🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 505
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 050
Досега се чудех. Трябваше да ги превъртя няколко пъти. 😂😅

# 1 051
  • София
Още снимки от събитието в България МОЛ

# 1 052
Мале не можах да позная Иван. 😄. Каква прическа само.

Моника какъв е тоя тоалет?

# 1 053
  • София
Петър е най-отпред в средата. Слочаенос? Simple Smile

# 1 054
най отпред в средата е някакво дете , сигурно е нарцисистче Joy

Цитат
Niya- - Пристрастен
# 1 045 29 окт. 2023, 20:35 ч.
Ние обсъждахме НадкасТ, никакви обиди не е имало от тях. Даже казаха няколко пъти, че Петър е много умен и силен на арената. Няма за какво да му завиждат.

Дразнят ме обвиненията , просто изсмукани от пръстите. Примерно, защо Петър, не научил еди си кой да дои , ами направо отишъл и му свършил работата . Ами булка, (към Вал ми е обръщението). Дошла си във предаване където 10 години вече се знае какво се очаква от теб. Елементарно уважение към зрителя е да се подготвиш , поне с базови умение. Да различаваш боб от картоф поне . Сега Петър им е виновен , че не ги обучава да станат добри като него. Явно е длъжен, да води курсове. Само до там я изгледах тази мрънкалница Вал, и Неделчо и приглася, дълбае , внушава. Спря да прави филмчета и той, разбра , че излегнат на дивана и леещ мъдрост е по- приятния вариант, и започна да се дразни на дейните хора ))))
Аз също упорито хейтя , ако видя във формат, някой насилник, були и прочие поведение, при които просто острата реакция от обществото е направо задължителна- а в случая имам чувството, че Петър е дори повече хейтван.

# 1 055
Разбира се, че е проблем, когато искаш да се научиш и не ти се показва. Няма крави под път и над път, и не всички други, които са влизали във Фермата са знаели да доят.

И аз се зачудих коя е тази със зелената качулка...

# 1 056
Определено влизайки във Фермата, трябва да си подготвил някакви умения, но аз разбирам да се научиш да ковеш, сечеш, цепиш и да забиваш пирони. Доенето на крава ми идва малко в повече за подготовка.
Допълнително проблемът, за който разказваше Валерия е, че не просто не ги е учил, ами ги е спирал да се научат. Моника разказваше как отива и я гони, защото било опасно да си покрай тази крава. Валерия потвърди, че на целия отбор е обяснявал как само той може да се справя с нея. Според мен тук идва манипулацията: внушаваш на някого страх от това да научи нещо ново, за да изпъкваш ти като най-добрия.
И това всичкото го пиша, при положение, че многократно съм казала как харесвам Петър и това, че е деен, способен, интелигентен и с добър изказ. Най-доброто попадение на кастинга.

# 1 057
  • Разпиляна във въображението
Като не става чрез Петър, Моника да бе намерила друг да я научи. Или й липсва упоритост, или лесно е намерила причина да се скатае.

# 1 058
Разбира се, че е проблем, когато искаш да се научиш и не ти се показва. Няма крави под път и над път, и не всички други, които са влизали във Фермата са знаели да доят.

И аз се зачудих коя е тази със зелената качулка...
Много е смешно, защото Вал каза, че Иван е направил грешка, като е гласувал Сергей да отиде в Канатица, тъй като ще има още един дърводелец като Иван и така вече отборът може да не го счита за толкова ценен и незаменим. Тоест тя разбира тази логика, но нали, когато засяга нея лично или Моника, се дразни. Истината е, че Валерия е искала да играе играта по-стратегически, да остане по-дълго и сега малко я е яд.

От Валерия разбирах, че е имало още поне една крава, която е била по-кротка и нея са доили и жените. Даже се дразнеше, че Сергей не бил предложил д се включи в такъв тип дейности. Така че всичко е доста преувеличено с цел да се вкарат някакви внушения. Петър иска да а изглежда незаменим за отбора, но това е ясно, особено когато си на първа линия и противниковият отбор стреля именно по теб.

Не случайно хората са казали, че занаят се краде.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 08:07 от Alucard

# 1 059
Ех, тия мадами под вола теле търсят, да вляза и аз в аграрната стилистика! Satisfied
Човекът иска да е кавалер, да им спести работата в мръсния отбор, а те се заоплаквали.
Просто им е удобно да пеят в общия хор. Нарочиха го двама-трима по-гръмогласни Петър и сега за всяко нещо той е виновен.
Всичко тръгна от двамата "приятели" Кенан и Станислав. Дори за гей го обявиха. Навиваха се един друг на оградата. Станислав, щото е балалайка, която от нищо не разбира, но иска да се изкаже по всички въпроси, но не му се отдаде възможност пред можещия и разбиращия Петър, да се отваря. А Кенан е ясен той завижда на всеки мъж, който е повече от него, ако не се опита да му покаже уважение и респект е нарочен. Сещам се колко гадно посрещна новите момчета.
Та от тия двамата мизерници тръгна всичко и почна една обработка първо на другите мъже, които направо комплекси получиха, че всичко може, че жените го боготворят и неговата дума се чува най-много.
Мен пък ме кефят точно хора, като Петър интелигентни, можещи, без страх да поемат отговорност и да поведат бащина дружина.
Той е умен предварително е калкулирал, че неблагодарността е характерна българска черта и че при най-лекия провал ще бъде разпнат. Но това са родените лидери, нямат страх от несполуката и се стремят към успеха. Simple Smile
Впечатлява ме спокойствие, с което приема отношението на другите, първо когато го бяха сложили на пиедестал и сега, когато е нарочен за черната овца.
Начинът, по който приема незаслужените думи с усмивка и над нещата е показателна за отличната му самооценка. Това може да го направи само човек без комплекси, уверен в своите качества, който знае че е бил коректен в отношенията си към другите и няма какво да го притеснява

Абе кефи ме много!
ИА направо джакпота удариха с него. Това е най-интересния участник във Фермата от няколко сезона насам. Изнася им сезона на гърба си буквално, че другите са с толкова семпло и мижаво присъствие тази година. Изпъква още само един Кенан с простащината си и Иван да ни надува главата с бръщоленията си, другите скатани по кьошетата. Коко, ако не са битките и синхроните ще забравя, че е вътре. Коко е много точен, много свестен, но е тв неатрактивен Scream

За първи път толкова диаметрално си променям мнението за някой в тв предаване. Не му симпатизирах в началото, може би повлияна от начина, по който го представяха. Трябваше ми време да си създам собствено мнение за ситуацията, а не да се водя по внушенията на продукцията.
Страхотен мъж е Петър!

п.п. Много ниска топка е ИА постоянно да акцентират на възрастта му. Понеже психолозите виждат колко е устойчив са решила да атакуват суетата му, която не е малка и с тези шеги и закачки за възрастта му  "чичо" и прочие, се пробват да го разклатят, че с друго не успяха.
Много е тъпо е да правиш намеци за нечия възраст с цел да го уязвиш. Trollface

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 14:19 от sineva 1

# 1 060
А ако кравата я беше сритала- щеше да има- Защо Петър , като е толкова велик и опитен , не пое той Лудата крава, а остави жените да се контузят. Я какъв манипулатор е ))))
Животните във формата винаги са били поставени на пиедестал. От подготовката на участниците може да зависи и живота им. Срамота е да не се подготвиш точно в тази област . Колкото и трудно да се намира рядкото животно - крава, дори в интернет можеш да намериш бол информация и от дивана. И не само доене, но и доста още неща трябва да се запознаеш , за да не навредиш най-малко.
Иначе все се намират хора, които считат , че някой им е длъжен и е страшно нахално да предявяват претенции и упреци  Като се издъни Петър , ще го наплюем . Но ако тръгне човек да търси под вола теле...най-вероятно няма да успее и да го издои Grinning

# 1 061
Животните във формата винаги са били поставени на пиедестал.
С изключение на този сезон, в който на пиедестала е поставен Свети Петър, а всеки, който не приглася в общия хор, е завистник, злобен, обсебен и т.н., а ако е друг участник, директно е мунчо. Последното сам Дяволо го е написал в обзора си. Плурализмът в темата явно не е на почит.

# 1 062
Така става много често в реалититата. Последно беше Света Елена. 😉

Поне вече не е Пепи Кекса. 😁

# 1 063
Животните във формата винаги са били поставени на пиедестал.
С изключение на този сезон, в който на пиедестала е поставен Свети Петър, а всеки, който не приглася в общия хор, е завистник, злобен, обсебен и т.н., а ако е друг участник, директно е мунчо. Последното сам Дяволо го е написал в обзора си. Плурализмът в темата явно не е на почит.
По никакъв начин , дори и намек не съм направила за отношението на "зрителя" . Всеки вижда и си прави асоциации с нещо , различни ъгли и прочие. Подозирам в "завист" останалите играчи-конкуренти , Неделчо, който се има за един от най-ярките риалити уачстници,  именно заради тази обсесия , да му търсят калчица под ноктите и да си изсмукват аргументи. Има си манипулации и манипулации .Ако се среша сутринта , манипулирам ли хората , като ги заблуждавам, че не съм рошла ))) Не е изопачил дадени факти , с които да компрометира свой съотборник , така , че не виждам драма

# 1 064
  • Бургас
Не съм гледала фермата отдавна, извинете ме, ще ме осветли ли някой, откъде се взеха тез нови лица и защо аджеба?!

Общи условия

Активация на акаунт