Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 510
  • 505
  •   1
Отговори
# 255
Кожата ми през студените месеци е много суха, лющеща се и чувствителна. Хубавото й е, че е мека и гладка, но не харесвам сухотата и болката от липсата на хидратация през зимата.

# 256
Сухота през зимата, при измиване на ръцете, на устните.
Слагам нощен по-мазен крем и вечер хидратиращ.

# 257
През студените месеци кожата ми определено е доста по-суха, чак се лющи на места.Това е, което не ми харесва.Иначе обожавам усещането на мекота, когато е хидратирана и подхранена.

# 258
През студените месеци усещам кожата си по-суха,особено на ръцете.Не харесвам това,че е м ого чувствителна и трудно намирам крем,който й понася

# 259
"Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?" - Да, на бузите, около устата и веждитв зимата има лющене, което много дразни, а кожата опъва.
"Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?"- Не харесвам, че е смесена и в Т зоната се омазнява, а на другите места е суха и опъва.
Чувствителна е и не търпи да се наслагват 5-6 рутинни продукта. Нерядко се зачервява, особено на бузите, а на челото започва да сърби и да се лющи есен и зима.
Май няма какво да ми харесва. Искам спокойна и добре хидратирана кожа.

# 260
  • при моите деца .....
Често усещам кажата си суха.
Особено през студените месеци.
С почти изцяло отстранена ЩЖ съм, което също е причина.
На моменти чувството е на опъване, сърбеж, лющене.
Често не ми остава време да сложа крем и е нетърпимо.

# 261
Идва сезона, когато усещам  кожата ми опъната, суха, люспеща се, заради студения въздух. Не само по лицето, а и по цялото тяло. Като цяло за възрастта ми изглежда добре, но за да не позволявавам да старее бързо, трябват редовни грижи. Кожата на лицето ми е комбинирана, имам сухи опънати участъци, както и такива с лъщене.

# 262
С годините кожата ми става все по-чувствителна и суха.Поради естеството на работата ми се налага често да мия ръцете си,което води до лющене,рагади и кървене.Решението е много добра хидратация и ежедневни грижи.

# 263
Понякога при смяна на сезоните и след употреба на киселини и ретинол усещам неприятно опъване и сухота, въпреки  че кожата ми е достатъчно плътна и толерантна.

# 264
Живея във ветровита Варна и това се отразява и на кожата ми. Чувствам я суха, опъната, понякога зачервена. Добрата хидратация според мен е ключа към сияйна, плътна и здрава кожа.

# 265
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Почти целогодишно я усещам така, особено по краката.
 Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? Имам много чувствителна кожа, която не толерира голяма част от съставките в козметичните продукти. Понякога е истинско предизвикателство да намеря подходящите.

# 266
  • Пловдив
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? - Кожата на тялото ми е суха, през зимните месеци я усещам опъната, понякога със сърбящи и лющещи се участъци и има нужда от допълнителна грижа.
Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? - Кожата ми е матова и толерантна към слънцето, рядко проявява чувствителност към различни козметични продукти.

# 267
Да, кожата ми е суха на моменти и използвам силна доза хидратиращ крем и серуми.
Харесвам,че кожата ми е хубава, чиста, здрава. Обичам да се грижа за нея.

# 268
През есента и зимата, кожата ми е много суха и чувствителна. Появяват се на някой места и лющене на кожата от прекалено сухата кожа.
Използвам крем за хидратиране сутрин и вечер, след него кожата ми е мека и гладка.

# 269
Усещам кожата си суха, особено през зимните месеци. Харесва ми, че не е толкова склонна към появата на бръчки, а не ми харесва, че е предразположена към образуването на акне и черни точки.

Общи условия

Активация на акаунт