Хаха, иронията настрана.
НО, няма как да не подмина този срамен другарски съд, който му организира водещата Гунчева и пишман моралистите, дивите селяци от Канатица, Лили и Кенанчо.
Иване, Андрей, не сте от вчера в този бизнес. Много добре виждате кой ви изнася и прави целия сезон. Отдайте му на Петър поне малко от заслуженото. А това което правите в момента е меко казано, грозно!
Играта беше страхотна, защото го имаше любимият ми лък. Обожавам стрелбата с лък. Фантастичен спорт!
За пореден път съм удивен от прекрасната Приси, а за цар Петър какво да кажа? Един съвременен Робин Худ! 😀🙂
Ами факти:
Единствен с две поредни 50-ки, с рекордните 130 точки в един кръг и общо с 250 точки, с което завърши на 1 място.
На 2 място завърши Павел с 240 точки, който в поредна игра блести! Тихо и кротко си върши работата без да приказва много.
Само че в Канатица един Павел не стигна...
Странно за мен в тази игра не участва Коко?! Той ли не е искал или е решил да даде път на останалите не знам, но за мен това е абсурдно тактическо решение на отбора и странно как това решение никой не го коментира?! Представям си ако Петър бе решил да не играе и после загубят. Ауу, щеше да е мишок, който се е покрил и щяха да го плюят водещите и лицемерите в червено.
А какво да кажа за УхаЖоро? И лъка не било неговото. Отново не играе. Е, докога така?
В края на епизода държа да отбележа как Жорко и Андрей сами се определеиха като подчинени на Петър и казаха, че той е царя, а те подполковниците и че ако падне царя ще падне цялото царство. И за това трябва да се пазят да не намалеят като бройка.
Ама иначе пак Петър е виновен... Сигурно той лично им сложи тези думи в устата...
Когато Петър ги събра да си кажат истината в очите пак само Петър говореше главно, докато останалите с редки изключения мълчаха?!?! Но иначе са много силни на синхрони и по оградите... Ех, не е лесно, дам.
Браво на Елбетица, радвам се за тях. Напълно заслужена и категорична победа!
Лили, едва ли четеш темата, но един въпрос ако може. Сега като гледаш всичко, не ти ли е малко неудобно?
Чуваш ли какво говори Петър и как уважава жените и наистина ги цени?
Значи Лили, първо опищя орталъка, че мъжете в Канатица не зачитат жените извън кухнята (реално си е така, това е едно силно селско/патриархално племе), а само 10 минути по-късно се извъртя и отново започна да хвърля огън и жупел по Петър, че избрал две жени в неговия отбор. Той Петър да не е треньор бе хора, човека не решава кой да играе, жените просто проявиха желание за игра, уверени в себе си, а Жоро каза, че не е неговото и ето ти, двама на двама, мъже и жени.
Няма тропане по масата и псувни като при Канатица. Ама тя Лилянка, явно така е свикнала да се общува...
И пак за Лили. Била моля ти се предвидила какъв ще е дуела при зелените. Хахахаха, ами Лили, 9 от 10 човека биха направили същото мила моя.
Гунчева пък колко беше учудена, хахаха. Олее, Господи прибери си вересиите!
Ами естествено, че ще изгърмят двете жени + лидерът на отбора Иван, който достатъчно пъти бе помилван и оставен да си почива.
Иван да е спокоен и да загубят няма да изгонят него. Най-вероятно ще го отнесе Тедито за мое съжаление. Дано обаче изгърми Лили. Че вече ми е неудобно да я слушам и гледам.
И естествено, че Петър ще е имунизиран. Какво се правят пак на ударени всички там. Човека има 3 поредни дуела и е зверски уморен, а освен това искат да го използват в битката за Ад и Рай. Две поредни седмици Елбетица губи тази битка.
С цялото си безочие и наглост, Гунчева пита Петър дали не му е неудобно като лидер и като мъж и че можел да откаже имунитета?!?!?! WTF?!?! 😮😠
Леж!
Спирам дотук...