🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 900
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 900
  • при късмета
Никой не знае какъв ще е финала. Много стратегии за там няма - има ли значение пола, колко ще са хората. Ако знаеха стратегията щеше да се оформи.
Няма значение колко ще са хората. Игрите винаги са били равностойни за двата пола. Примерно, ако ще е фермерско умение, доят не цепят. А стратегия за финала всеки участник има от самото начало, защото най-важния компонент е зрителския вот и до тук изключения не е имало. Надали това ще се промени в този формат. Пиянката или невестулката като си взеха игрите, все едно им помогна. Не. Затова всеки, който смята да ходи на финал и има стратегия, това е застъпено от началото

# 901
Какви въпроси се задават на Сергей по време на синхроните, не го решава той, а продукцията. Колко време и колко често ще ни прожектират Сергей - не го решава той, а продукцията. Така че е напълно излишно да се ежим на Сергей.
Въпросите от продукцията, но отговорите да от него.
Орнитологът го гласят за победител, затова се чисти имиджа му и се хвърля кал по Петър.
ИА, както всеки път залагат на куц кон.
На мен пък държанието на Сергей ми е крайно неприятно един от най-нелицеприятните тази година. Само Кенан и Станислав ме дразнят повече от него.
А каква е тази възхвала от страна на ИА на Кенан, та той е еманация на простотията. Или щом е богаташ, това че мързелува, че проваля задачите, че псува като каруцар няма значение?! Rage

От ден на ден, от епизод на епизод, от гаф на гаф на продукцията, от синхрон на синхрон все по-голям фен съм на Петър.
Не просто им изнася сезона, а се държи много достойно.
От девет кладенци вода да донесат, както и да манипулират случващото се, аз виждам в лицето на Петър един възпитан мъж с добро отношение към останалите съотборници и в частност към жените, един можещ и трудолюбив мъж, интелигенте, начетен и коректен. Човек, който не се страхува да поема отговорност и да води другите с всички пасиви от това.
Де да имаше повече, като него.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:57 от sineva 1

# 902
Трябва да си абсолютен невежа в живота и да не си се сблъквал с хора като него, за да харесваш човек като Сергей. Когато спори, понеже няма богат речник, единственото повтарящо се изречение е - Не ме прекъсвай, Казах ти да не ме прекъсваш, толкова си невъзпитан, некултурен и груб. На всяка крачка и кьоше да бълваш змии и гущери за човека когото мразиш, стремейки се да накараш всички други да го намразят. Сигурно на всеки от вас се е случвало, някой да ви мрази и да се опитва да ви направи живота черен и неспокоен. Знаете колко е приятно на друг да си му трън в очите, дори да не сте правия в спора ви
Ще ми е приятно да се включат и хора които не са съгласни.
Колкото повече мнения, толкова по добре за получаването на една хубава дискусия
А и да бием другата тема че там са десетократно повече мненията Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:45 от dsfds

# 903
Трябва да си абсолютен невежа в живота и да не си се сблъквал с хора като него, за да харесваш човек като Сергей. Когато спори, понеже няма богат речник, единственото повтарящо се изречение е - Не ме прекъсвай, Казах ти да не ме прекъсваш, толкова си невъзпитан, некултурен и груб. На всяка крачка и кьоше да бълваш змии и гущери за човека когото мразиш, стремейки се да накараш всички други да го намразят. Сигурно на всеки от вас се е случвало, някой да ви мрази и да се опитва да ви направи живота черен и неспокоен. Знаете колко е приятно на друг да си му трън в очите, дори да не сте правия в спора ви
Ще ми е приятно да се включат и хора които не са съгласни.
Колкото повече мнения, толкова по добре за получаването на една хубава дискусия
А и да бием другата тема че там са десетократно повече мненията Simple Smile
След такава любезна покана ще се включа от страната на несъгласните. Смятам, че когато разговаря с останалите, винаги изслушва отсрещната страна /Сергей/, пресен пример : снощния разговор с Мартина. Това "не ме прекъсвай" го чуваме единствено, когато спори или говори с Петър. А за речника той сам си каза, че не владее словото като Петър. Да не забравяме, че Петър е учил за актьор, там се изучава техника на речта, изкуството да комуникираш и т.н. дисциплини, свързани със слово.
А за прекъсването - Петър прекъсва всички, дори и водещите. Просто никой друг не му прави забележка за това. Много е дразнещо, че на всяка втора дума на опонента, Петър го прекъсва и започва : "чуй ме сега аз какво ще ти кажа!". Много арогантен човек, без да отричам останалите му качества.

# 904
  • България
Присияна била актриса? Тя има говорен дефект!
Гениален монтаж на Боби и заека с мелодията за фон.

Канатица са пътници: и Линда, и Андрей, и Ния са доста по-добри от Сакатица.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 20:14 от ferencliszt

# 905
Според мен на Иван щеше да му е по-лесно срещу УхаЖоро

# 906
  • България
Според мен на Иван щеше да му е по-лесно срещу УхаЖоро

Накрая като викнат на арената Ухажоро и Коко един срещу друг ще се окаже, че не са толкова добри колкото ги мислим.

Ния и според мен е грешният избор, трябваше да викнат по-бавната Мартина.

Ще четат на Ния все едно е някакво малко дете. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 20:21 от ferencliszt

# 907
И аз като Теодора - трябваше Мартина да изберат вместо Ния. Иван просто й каза, че трябва да си заявява мнението, а не да се съгласява с всички и после да мърмори.
Петър е голям позьор!

# 908
  • Разпиляна във въображението
Никой не знае какъв ще е финала. Много стратегии за там няма - има ли значение пола, колко ще са хората. Ако знаеха стратегията щеше да се оформи.
Няма значение колко ще са хората. Игрите винаги са били равностойни за двата пола. Примерно, ако ще е фермерско умение, доят не цепят. А стратегия за финала всеки участник има от самото начало, защото най-важния компонент е зрителския вот и до тук изключения не е имало. Надали това ще се промени в този формат. Пиянката или невестулката като си взеха игрите, все едно им помогна. Не. Затова всеки, който смята да ходи на финал и има стратегия, това е застъпено от началото

Нямам предвид игрите, а участниците. По двама от отбор ли ще бъдат? По една жена и един мъж? Или може всички участници да са от един отбор, след като няма да има обединение.

# 909
Ще ми е чудно как ще издърпат жените мъжете + 50кг дърва.

# 910
Кога свършва Игри на волята?

# 911
  • Разпиляна във въображението

Има тема за предаването и спойлерна такава.

# 912
Щастлива съм ,че в обкръжението ми  няма такива,като Петър -не ми харесва не припадам по него и ми е супер досаден,фалшив и нека си гледа старините все пак не е първа младост мъж,който в живота нищо не е постигнал....нека граби от живота колкото може,но да не ми  се натрапва и ...че е по по-най!

# 913

Има тема за предаването и спойлерна такава.
Чакам да дойдат още хора в темата, затова питам. Миналата година така стана.😊

# 914
  • България
Лили и Теодора какво мрънкат пак? Че Иван мисли и за себе си, и за другите, и си прави стратегии?
Аз не съм съгласна, че ако Иванка е можела да остане, е щяло да има битка с Иванка и Иванка да изхвърчи. Ами нататък? Елбетица драпаха да пратят Иван на арената, рано или късно като го пратят с двама силни мъже (Коко и Павел например), и вземат че загубят срещу Петър, Ухажоро и Андрей, пак Иван гори.

Общи условия

Активация на акаунт