🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 920
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Продукцията явно прави всичко възможно да накара масово хората да захаресат Петър...
Хаха, иронията настрана.
НО, няма как да не подмина този срамен другарски съд, който му организира водещата Гунчева и пишман моралистите, дивите селяци от Канатица, Лили и Кенанчо.
Иване, Андрей, не сте от вчера в този бизнес. Много добре виждате кой ви изнася и прави целия сезон. Отдайте му на Петър поне малко от заслуженото. А това което правите в момента е меко казано, грозно!

Играта беше страхотна, защото го имаше любимият ми лък. Обожавам стрелбата с лък. Фантастичен спорт!
За пореден път съм удивен от прекрасната Приси, а за цар Петър какво да кажа? Един съвременен Робин Худ! 😀🙂
Ами факти:
Единствен с две поредни 50-ки, с рекордните 130 точки в един кръг и общо с 250 точки, с което завърши на 1 място.
На 2 място завърши Павел с 240 точки, който в поредна игра блести! Тихо и кротко си върши работата без да приказва много.
Само че в Канатица един Павел не стигна...
Странно за мен в тази игра не участва Коко?! Той ли не е искал или е решил да даде път на останалите не знам, но за мен това е абсурдно тактическо решение на отбора и странно как това решение никой не го коментира?! Представям си ако Петър бе решил да не играе и после загубят. Ауу, щеше да е мишок, който се е покрил и щяха да го плюят водещите и лицемерите в червено.

А какво да кажа за УхаЖоро? И лъка не било неговото. Отново не играе. Е, докога така?
В края на епизода държа да отбележа как Жорко и Андрей сами се определеиха като подчинени на Петър и казаха, че той е царя, а те подполковниците и че ако падне царя ще падне цялото царство. И за това трябва да се пазят да не намалеят като бройка.
Ама иначе пак Петър е виновен... Сигурно той лично им сложи тези думи в устата...
Когато Петър ги събра да си кажат истината в очите пак само Петър говореше главно, докато останалите с редки изключения мълчаха?!?! Но иначе са много силни на синхрони и по оградите... Ех, не е лесно, дам.

Браво на Елбетица, радвам се за тях. Напълно заслужена и категорична победа!

Лили, едва ли четеш темата, но един въпрос ако може. Сега като гледаш всичко, не ти ли е малко неудобно?
Чуваш ли какво говори Петър и как уважава жените и наистина ги цени?
Значи Лили, първо опищя орталъка, че мъжете в Канатица не зачитат жените извън кухнята (реално си е така, това е едно силно селско/патриархално племе), а само 10 минути по-късно се извъртя и отново започна да хвърля огън и жупел по Петър, че избрал две жени в неговия отбор. Той Петър да не е треньор бе хора, човека не решава кой да играе, жените просто проявиха желание за игра, уверени в себе си, а Жоро каза, че не е неговото и ето ти, двама на двама, мъже и жени.
Няма тропане по масата и псувни като при Канатица. Ама тя Лилянка, явно така е свикнала да се общува...
И пак за Лили. Била моля ти се предвидила какъв ще е дуела при зелените. Хахахаха, ами Лили, 9 от 10 човека биха направили същото мила моя.
Гунчева пък колко беше учудена, хахаха. Олее, Господи прибери си вересиите!
Ами естествено, че ще изгърмят двете жени + лидерът на отбора Иван, който достатъчно пъти бе помилван и оставен да си почива.
Иван да е спокоен и да загубят няма да изгонят него. Най-вероятно ще го отнесе Тедито за мое съжаление. Дано обаче изгърми Лили. Че вече ми е неудобно да я слушам и гледам.

И естествено, че Петър ще е имунизиран. Какво се правят пак на ударени всички там. Човека има 3 поредни дуела и е зверски уморен, а освен това искат да го използват в битката за Ад и Рай. Две поредни седмици Елбетица губи тази битка.
С цялото си безочие и наглост, Гунчева пита Петър дали не му е неудобно като лидер и като мъж и че можел да откаже имунитета?!?!?! WTF?!?! 😮😠
Леж!

Спирам дотук...

# 856
Какви въпроси се задават на Сергей по време на синхроните, не го решава той, а продукцията. Колко време и колко често ще ни прожектират Сергей - не го решава той, а продукцията. Така че е напълно излишно да се ежим на Сергей.

Въпросите от продукцията, но отговорите да от него.

# 857
Това с "другарския съд" не е от сега. Ако си спомняте Стоян от сезон 6 не само, че го унизиха в национален ефир, като му четоха гадостите, които са говорили останалите зад гърба му, ами и го караха да познава кой ги е казал и ако не познае трябваше да си излива разни боклуци по главата. Е тогава беше отвратително за гледане. Това сега с Петър нищо не е.

# 858
  • Bayern
Това с "другарския съд" не е от сега. Ако си спомняте Стоян от сезон 6 не само, че го унизиха в национален ефир, като му четоха гадостите, които са говорили останалите зад гърба му, ами и го караха да познава кой ги е казал и ако не познае трябваше да си излива разни боклуци по главата. Е тогава беше отвратително за гледане. Това сега с Петър нищо не е.

Помня много добре този сезон , не знам защо Иван и Андрей бяха захапали Стоян и непрекъснато го унижаваха ...Обаче епизода ,в който Стоян трябваше да си излива мляко  върху главата беше RageRageRage как въобще им хрумна да го излъчат в ефир RageRageRage

# 859
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Малко размисли и страсти от мен Simple Smile

Първо за мъжете, пешките, офицерите, безгласните букви и т.н. Андрей и Георги. Тръгнали да обясняват на Кенан на оградата, че Гого се опълчил на Петър - заминал си. Станислав се опълчил на Петър - заминал си. Затова се снишавали. Първо излиза, че са пълни използвачи. Второ - нямат мисъл в главата. Защото те си заминаха основно, защото са слаби, а вторият бе и интригант и мързелив информатор. Иначе трябваше да заминат жени.

Сергей, който се опитва да влияе на Мартина. Тази, която се издъни на играта и ако не бяха добрите стрелби на лошия манипулативен цар Петър, щяха да загубят. Та Сергей с ценностите, мъжкарят, наговаря Мартина, жената с трезвото мислене, нали, да събира, да наговаря, да прави завери, за да отстранят Петър. Тази Мартина няма грам мозък, ако смята, че има път назад за Сергей в техния отбор. В случая той не работи за жените и Елбетица, а работи за Кенатица да отстранят силен мъж. Т.е. жените да му свършат работата, защото той избра да се врътне надявайки ореола на мъченик. Този Сергей започвам да си мисля, че оплаква Гого и Станислав единственото, защото можеха да са на негова страта да махнат Петър. Това, че са слаби играчи и ще се дънят на игрите няма значение. И той щеше да има двама мъже бушони, които да гърмят преди него. Не го виждам бял и добър.

Наистина не намирам логика да се оплакват двама слабаци, че са заминали, а отборът им непрестанно печелеше, докато не започнаха да правят някакви схеми и се оставиха Канатица, Лили и водещите да им мътят главите.

# 860
Дам, в заключение Петър е златната кокошка на продукцията и ще задържат максимално вниманието върху него, иначе рейтингът ще се сгромоляса от другите безлични участници.

# 861
Лили на някаква всемогъща врачка ли се прави? Била познала какъв ще е дуелът и кой ще е имунизиран. Че то има ли някой, който да е виждаш нещата да се развият по друг начин?
Иван много дразни, като почне да се оправдава с контузията си. От началото на сезона - все е контузен. Ами, излиза тогава, какво правиш там?!

Мисля, че Елбетица ще победят и точно Иван ще си тръгне. Теди няма да я махнат, защото тя им прави нещата за фермерските пазари.

# 862
Останаха ли други пликове за отваряне?

# 863
Останаха ли други пликове за отваряне?
Остана още един. Ще бъде отворен през седмица 11

# 864
Искам да попитам,някой знае ли кога ще изхвърчи Лили,отвратително гнусна жена

# 865
Лили едва ли ще си тръгне скоро. Силна е на битките, Иван я цени, а и имат много малко жени Канатица. Според мен до седмица 11 едва ли ще отпадне. След това зависи от новите условия, но досега на финал винаги е имало равен брой мъже и жени.

# 866
И аз не мога да я трая. Много злобна.

# 867
  • София
Ако паднат в понеделник, мился, че ще махнат Теди, въпреки че Иван с неговата контузия не е никак полезен за битките. Теди прави млечните, но редовно с грешки, така че може би, ако се беше заел някой от мъжете още от началото, можеха сега да са по-добре. В средата на предаването обаче трудно ще се научи някой и да достигне нивото на Елбетица.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 10:53 от Niya-

# 868
Петър от тук нататък ще се превърне в ролята на жертва с цел да спечели публиката на своя страна , но зрителите едва ли биха го подкрепили при евентуален вот на финала.

# 869
  • София
Аз пък си мисля, че единият лагер ще опита да махне Лили, а другият Иван.

Общи условия

Активация на акаунт