Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 504
  • 505
  •   1
Отговори
# 225
Да, усещам кожата си така предимно през есенните/зимните месеци. Имам нужда от повече хидратация и грижи, а продуктите на Микса са чудесни за целта.

# 226
Имам нужда от повече хидратация. С удоволствие бих пробвала новия крем на Mixa❤️

# 227
Понякога я усещам така и не ми харесва.
Харесва ми, че е мека, светла, без видими недостатъци.

# 228
  • Mediterraneo

Кожата ми по принцип е суха и чувствителна, често я усещам и опъната. Не харесвам самото усещане на сухата кожа. Харесва ми, че лятото, при изключително високата влажност на въздуха тук, кожата ми няма нужда от допълнителна хидратация.

# 229
Кожата ми винаги е била суха. Последно време е и повехнала, защото не полагах достатъчно грижи за нея. Оправдания да искаш - недостиг на време, работата, домашните на децата....
Винаги съм харесвала в кожата си това, че притежава способността бързо да се възстановява.

# 230
Плюсовете на моята кожа са - гладка и фина текстура ( никога не съм страдала от акне и комедони), относително добра еластичност. С възрастта предимствата се превръщат в недостатъци защото тънката, фина и суха кожа се нуждае от по-сериозни грижи като подхранване и хидратация. Сезонните фактори също оказват влияние върху състоянието на кожата и определено в по-голяма степен на сухата кожа. Грижите трябва да бъдат ежедневни и съобразени с актуалния сезон, нужно е изграждането на правилната рутина с подходяща качествена козметика.

# 231
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кожата на тялото ми стана чувствителна през последните години.С настъпване на по-студените сезони става по-суха.
Като цяло не мисля че е проблемна и има нужда от хидратация.

# 232
Често чувствам кожата си суха. Особено много се засилва това чувство след употреба на почистващи продукти или дори само чиста вода. Опитвам се да хидратирам кожата си ежедневно. Като цяло харесвам кожата си. Не харесвам единствено разширените пори и луничките под очите си.

# 233
Козметички са ми казвали, че имам много благодарна кожа, така е рядко я чувствам суха. Обаче за сметка на това имам себореен дерматит, които като се обостри и положението става зле. Нуждае се от кремове с които да овладявам положението.

# 234
Кожата ми през зимата е суха и чувствителна. През лятото почти не ползвам козметика за хидратация, но през студените месеци е задължително

# 235
С възрастта кожата кожата ми става все по суха. Ако не сложа крем започва да се бели

# 236
Усещам я суха, собено на ръцете.  Често ги мия  и поради това кожата им е много суха. Мажа ги с крем за ръце, но особен ефект не виждам.

# 237
  • София
Понякога усещам кожата си опъната. Не ми харесва това, че бързо се изсушава, за това използвам кремове за подобен тип кожа.
Харесва ми това, че все още нямам забележими бръчки.

# 238
  • София
Със застудяването идва и сухотата в кожата ми! Особено вечер, иска все повече и повече хидратация!

# 239
  • Lost in a fairytale ...
Винаги съм имала хубава кожа - бяла и гладка. Напоследък се промени към суха и дехидратирана - пропускането на лосион или крем след баня носи ужасен сърбеж и опъване, дори лятото на морето. От човек, който не ползва кремове за тяло станах такъв, който търси все по-подхранваща и хидратираща грижа. В ежедневието си съм заложила на Микса, силно се надявам да съм от късметлийките, които ще имат възможността да опитат новия крем!

Общи условия

Активация на акаунт