Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 506
  • 505
  •   1
Отговори
# 240
Да, усещам я суха и опъната, особено през студените месеци. Харесва ми, че е сравнително чиста, т.е. не съм имала проблеми с пъпки,  акне и други белези, но за сметка на това пък е доста суха и има други несъвършенства.

# 241
  • SF
Да, усещам кожата си суха и опъната. Особено през зимата е много суха.
Харесвам цвета на кожата, гладкостта. Не харесвам това, че започва едно отпускане и от сухота се сбръчква. Имам нужда не от хидратация, а от супер хидратация.

# 242
Кожата ми е много суха и чувствителна. Сутрин ми опъва, докато не нанеса хидратиращ крем. Добре поне, че нямам пъпки и черни точки.

# 243
Често усещам кожата си суха и дехидратирана.Харесва ми,че с подходящите продукти бързо се възстановява и дразнещото чувство изчезва.С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa,тъй като съм фен на марката!

# 244
Кожата ми винаги е била суха , а сърбежът и опъването й се засилиха след двете ми бременности . Ползвала съм кремове с временен ефект. Бих опитала кремът на Mixa и дано с него реша проблемът със сухата кожа.

# 245
  • Бургас
Кожата ми е свръх мазна и еластична , кремове за лице не използвам . Не харесвам това , че е постоянно лъщяща , но пък от друга страна изглежда младолика и бръчки нямам , а годините ми никак не са малко.
Проблемни ми са само ръцете през студените дни през зимата. Започват да се лющят , даже и до рани стигат, въпреки многото мазила които използвам за ръце през този период.

# 246
Моята кожа през зимата особено е страшно суха, често зачервена и сърбяща. От години страдам от атопична кожа и е доста неприятно. Единствения вариант е много добра хидратация и подходяща грижа, както за почистване така и за след баня.

# 247
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
Усещам я суха през зимата, опъната през зимата и лятото, а е чувствителна постоянно.
Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Харесвам, че е бяла и не харесвам, че се появиха пигментни петна.

# 248
Винаги съм имала суха кожа, лятото е по-добре, но зимата ако не си сложа лосион след баня усещам кожата си опъната и болезнена. Хубавото е, че не страдам от несъвършенства, поради сухата си кожа.

# 249
  • Виена
Кожата ми е изпръхнала през зимата, зачервена и белеща се при престой навън. Връща нормалния си вид около час след като вляза на топло, затова бих оценила много защита през зимата.

# 250
Кожата ми е суха и не харесвам това, че е склонна към лишеи, когато се пресуши. Иначе е дебела и колагенът е на ниво, така че общо взето си я харесвам.

# 251
Кожата ми е много суха. След първото раждане ( предполагам има връзка) кожата на кокалчетата на ръцете започна да изсъхва, да се бели,  зачервява, разцепва до рани и кървене при студените сезони и / или вятър. Ходих на алерголог и дерматолог два пъти, не успях да се оправя с изписаното лечение.
Сухата кожа на лицето предизвиква и бръчки, това не ми харесва, както и болката на ръцете.
Какво ми харесва - това, че не съм имала хормонално акне. Не е много за харесване като се вземе предвид другото.

# 252
  • София
С годините кожата ми става по-чувствителна, което определено не харесвам. Това което смятам за плюс е, че все още е в сравнително добро състояние, но определено са нужни грижи за това.

# 253
Да,усещам кожата си суха доста често,с удоволствие бих използвала крема,особено за тяло.Кожата ми на лицето е чувствителна и лесно се зачервява.За съжаление не харесвам нищо в нея..

# 254
През есенно-зимния период кожата ми се изсушава. За лицето ползвам подхранващи кремове, а за тялото душ олио и лосион за суха и дехидратирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт