за да се уравновеси бройката по полове, защото така е много трудно да се играе. И в битките на терен (стават неравностойни и скучни) и социално.
Това ще е изключително нечестно спрямо Петър и ще е в негова вреда.
В момента всички са се прицелили в него като фаворит и силен в игрите.
Елбетица го държат защото им е нужен, при една размяна, ще е първия заминал си.
Лошото е, че не може да си спечели сам имунитет. Зависи от другите.

# 342
Цяла седмица занимават цяла България с това какво искал Серго и къде го сърбяло. Вместо да пуснат разговори м/у другите, да чуем и тях. Цяла вечер по стаите, преди сън се водят такива, и то доста интересни на пикантни теми. Знаете какво е вечер, всички сте ходили на лагери. През деня при изпълнението на задачите също. Вместо това час и половина гледаме облата глава на Сергей на синхроните, да казва че Петър бил лидер, а искал той да е лидер. То бива да си ненормален... и това от вторник до четвъртък, от началото на Фермата, само в понеделник не го дават  Sweat Smile
Аз предлагам и в понеделник да го дават.Sweat Smile Вместо битките, три часа със Сергей, че иска да е лидер. Сега и в Канатица ще се осере яко. Ще се скара с  някой жестоко, дайте му малко време да покаже мисията заради която е влязъл във Фермата Sweat Smile
Опак човек и на Луната да го изстреляш, и там ще се скара с някой Sweat SmileSweat Smile

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 13:44 от dsfds

# 343
Toва е версията на Петър. Според мен, наистина обстановката не се търпи. Друг е въпросът, че Сергей не е наясно къде е отишал, което си е негов проблем.

# 344
  • София
Какви въпроси се задават на Сергей по време на синхроните, не го решава той, а продукцията. Колко време и колко често ще ни прожектират Сергей - не го решава той, а продукцията. Така че е напълно излишно да се ежим на Сергей.

Общи условия

Активация на акаунт